Balea - Mandlový balzám na rty

Před časem jsem zjistila, že doma mám samé barvící balzámy na rty a žádný obyčejný bezbarvý lůj. Ne že by mi barvící vadily, to vůbec, ale zkrátka jsem chtěla něco, čim si rty můžu neustále patlat a nehledět na to, zda už nemám úplně růžové rty. Na jednom blogu jsem zahlédla mandlový balzám od Balei a hned jsem věděla, že musí být můj. Mandle, nebo marcipán miluju a já pevně věřila, že balzámek bude vonět přesně takhle. A jelikož se jedná pouze o limitovanou edici, je na čase o něm napsat, aby jste ho kdyžtak stihly :)

Je to klasický lůj v tyčince. Balení je pevné, takže nemusíte mít strach, že se Vám v kabelce otevře. A ta vůně, opravdu voní jak marcipán, prostě paráda. I kdyby byl naprosto k ničemu, vůbec by mi to nevadilo, vůně je dokonalá a trochu mě mrzí, že se jedná pouze o limitku. Naprosto jsem se zamilovala.

Je docela měkký, po rtech příjemně klouže bez toho, aby jste musely na něj tlačit. Po použití zanechává lehký film. Sice na rtech nevydrží nijak extra dlouho, přibližně hodinku, pak už cítíte jen menší pozůstatek balzámu, tak přesto dobře hydratuje. Rty zanechává vláčné, ošetřené. Nemám potřebu si rty stále mazat, jelikož cítím, že jsou zhydratované a nepálí. Ovšem myslím, že pokud máte fakt hodně popraskané rty, tak to nebude úplně ono.
Obsah: 4,8g
Cena: cca 30Kč
Hodnocení: 5/5
Balzám seženete v drogerii DM.

9 komentářů:

  1. Mandlový... mmm, tak to musím vyzkoušet. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Hned bych pro něj běžela, kdybych toho neměla na rty tolik :D Na doma mám bambucké máslo od Saloos, které vůbec neubývá a i po roce je skoro plné, jeden kelímek Oriflame (+jeden v zásobě) a po kabelkách klasická Labella :D

    OdpovědětVymazat
  3. By mě zajímalo jak to voní, budu si ho muset pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Musí být fajn :) mě osobně Balea balzámy vyhovují, je to taková fajn nouzovka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem na něj koukala, ale pořád váhám... obecně mi Balea balzámy moc nevyhovují, jsou na mě málo hydratační. Ještě uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten musí teda vonět ♥ já používám stále dokola labello classic care, na které jsem zvyklá, ale přemýšlím, že už bych to mohla obměnit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám a miluji, je opravdu skvělý:-)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...