Kosmetika Moje - Kompaktní pudr, hedvábně jemná růž a lak na nehty Orchidea

Pěkný den,
jak se máte? Mě dnes pravděpodobně končí volno, zítra už bych měla do práce, ale alespoň ne hned ráno, po zbytek týdne bych měla jít až později. Včera jsem byla na nehtech a musím bohužel říct, že je to hrůza, paní se teprve pořádně učí, je to skoro zadarmo, ale i za ty peníze děs, do týdne mi podle mě stejně odpadnou, takže jsem hned objednaná jinam.
Jinak dnes si dáme další produkty od kosmetiky Moje, kterou už jste určitě zaznamenaly. Máte s ní už zkušenosti, láká Vás něco?

Matující kompaktní pudr
Co se týče pudrů celkově, nejsem až tolik náročná. Nemám totiž mastnou pleť, která potřebuje neustále pudrovat. Ovšem mám raději lehce krycí pudry než ty transparentní. Pudr od značky Moje je jemně namletý a má působit lehkým dojmem. Umožňuje pleti přirozeně dýchat.

Pudr působí opravdu přirozeně, je transparentní a nemění barvu pleti ani make-upu. Naopak se skvěle přizpůsobí. Mám odstín č.2, myslela jsem si, že bude docela světlý, ale není, fakt přilne dobře k pleti. Myslím, že díky tomuto přizpůsobení bude vhodný i pro bledulky, když sáhnete po č.1 :)

Pudr má být určen převážně pro mastnou či smíšenou pleť, jak jsem psala, mastnou pleť nemám, ale zkoušela jsem ho na extra mastný BB, abych vyzkoušela, jak tedy vlastně zmatňuje. Obstál moc dobře, po přepudrování jsem se vůbec neleskla, takže za jedna.

Trochu kritická ale budu a to k balení. Už když jsem ho otevřela, tak bylo jasné, že víčko moc dlouho nevydrží a taky nevydrželo. Po třech dnech se utrhlo, takže na cestování je docela nevhodný, což je škoda. A navíc docela práší.
Obsah: 16g
Cena: 79,90Kč
Hodnocení: 3/5


Hedvábně jemná růž
Tvářenky mám moc ráda, takže mě po otevření balíčku opravdu potěšila. Obsahuje hedvábí a vitamín E. Má jemnou texturu, která dokonale přilne k pleti. S tím můžu jedině souhlasit, na pleti vypadá nádherně, přirozeně.

Mám odstín č. 2, což je taková cihlová barvička. Vybírat ale můžete z různých odstínů, od přirozeně hnědé až po růžovou. Výběr je podle mě velký, já osobně bych sáhla po posledních dvou odstínech :)

Tvářenka mě mile překvapila, dobře se nanáší, je skvěle pigmentovaná, docílíte s ní jak přirozenější barvy, tak poměrně výrazné. Navíc výdrž je úžasná, bez problému mi vydrží celý den.
Ale zase to balení, je sice krásné, ale během pár dní se mi totálně rozpadlo. Nakřáplo se to a tím pádem se celé víčko rozpadne na dva kusy při otevření.
Obsah: 3g
Cena: 69,90Kč
Hodnocení: 4/5


Lak na nehty Orchidea
Musím říct, že jsem naprosto nadšená z odstínu. Odstín č.6 je překrásná letní barvička, do které jsem se okamžitě zamilovala. Vybírat ale zase můžete z velkého množství odstínů, které najdete zde.

K laku řeknu jen něco málo, má fajn štěteček, se kterým se dobře pracuje, naprosto vyhovující. Lak rychle zasychá a dokonale kryje. Bohatě si vystačím s jednou vrstvou, která je dobře krycí a vytváří lesklý povrch.

Na nehtech Vám ho neukážu, jelikož moje nehty nebyly přizpůsobené k focení a navíc teď již nosím gelovky, ale z nohou ho jen tak nesundám v létě :)
Obsah: 12ml
Cena: 49,90Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji kosmetice Moje za poskytnutí produktů k recenzi.

14 komentářů:

  1. Lak má nádhernou barvu a moc se mi líbí i tvářenka. Jen je škoda těch obalů, nemám ráda značky které mají co nejlevnější a nejméně kvalitní obaly :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obalů je opravdu škoda, protože jinak jsou produkty fajn. :)

      Vymazat
  2. Existenci značky jsem zaznamenala, ale naživo jsem ještě nic neviděla ani nezkoušela. Zatím mě nějak neláká, ale časem určitě něco zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda těch obalů :/ ale tvářenka má moc krásnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvarenka vypada moc pekne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi ten lak, nádherná barvička :)!

    OdpovědětVymazat
  6. Tvářenka je opravdu krásná!:) Moc se mi líbí i lak na nehtíky, má nádhernou barvičku:)

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mě pudr i tvářenka, ale škoda toho balení no :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat
  8. O této kosmetice jsem už hodně četla, ale ještě jsem ji neviděla na živo...Moc se mi teda nelíbí její balení, připadá mi takové laciné, ale ta recenze pudru mě dost zaujala:) takže se možná po něm mrknu:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tvářenka vypadá hezky, ale nejvíce mě stejně lákají jejich laky.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám jen tvářenku a úplně souhlasím... Produkt skvělý, ale ten obal... Děs...

    OdpovědětVymazat
  11. lak vypadá úžasně! mi se ty jejich věci strašně líbí, dokonce jsem už něco viděla u nás ve večerce, ale chtěla bych omrknout celý sortiment, snad na ně někdy narazím, moc jim fandím :)

    OdpovědětVymazat
  12. mám pudr a žádná sláva teda =( hlavně nevydrží =/ práší hodně to se shodneme ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  13. Lak má krásnou barvu, navíc mi je sympatické, že jasně říká, že je můj a nikdo mi jej nemá brát :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...