Nákupy a novinky za květen 2014

Přeji Vám krásný začátek týdne,
květen strašně rychle utekl, ani se mi nechce věřit, že už je červen. Dnes jsem tu s novinkami, které mi doma přibyly a rozhodně toho není málo. Nejvíce je ale oblečení, toho mám hromadu, ale ani kosmetiky není tak málo, jak jsem si myslela....

Kosmetika
Vypadalo to, že kosmetiky tolik nebude, já sama jsem se snažila šetřit, ale přesto jsem si něco málo koupila, něco dostala a úplně malá hromádka to není. Teď se ale už fakt budu krotit, potřebuji více šetřit, zvlášť když se blíží léto a nějaká ta dovča snad.

Opět začnu Ladyboxem, který najdete zde. Zatím jsem si nechala vše, ale snad se mi povede vyměnit odličovač očí, který já osobně nevyužiji.

Menší nákup v drogerii. Tělové mléko od Playboye jsem chtěla hodně zkusit, ale odolávala jsem, jelikož mazadel mám docela zásoby. Ale v DM byla výhodná nabídka spolu se sprcháčem kolem 120Kč. Tyhle výhodný akce jsou zlo. Vzala jsem si Super Playboy. Affinitone byl také v akci za 149Kč, tak jsem vzala, aby mi to pak nevyšlo na plnou cenu. A řasenku Rimmel jsem náhodou objevila u vietnamců, kde měli mnohem víc druhů za 80Kč, docela by mě zajímalo, kde k tomu přijdou, protože často vídám, že mají normální značky. Také se Vám to někdy stalo a viděly jste?

Nový make-up od L`Oréal jsem vyhrála u Levandule, jedná se o odstín 220, takže schovám spíše na léto. Krém a čistící gel Urban Veda byly v jednom Ladyboxu, akorát jsem dostala verzi pro mastnou pleť, tak jsem se rozhodla ji vyměnit za tuhle.

A minulý týden mi od kosmetiky Moje přišel balíček na testování. Zatím jsem vyzkoušela pudr, tvářenku a řasenku a spokojenost. Určitě se těšte na recenze. :)

Oblečení
Oblečení mi opravdu přibylo hooodně. Na začátku měsíce jsem dostala od paní z práce hromádku. Občas se sem tam něčeho zbavuje a jelikož máme stejnou velikost, tak to nabídne mě. Většina je téměř nová, vypadá dobře a navíc ty značky, které jdou jinak mimo mě. Byla bych blbá, kdybych ofrňovala nos, naopak jsem vždy nadšená.

Nejvíce tam bylo obyč triček s dlouhým rukávem, které unosím třeba na doma. Poslední černé je hodně příjemné a elegantnější, to se mi líbí nejvíce.
Největší radost mám ale z růžového trička s krátkým rukávem, které vypadá moc dobře a je hrozně pohodlné, pod sakem vypadá úžasně.
 Proužkovaná Marie Lund, fialové H&M, černé Tatum
 Růžové Stefanel, bílé Promod
Svetr Ralf Lauren

S mamčou jsme se byly jen kouknout v Plaze Novodvorská a jakmile se člověk jde jen kouknout, tak najednou mají tolik věc. Jakmile ale jdeme účelně za tím, si něco koupit, tak nic.
Tesco zvětšilo F&F a nevěděly jsme, k čemu se vrhat dříve. Svetry, boty...Já nakonec odešla jen s pyžamem s Ijáčkem, které jsem tam nemohla nechat. Ač nosím ráda sexy košilky, mám i takovýhle infantilní pyžama a ještě se mi tam líbilo jedno :D Ale Ijáček je Ijáček. :) Cena kolem 350Kč

V C&A si nikdy moc nevyberu, ale teď bych brala snad vše. Stojany se slevami byly narvaný super kouskama. Já si odnesla bílý svetr, který je spíše takový přehoz a modrý s 3/4 rukávem a kamínkama. 200Kč za jeden.

