Saloos - Hydrofilní odličovací olej růžové dřevo

Základem hydrofilních odličovacích olejů je kvalitní olej z bio slunečnice, neobsahují ropné produkty, konzervanty ani barviva. Oleje důkladně čistí, ale zároveň jsou k pleti šetrné a jsou vhodné i pro citlivou pleť a oči.
Poprvé se mi olej dostal do rukou tuším více než před rokem a nedokázala jsem si představit, že bych se něčím takovým měla odlíčit a už vůbec ne, že bych olej použila na oči a to je nijak extra citlivé nemám. Přesto jsem oleji šanci dala a byla nadšená. Bohužel jsem měla pouze vzoreček a tak brzy byl pryč.

Olej jsem si vybrala ve verzi růžové dřevo(strom Aniba Rosaedora rostoucí v Brazílii). Je určen především pro suchou a citlivou pleť. Olej zvláčňuje pokožku, odstraňuje make-up a harmonizuje psychiku. Navíc má zmírňovat bolest hlavy. Moc příjemně voní, takže psychiku možná harmonizuje, ráda k němu čichám.

Nanáší se na vlhký tamponek, spolu s vodou vytvoří emulzi, která pleť vyčistí. A ač mám ráda micelárku od Dermacolu, která odlíčí i voděodolný make-up, s tímhle olejem se to vůbec nedá srovnávat. Olejem stačí oči jemně přejet a odstraní dokonale všechen make-up (stíny, tužka na oči, řasenka), naprosto bez problému a bez drhnutí. Pokud srovnám právě s micelárkou, tak olej je mnohem jemnější. V očích nepálí, ale občas vidím "mlhu".

Oleje stačí pár kapek, takže Vám vydrží dlouho a navíc cena je více než příznivá. 
Obsah: 50ml
Cena: 75Kč
Hodnocení: 5/5

Máte zkušenosti s hydrofilním odličovacím olejem?

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.  

15 komentářů:

  1. Hydrofiláky miluju, je to to nejlepší co mě mohlo v kosmetice potkat ;)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je naprsoto dokonalý tip. trochu jsem se těch olejů bála, že budou moc mastný a budu mít od toho všechno... ale takhle to vypadá fakt super! Rozhodně vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak tenhle bude jednou můj! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mmm :) už dlouho po nich pokukuji a furt nevím jaký. Myslím že by to byl dobrý tah s mou suchou pletí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To urcite ano. Na suchou jsou super i oblicejove oleje od Saloos, stridam s nocnim kremem a uz s jednim pouzitim se plet zregeneruje:)

      Vymazat
  5. já mám levanduli a nevyhovuje mi. ne že by bylo něco špatně s tím olejem, ale prostě mi nevyhovuje ten způsob odličování, taková ta mlha před očima, no a na pleť mi bohužel moc nesedí :( tak si ho dávám do vany :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle odličovací oleje jsou božské!!! Taky jsem si dřív neuměla představit, že opravdu důkladně odličují, ale je to vážně paráda! Určitě vřele doporučuji :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
  7. Také mám nějaký ten olejíček od Saloos, ale moc ho nepoužívám :-) Ačkoliv jednou mi zachránil život (fakt, haha :D), když jsem si na oči po sto letech nanesla obyčejnou černou tužku a ona pak zaboha nešla odlíčit! Jediný on mi pomohl..

    OdpovědětVymazat
  8. Momentálně mám dvoufázový odličovač od Ryoru. Je fakt, že ta mlha před očima není nic moc, ale zas ty olejové odličováky jsou fakt nejlepší. Až mi dojde Ryor, budu nad tímhle olejem uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja som este stale nic od Saloos neskusala, ale uz teraz viem, ze ked sa rozhodnem ze idem do toho, nieco si kupit ani nebudem vediet co :(

    OdpovědětVymazat
  10. Mám doma také nějaké vzorečky hydrofilních odličovacích olejů, ale ještě jsem se k nim nedostala. Furt mi připadá, že to bude fungovat jako dvousložkové odličovače, které vážně nemám ráda kvůli jejich mastnotě+mi hodně vadí zamlžený vidění :-(

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tenhle odličovač je za mě jasný favorit.. Už mám velké balení (vůně Bergamot, u které už jsem tak nějak zůstala, protože je příjemná) a za nic ani měnit nechci.. Bojím se, že cokoliv jiného už by mě jedině zklamalo, tohle je dokonalost :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle olejíček jsem měla a byl skvělý a poslední dobou uvažuji, že se k němu opět vrátím, protože s micelárkou je opravdu nesrovnatelný :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,máš nádherný blog! :) A super články :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...