Astor - Oční stíny Eye Artist Palette

Krásný čtvrtek,
jak se máte? Já už balím a zítra hurá dovča, letíme hned ráno, takže dnes posledně do práce. A zítra se těšte na balící článek :)

Astor je pro mě velmi sympatická a kvalitní značka. Proto když mi přišly tyto oční stíny od krasa.cz k testování, měla jsem radost. Podobné paletky mám ráda, ať už obsahují pouze dva odstíny, nebo hned několik. Podle mě jsou praktické, malé a skladné. S touhle paletkou vytvořím bez problému super líčení bez toho, abych musela brát další stíny či dokonce s sebou někam tahala velkou paletu.

Tahle malá paletka má fajn balení, mě se líbí. Je dobře bytelné, při otevírání si nezlámu všechny nehty, ale zároveň se víčko samo v kosmetické taštičce neotevře. Přišel mi odstín 203 Smokey Blue, ale seženete je v dalších mnoha odstínech. Zespodu máte i menší návod, kam který stíny aplikovat. Obsahuje pět stínů a malý aplikátor, se kterým já si bohatě vystačím, pokud se nelíčim nějak víc.

Všechny stíny jsou perfektně pigmentovaný, až mě překvapilo jak moc. Jsou výrazně třpytivé, takže pokud dáváte přednost přirozenému líčení, nebude to úplně ono. Mě osobně třpytky nevadí a na přirozené líčení také nejsem, přesto jsem se trochu výraznosti lekla. Podle mě se hodí spíše na večerní líčení. Ale nosila jsem je i na běžné denní líčení, abych je pořádně vyzkoušela a vypadají dobře, i když většinou jsem si dávala jen dva odstíny a to ten stříbrný, plus k němu nějaký.

Krom super pigmenatce mají i skvělou výdrž. I bez báze mi na očích vydrží celý den bez toho, aby se slejvaly, nebo mizely. Paletku můžu jedině doporučit. Téměř nepráší.

Obsah: 4g
Cena: cca 112Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu krasa.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

6 komentářů:

  1. Včera som si obzerala tieto tiene ale v inom farebnom prevedení a sú naozaj krásne :) len u nás stoja asi 180 korun :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za info, brala jsem spíše internetovou cenu. :)

      Vymazat
  2. Paletka vypadá na fajn záležitost, když nad tím tak přemýšlím tak od Astoru ještě žádné stíny nemám :) Za to miluju řasenku Big & Beautiful Boom :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, taky Astor a ještě k tomu paletka, krása! :) Astor celkem můžu :)

    OdpovědětVymazat
  4. mám modrou (nevyužiju) a bronzovou...vyhrála jsem je GA a taky jsem čučela na tu pigmentaci a hlavně na ty barvy! je to masakr!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...