Wella Professional - Šampon a maska Volumize pro jemné vlasy

Už je to pěkná doba, co se tyhle dvě miniaturky objevily v Senzaboxu. Takže už bylo na čase je použít a něco o nich napsat. :) Wella je německá značka, která vznikla již v roce 1880 a spadá pod společnost Procter & Gamble. Nabízí produkty pro maloobchodní spotřebitele ale i pro kadeřnické salony.

Šampon a maska je z řady Volumize, která je určená pro jemné vlasy. Bohužel patří do Systemu Professional takže seženete nejspíše jen v kadeřnických salonech či na netu v e-shopech.

Šampon Volumize
Šampon je určen převážně pro jemné vlasy bez objemu. Vlasy jemné mám, bez objemu ale ne, v podstatě objemný jsou téměř po každém šamponu. Přesto jsem ale z šamponu nadšená a mrzí mě, že jsem měla pouze malé balení. Vlasy byly úžasně nadýchaný, vypadaly skvěle a to i třetí den po umytí.
Má řidší gelovou konzistenci a moc dobře pění. Vlasy mi nezatěžoval, pokožku hlavy nevysušoval.

Obsah: 250ml
Cena: 429Kč
Hodnocení: 5/5

Maska Volumize
Má hloubkově regenerovat a posilovat vlasy zevnitř. Stejně jako šampon, tak i maska má vlasům dodat objem bez toho, aby je zatížila. Maska se nanese rovnoměrně do vlasů a nechá 3-5minut působit, poté se opláchne.
Má krémovou konzistenci a krásně voní, stejně tak i šampon. Vlasy nadýchaný, nemastila, ale zase po smytí nebyly tak hebký jako po jiných maskách.

Obsah: 200ml
Cena: 564Kč
Hodnocení: 4/5
Více o kosmetice Wella na iwella.cz

4 komentáře:

  1. Od Welly jsem ještě nic nezkoušela. Nějak mě tahle značka nezaujala. Nemám ráda kupování v salonech, přes internet to neumím a těch pár věcí, co je třeba v DM mě nikdy nezaujalo. Teda je fakt, že jsem to ani moc nezkoumala, tak možná někdy.... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Welly som si v minulosti obľúbila hlavne laky na vlasy, podla mňa sú najlepšie. Ale inak túto značku ani nevyhľadávam... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Další věc, co neznám... ale to bude asi tou cenou, no :/ :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...