V CCC jsem neodolala botičkám, také bych brala snad všechny, navíc cenově jsou moc dobré. Narozdíl od Deichmannu, kde jsou mnohem dražší a ošklivější. Sice jsem chtěla spíše balerínky nebo sandálky, ale nakonec jsem si vzala béžové botky na klínku, do kterých jsem se zamilovala na první pohled. Cena 399Kč

K Vietnamcům jsem šla jen pro malý košík k toaletnímu stolku a vyšel mě pěkně draze :D Asi dostali nové zboží a těch bot hlavně. Prvně jsem si vzala ale džíny, nejraději mám právě takovýhle světlý, obyč. Cena kolem 350Kč, normálně mívají dražší, tohle byly asi poslední kusy. No a balerínky. Po růžových jsem sáhla okamžitě, jsou sladký a úplně něco jiného, než mám. Nad zelenýma jsem váhala, ale nakonec neodolala. Hlavně ta cena, 248Kč. Honzovi se samozřejmě ani jedny nelíbí, ale to snad žádný baleríny, takže mě to nerozhazuje :D

O plavkách z Astratexu jsem Vám již psala a už se těším, až je vyvětrám :)

Poslední nákup oblečení byl v sobotu a byl absolutně nečekaný. Také u Vietnamců, poslední kabátek, který mě hned zaujal. U tohohle ale nemají vyloženě čínské věci, snad vše je made in Italy či Paris, kdo ví no. Kabátek je krátký, takový ještě nemám. A jde k těm zeleným balerínkám :D

Ostatní
Nejvíce peněz jsem ale tenhle měsíc nechala za fotky a alba. Přes dva roky jsem neměla vyvolaný fotky, ještě ani maturák a díky výletům se mi pěkně nakupily. Alba jsem sháněla dlouho a vypadalo to, že budu brát z netu, nakonec jsem se ještě byla mrknout v jednom mini atelieru u nás, který tu stojí snad odjakživa, mám odtamtud fotky ještě jako mimino. Chtěla jsem alba, která k sobě budou ladit, hlavně velikostně a budou se moci stále dokupovat. Paní hrozně ochotná, vzala jsem si celou novou sérii a musela vypadat jak blbec :D Alb jsem vzala osm, cena kolem 195Kč, takže jsem nadšená. Tu hromadu fotek uvidíte v randomu.

Do schránky nám přišel leták na e-shop http://www.vyprodejskladu.eu/ a zrovna den předtím jsem si řikala, že musím koupit nové povlečení. Vyšlo na 545Kč, takže jsem rovnou vzala dvě.

Co hezkého jste si koupily Vy? Nakupujete také někdy u Vietnamců, nebo jste proti? 
A vyvoláváte fotky, nebo Vám stačí v počítači?

12 komentářů:

  1. No páni pěkné věci jsi pokoupila. Ten make up od Loreal ti závidím, mají dobré make upy. A ty botky na klínu jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aká je kvalita tých obliečok? Tiež by som potrebovala nejaké nové a pozerala som aj na tejto stránke, ale za tú cenu som sa bála, aby neboli nekvalitné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tahle cena je po 50% sleve. Je prijemny a krasne vypada, kvalitne nevypada zle, ale nevim, na co zvykla:)

      Vymazat
  3. Kosmetiku MOJE jsem taky chtěla vyzkoušet, bohužel u nás neměli moc velký výběr, pudr není špatný ale nemůžu si pomoct, prostě mi smrdí, řasenka (černorůžová) ta mě také moc nenadchla, za to jsem si maximálně zamilovala brusinkový balzám na rty! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr mi nesmrdi, ale baleni nicmoc, uz mi odpadlo zavirani. Rasenka mi spatna neprijde, ale zkousim teprve par dni:)

      Vymazat
  4. Já mám zkušenosti akorát s make-upem od MB a řasenkou Scandal eyes a sprchovým gelem playboy. Skvělý kup jsi udělala s pyžamkem které je nádherné a hrozně se mi líbí ten kabátek který je parádní, stejně tak jako balerínky!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty béžový botky a kabát jsou super! Alba jsou skvělý, já si děsně ráda vyvolávám fotky a vždycky půl hodiny vybírám v obchodě album :))

    OdpovědětVymazat
  6. ty zelený balerínky jsou bomba!!! jinak jsem taky na tyhle úchylný pyžama =D teď mám nově s mickey moussicí a další s králíčkem =D jen já teda nesnesu dlouhý kalhoty a těch s kraťasama moc není =(

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kratasy nosím v létě, ale v zimě či takhle na jaře nosím douhé, jelikož doma zas takové teplo nemáme :)

      Vymazat
    2. to je asi můj problém :D já nesnáším dlouhý rukávy, v zimě nosím stále tílka jako v létě jen svetry snesu a to stejný pyžamo prostě bych to nedala jak se mi to obtáčí kolem nohou.... brrrrr =D

      Vymazat
  7. Krásne kúsky , hlavne tie dva svetríky z C&A sa mi strašne páčia :-).

    Pozývam na Butterfly GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Super nákupy, samé pěkné věci. Ty boty s mašličkou jsou božské :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...