Spotřebováno za duben 2014

Hezký začátek týden,
jak se máte? Mě čekají pouze dva dny práce a pak až do pondělí volno, ale o tom napíšu až něco zítra a dneska Vám ukážu, co se mi povedlo spotřebovat. Vypadalo to, že moc toho nebude, ale nakonec se mi povedlo dopotřebovat další produkty a jsem zas v klasických číslech, konkrétně osm.

1. Gliss Kur balzám Ultimate color (Recenze) - Vlasy se dobře rozčesávaly, měly objem, nemastily se. Řada mi dokonale sedla, ještě mi zbývá zbytek šamponu a po delší době jsem byla maximálně spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

2. Sprchový gel Playboy Play it Pin up (Recenze) - První sprcháč od Playboye, který jsem vyzkoušela a byl moc fajn. Krásně voněl, dobře pěnil, nevysušoval. Bohužel vůně se na těle nezdržela dlouho.
Koupila bych znovu: ANO

3. Tělové mléko Yves Rocher s medem a musli (Recenze) - Mléko vonělo božsky po marcipánu, takže jsem se okamžitě zamilovala. Rychle se vstřebávalo, nelepilo a pokožku skvěle hydratovalo.
Koupila bych znovu: ANO

4. Čistící gel Oriflame s výtažky z borůvek a levandule (Recenze) - Moc dobře pleť čistil, nevysušoval. Vůně byla příjemná, akorát měl docela řídkou konzistenci.
Koupila bych znovu: ANO

5. Oriflame krém na ruce s mátou a malinami (Recenze) - Měl hutnější konzistenci, ale i tak se dobře roztíral a rychle vstřebával. Co se týče hydratace, tak jeden z nejlepších krémů, co jsem zatím měla a navíc ta vůně..
Koupila bych znovu: ANO

6. Kiss my face krém na ruce (Recenze) - Na to, že to bylo cestovní balení, tak vydržel dlouho. Měl příjemnou vůni grapefruitu a citronu. Byl lehoučký, ale hrozně lepil, což mi vadilo. Recenze teprve bude.
Koupila bych znovu: NE

7. Make-up Affinitone od Maybelline (Recenze) - Netřeba se více rozepisovat, objevuje se tu často. Pro mě stálice a nejlepší make-up vůbec.
Koupila bych znovu: ANO

8. Balzám Figs&Rouge Aloe and mint (Recenze) - Mě bphužel nesedla vůně, mám ráda sladké a tohle můj nos nerad, takže na rtech mi tolik příjemný nebyl, ale zbytek už jsem dopoužívala na paty a to hydratoval moc dobře.
Koupila bych znovu: NE

Co jste spotřebovaly Vy? Máte zkušenosti s některými z těchto produktů?

14 komentářů:

  1. ten balzám na rty má roztomilé balení =) Jinak od oriflamu ta borůvka, co mají ještě v nabídce? Díky

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aktualne v katalogu netusim, ale na e-shopu byla i dalsi gely :)

      Vymazat
    2. oni měli aji nějaké krémy atd. víš tak se ptám já katalog nemám

      Vymazat
    3. Katalog taky nemám, takže co mají netuším :)

      Vymazat
  2. Gel od Avonu stále používám a make-up od MB je výborný, hlavně v létě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sprcháč Playboy mám v zásobě a ještě jsem ho nikdy nezkoušela, tak jsem zvědavá. Mám od Playboy ráda vůně - play it spicy, play it sexy.. apod :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  4. Ten krém na ruce od Orifame bych brala hned. Mám se stejnou vůní tělový sprej a kdysi jsem měla i peelingový sprcháč a oba byly super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten balzám Figs & Rouge jsem tento měsíc vyhodila taky. Nějak extra mne nenadchl, takže ležel jen v kosmetickém stolku, ale když jsem jej znovu objevila, tak jsem pro něj našla stejné využití jako ty - začala jsem si jím mazat nohy.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Makeup od MB je také moje stálice, líbí se mi, že není tak hutný. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ty jo, a mně se ten malinový krém od Oriflame válí doma už přes rok a já ho ne a ne vypotřebovat. Vůně super, to jo, ale nějak mi vadí ta konzistence, přijde mi, že se mi blbě vstřebává a ani nehydratuje. Jsi ale už několikátá slečna v řadě, která si ho chválí, tak nevím, čím to :D

    OdpovědětVymazat
  8. Láká mě tělové mléko od Yves Rocher, sprcháč Playboy (jen škoda, že na pokožce nevoní dlouho) a čistící gel od Oriflame. Měla jsem od nich dva jiné z této řady a byly skvělé :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  9. Gliss Kur používám ten černý. Už hrozně dlouho a nějak mám pocit, že jsem se ještě nikdy nedokopala k tomu o něm napsat :-D A u sprcháče PB stále přemýšlím, jaký nový si pořídit... jestli V.I.P. nebo právě tenhle Pin up...

    LuLu

    OdpovědětVymazat
  10. Krém na ruce od Oriflame jsem mela mangový a moc mi taky vyhovoval.. Jinak jsem ted taky mela ten ruch ač od Playboye Play it pin up, ale vypada trochu jinak.. Je uvnitř jakoby krémový, nevým jestli to není nějaká starší edice.. Každopádně vůni jsem si zamilovala, něco trochu pánského v tom cítím a to já můžu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...