Péče o vlasy - Pure Fiji, Goldwell

Hezkou sobotu,
jaké máte plány na víkend? Já se dnes chystám opět do kina, tentokrát na film Na hraně zítřka. Viděli jste ho? Jsem na něj zvědavá. Toma Cruise nemusím, ale film vypadá dobře.
Dnes bude opět takový menší mix recenzí a to na šampony. Původně jsem chtěla každé zmiňované značce věnovat vlastní článek, ale došlo mi, že to nemá moc smysl. K Pure Fiji toho nemám až tolik co říct a navíc bych Vás teď furt zásobovala článkama o šamponech, tak to spojím. :)

Pure Fiji šampon z kokosového mléka a krémový kondicionér - Mango
Pure Fiji má veškeré produkty čerstvé a přírodní. Už jsem jeden šampon měla a byla jsem tuším spojená. Což byla asi výjimka, jelikož mě zkrátka přírodní šampony nesedí a moje vlasy asi žádají chemii. Bohužel i zde se potvrdilo, že přírodní šampon nee.

Šampon má regenerovat, zlepšovat odolnost, obnovovat pružnost a vlasům má dodat lesk. Obsahuje kokosové mléko a výtažky exotických oříšků. Kondicionér je obohacen o sojové a pšeničné proteiny.
Oba produkty krásně voní a vůně se drží ve vlasech do druhého dne, což je paráda. Šampon téměř nepění, což bude právě tím přírodním složením. Vlasy jsem měla hezký pouze první den po umytí, druhý už byly takový bez života, splihlejší a nijaký. Navíc se mi hůře rozčesávaly.
Obsah: 265ml
Cena: 460Kč
Hodnocení: 2/5
Více na purefiji.cz

Goldwell šampon Rich repair
Jedná se pouze o limitovanou edici, ale podobný seženete. Nevím, jaký je v nich rozdíl, možná jen ve vůni. Od Goldwell jsem také již jeden šampon měla a to pro barvené vlasy a byl to jeden z nejlepších šamponů, proto jsem měla radost, když se tahle značka měla opět objevit v Ladyboxu. Zklamání trochu přišlo, když jsem se dozvěděla, že se jedná o šampon pro suché vlasy. Mě na nich vadí, že se vlasy rychleji mastí. Naštěstí tenhle není vůbec špatný.

Obsahuje proteiny z pašmíny, které regenerují suché a lámavé vlasy. Má hustou gelovou konzistenci, dobře pění a vůně je moc příjemná. Vlasy jsou po použití nadýchaný, mají objem a naštěstí je nemastí, v pohodě vydržím čtyři dny. Akorát mi přijdou takový těžší a ne moc jemný.

Obsah: 250ml
Cena: cca 280Kč
Hodnocení: 4/5

5 komentářů:

  1. Na hraně zítřku jsem také byla! Byl boží, nečekala jsem že bude tak super! :) Hodně se mi líbil :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. S druhým zkušenost nemám, ale Pure Fiji pro mě bylo zklamání. Měla jsem verzi s mučenkou, vlasy mi nešly rozčesat a byly takové bez života, přesně jak píšeš.

    OdpovědětVymazat
  3. Aj pre mňa Pure Fiji sklamanie, ono sa dá fakt nájsť aj dobrý prírodný šampóny, len je to ťažšie...mala jedn od LAvery s citrónovým mliekom a po ňom boli vlasy prekrásne!!!Žiaľ prestali ho vyrábať:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Oba dva kousky jsem vyzkoušela a popravdě mi nesedí ani jeden. U Pure Fiji se nenech zmást! Sice se tváří jako přírodní a je taky podle toho drahý, ale k certifikovanému přírodnímu šamponu má hodně daleko ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...