Co si beru s sebou na dovču

Krásné ráno,
článek je přednastavený a já jsem teď nejspíš na cestě na letiště. Letí nám to v 8:50 a já jsem už nejspíš teď na nervy. Nesnáším lítání a upřímně mám z toho strach. Vádí Vám létání, nebo naopak ne? Snad si alespoň čekání na odlet zpříjemníme výbornou snídaní v mekáči, mňam.
Letím do Turecka do Alanye. Byla jsem tam už před dvěma rokama a bylo tam krásně. Původně jsme přemýšleli nad Španělskem, ale nakonec vyhrálo tohle. Hotel by jsme měli mít téměř hned u pláže, což je super. Podmínka byla písčitá pláž, blízko centra a já docela koukala i na tu vzdálenost k pláži.Kdyby Vás to zajímala, tak jedu sem :) Byly jste někdy v Turecku?
Dnes Vám ukážu, co jsem si s sebou zabalila.Omlouvám se za fotky, ale fotila jsem ve středu už hodně pozdě a světlo bylo špatné. A určitě na fotkách není vše, to jsem pak přidávala, jak se znám. :)


Já si toho vždy zabalím mnohem víc, než kolik unosím, ale lepší než toho mít méně, ne? :D Začnu šatama a to skupinou, která je určená na pláž. Ty my stačí troje, prostě jen na přeběhnutí k moři nějaké obyčejnější, volné a vzdušné. A další skupina šatů, které budu nosit převážně večer, ale samozřejmě pochybuji, že si je vezmu všechny.

Na první fotce vidíte tílka, která nosím převážně celé léto. Cítím se v nich nejlépe, jsou volnější a pod ně nosím ještě jedno menší. Ty mi určo nesmějí chybět. No a na druhé fotce trošku více elegantní.

Samozřejmě kraťasy, vystačím si snad s trojíma, v jedněch rovnou pojedu. Něco na spaní a samozřejmě spodní prádlo, kde nesmí chybět samodržící podprsenka pod topíky nebo šaty bez rukávů :)

A tady vidíte vítěznou čtveřici plavek :)

A od oblečení se přesouváme k doplňkům a kosmetice. Letos neberu téměř žádné boty, normálně vozím i lodičky třeba na večer, ale ty neunosím, dávám tam přednosti pohodlí, takže tentokrát na ně kašlu. Stačí mi žabky a sandálky. Pak tu mám psaníčko na večer k šatům a tašku a pláž.

A tady už hromada kosmetiky. Vezu dva opalovací mléka od Bione cosmetics, jedno s ochranným faktorem 20 a až budem černý, tak 16. Pak ještě mléko po opalování. Tuhle značku jsem měla už minulý rok a byla jsem spokojená, určo pak bude recenze. Jinak já se líčim i u moře, připalují se mi oční víčka, takže vždy i oční stíny. A ač nemusím BB, tak ho s sebou beru a vystačím si s ním. Normální make-up max večer.
Beru i cestovní balení laku na vlasy, u moře mám vlasy šílený, hrozně se mi kroutí se mi a jelikož neberu žehličku, tak aspoň lak, vypúadám jak ovce. Po těch mořských vlnách asi většina touží, ale já jsem akorát na nervy. V cestovní taštičce mám odlitý šampon, sprcháč a krémy. Také jsem sehnala odstřikovač pafrému, ale na to nemám nervy, takže jsem odstříkla jen trochu, šlo to hůř, než jsem myslela.
Pk pochopitelně nějaké léky a žiletky, ty používám pánské jednorázovky.


Co s sebou vozíte Vy?
Jinak ještě co se týče blogu, vracím se 30., ale články tu budou. Téměř na každý den je nějaký připravený.
Tímto se s Vámi loučím a ozvu se, až se vrátím. Určo se na net sem tam dostanu, ale spíše na vše odpovím a pročtu si až po návratu. :) Mějte se hezky a užívejte léto..

11 komentářů:

  1. Dovolenku ti závidím, ja tento rok nikam nejdem, lebo prerábame byt s priateľom tak sa musíme venovať tomu :) pekne si to tam uži a sprav veľa krásnych fotiek :) lietania sa nebojím, ja vždy zaspím už hned ked nastúpim :D

    OdpovědětVymazat
  2. Užívej! Já akorát čekám na letišti na svůj let :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem letěla zatím jen jednou a bylo to super :). V Turecku jsem ještě nikdy nebyla, ale podívat bych se tam chtěla. Dovolenou si užij :) Když se balím já, tak si vezu spíš šaty, boty a kosmetiku :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Užij si dovču! já z létání strach nemám, už jsem si na to zvykla, ale taťka z toho má panickou hrůzu ;) Já si sebou na dovču beru samé šaty, šortky..asi podobně, jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé užij si dovču :))) Já s přítelem jedu do Luhačovic :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Pane jo, ty si bereše oblečení jak na měsíc :D ale já jsem úplně stejná :D !
    Užij si dovču :) budu se těšit na fotky :)) Jinak já jsem letadlem ještě neletěla, měla jsem v červnu na dovču s přítelem ale také jsem z toho měla docela strach...tak třeba příště :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda to je věcí :-) Já s sebou beru pár tílek, 3/4, nějakou sukni a pár šatů, dvoje plavky. Vím, že stejně všechno neunosím a na ten týden to bude stačit. Letadlem jsem ještě neletěla, u moře jsem byla vždycky jen v Chorvatsku. Možná někdy příští rok :-) Užij si dovolenou :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda tolik toho s sebou netahám ani já :-D Jinak v Turecku jsem byla 2x a pokaždé super, tak užívej! :)

    OdpovědětVymazat
  9. dvoje žabky? umřela bych! tahám minimálně patery...

    Jinak lítání nesnáším a jestli ještě přd odletem dokážeš jíst, tak se tak moc nebojíš =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  10. uži si pekne dovolenku :) aj si zvyknem brať aj nejaký svetrík na večer ale len taký tenučký :) a topánok beriem až až a potom sa nútim nosiť lodičky a vysoké sandále večer aby som nemala pocit že som to brala zbytočne :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...