Summer wishlist

Krásné sobotní ráno :)
Jak se máte? Hodně z Vás začaly prázdniny, jak je budete trávit, volno nebo brigáda? A vy pracující, plánujete nějakou dovču? I když se mě prázdniny již netýkají, volna mám až až. Mám teď týden a půl volna, které strávím asi převážně s knížkou, u filmů či seriálů. Zkrátka relax. Pak týden do práce a od 18.7. začne ta pravá dovča, jedenáct dní v Turecku, už se nemůžu dočkat. Spíše se původně uvažovalo nad Španělskem, ale vyhrálo Turecko, Alanye. O tom ale určo ještě napíšu :) No pak dva dny práce a opět týden volna, pomalu jak prázdniny :D

No a dnes takový oddechový článek v podobě wishlistu. Nevím tedy, zda budu vše kupovat, spíše jsou to věci, které mám v létě ráda, nebo si ráda doplnila. Ovšem utrácet se moc nechce právě kvůli dovče. Příští víkend ale mrknu na Černý most a třeba něco málo koupím.

1. Topy - V létě nejvíce nosím volnější tílka, pod kterými mám ještě jedno. Mám totiž hned mokrý záda, což je hrůza a na hodně tílkách by to bylo vidět. Navíc většina těch volnějších tílek i ve velikosti XS je mi volnější a padají mi přes prsa, takže pod tím musím mít ještě jedno menší :D Ráda bych ale ještě nakoupila nějaké elegantnější, těch mám ještě nedostatek.

2. Sukně - Já sukňová moc nejsem, dávám přednost džínám a kraťasům, ale v poslední době mám na sukně chuť, bohužel v šatníku chybějí. Mám snad jen dvě kratší, které ale nejsou moc letní. Ráda bych spíše áčkového střihu, líbí se mi ta prostřední, ale zatím jsem nikde na žádnou nenarazila. I když projíždím ebay, tak žádná, ze které bych si sedla vyloženě na zadek.

3. Doplňky - Opět bych raději elegantnější, barevné, vhodné na léto. Doplňky moc nekupuji, mám spíše starší kousky a třeba takový náramek mi vyloženě chybí.

4. Žabky a sandálky - Žabky jsem si nekoupila ani nepamatuji a moje milované s růžovým panterem jsou již po smrti. V H&M snad mají veselé melounové, tak mrknu. Sandálky mám jen jedny ze stříbrnými motýlky, tak bych klidně ještě nějaké brala, spíše barevnější.

5. Šaty - Šaty jsem začala milovat minulý rok, najednou mě chytla nějaká úchylka. Hodně jsem jich sehnala v sekáči a sbírka se mi rozrostla a i když stále dávám přednost kraťasům, tak bych nový kousek brala. Hlavně asi obyčejnější na pláž na plavky, jedny už jsem sehnala v NY. Opět chci barevné, veselé. Nejraději mám typ, které jsou vzadu delší a v předu kratší. Stejně jak poslední sukně na obrázku.

6. Kufr - Nutně potřebuji nový, už minulý rok jsem měla půjčený od bráchy. Naprosto jsem se zamilovala do toho s Minnie, ale tři tisíce se mi do něj dávat nechce, kor ted před tou dovčou se mi to fakt nehodí. Ale moje srdce po něm strašně touží, ale asi smůla. Nejspíš zůstanu o obyč růžového. Ten se lépe hledá na letišti v tý hromadě černoty :D


Plánujete letní nákupy, nebo už jste pokoupily? Co v létě rády nosíte?
Jaké články by jste ocenily?

11 komentářů:

  1. Ten kufr je nádherný!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. At se v Turecku líbí, v Alanyi jsme taky před pár lety byly a určitě bych se do Turecka ráda znovu podívala, ale radši někam kolem Istanbulu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, my tam už také byli, před dvouma rokama. Jedeme i na to samé místo, jen jiný hotel :)

      Vymazat
  3. Já na šaty a sukně moc nejsem, takže mě nejvíc zaujal ten první top. Žádný elegantní nemám, povětšinou vlastním jen kousky klasického sportovního střihu. No a růžový kufr je jasný, protože růžová se hodí ke všemu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já už mám letní nákupy za sebou, jeli jsme před týdnem do Řecka, tak už jsem musela mít nakoupeno. Áčkové sukně miluji za každého počasí, začala jsem k nim nosit krátká trička a vypadá to nádherně! :)
    Jinak v létě nejradši nosím právě ty sukně a nebo klasicky kraťasy a tílko.
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Samé krásné a barevné věci :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ach ty šaty, sukně a doplňky! já mám šatník plný k prasknutí ;) ale koupila jsem si nové bílé šaty a kalhoty, k opálené pokožce vypadají opravdu bezvadně.

    OdpovědětVymazat
  7. jooo skořepinový kufr...nemusíš mě vykládat jak moc ho chceš a jak moc jsou ty hezké drahé a já ti nemusím vykládat, že mám stejný názor na cenu jako ty ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. momentálne by som prijala maxi sukňu, ale nejak na žiadnu nemôžem natrafiť:/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...