Ladybox - Červenec 2014

Přeji Vám krásné středeční ráno. Přibližně v jednu v noci jsem dorazila zpět do Prahy z dovolené v Turecku. Vůbec se mi tomu nechce uvěřit, tak hrozně to uteklo. A i když hotel nebyl úplně podle našich představ, upřímně byla to hrůza, tak bych se klidně ještě na týden vrátila. Mám nafoceno spoustu fotek, takže článek Vás nemine. Více se rozepisovat nebudu, vše napíšu až potom, ale přesto, kdyby Vás něco zajímalo hned, ptejte se. :) Jinak mě práce čeká až ve čtvrtek a pátek a poté mám opět týdenní volno, takže se tam ani moc neohřeji. Navíc naši v pátek jedou na dovču, takže budu sama. :)

Opožděně ale přece, představuji červencový Ladybox, na který jsem se vrhla hned, jak jsem dorazila domu. :D O to větší zklamání přišlo. Nevím, zda jsem už tak náročná, nebo je každá edice nepovedená, ale tahle mě uchvátila ještě méně než ta předchozí. Bohužel já z toho téměř nic nevyužiji nejspíš, ale to je čistě můj problém, jinak když na to koukám, on ten box není asi zase tak špatný, ale pro mě nicmoc.
 
  • Le Chaton hydratační pleťová maska - Plné balení, 100g
Tahle maska už se jednou v boxu objevila. Je fajn, vyhovuje mi, ale stále jí mám docela dost, takže další balení syslit nebudu. Pokusím se vyměnit, nebo dám do giveaway. Jinak obsahuje máslo z kozího mléka, které vyživuje a hydrolizovanou mléčnou bílkovinu, která hydratuje a předchází tvorbě vrásek.

  • Merci Handy - Plné balení, 30ml
Tohle balení mě v boxu ihned zaujalo, působí vesele a hravě. Bohužel je to antibakteriální gel, který já nepoužívám. Takže nejspíše dám mamče, určitě bude nadšená. :)

  • Rexona Maximum Protection Confidence - Plné balení, 45ml
Na tohle už nevím co říct. Mám jíž třetí balení, vše z nějakého boxu a přestává mě bavit. Stále nemám ani zdaleka dopotřebovanou tu první. Rexona mě začíná nudit a když už deo, tak jsem stále nevyzkoušela nový Garnier.

  • Soaphoria mýdlo - Vzorek, 30g
Přírodní mýdlo, které jemně smývá nečistoty a vůní uklidňuje a uvolňuje. Obsahuje esenciální oleje a přírodní výtažky. Opět, podobná mýdla nepoužívám a zatím všechny, které se kdy v boxu objevily mám někde schovaný v košíku. Na pohled ale vypadá dobře, což o to, mám verzi Oriental night.

  • Keims - testovací balíček
Jedná se o španělskou značku, která je pro mě úplně neznámá. Vzorky vyzkouším, balíček obsahuje pleťový krém, mycí gel, tělové máslo a krém na ruce.

  • Swisso Logical pleťový krém - Vzorek, 5ml
Krém už se jednou v boxu objevil.. Z takhle malého množství se toho moc nepozná, ale byl docela fajn, jen vůně mi moc nesedla. Ovšem měla jsem jinou verzi, teď mám pro suchou a citlivou pleť. Krémy obsahují výtažek z echinacey, která zvyšuje obranyschopnost pleti.

  • Sleek lesk na rty Shimmer glaze - Plné balení
Lesk jsem dostala jako dárek k předplatnému a udělal mi asi největší radost. Sleek mám ráda a lesky také.

  • MeMeMe rtěnka - Plné balení
Rtěnku jsem si vybrala jako kompenzaci za minulý box. Je to krásná světle růžová barvička, ovšem již ji doma mám, takže opět buď půjde do soutěže, nebo vyměním.

Jak jste s boxem spokojené? Líbí se Vám, nebo naopak by jste ho nevyužily?

11 komentářů:

  1. Tak ta Rexona by mě už vážně vytočila, navíc to už není žádná novinka. Nakonec jsem červenec neobjednala a nelituju toho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neobjednávala jsem, ale tady z tohoto boxu bych zase všechno já osobně využila :) Takže mě celkem zaujal :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nemohu pomoci, ale přijde, mi že to čím dál tím více upadá...

    OdpovědětVymazat
  4. Já už s nimi skončila, ten předchozí se mi líbil (byla jsem v menšině, já vím), ale teď po zážitcích ze své první vlastní dovolené si radši ty peníze ušetřím na příští dovolenou. :D Dala jsem si předsevzetí kupovat jen tu kosmetiku, kterou fakt chci nebo potřebuju, a max. jeden velký drahý kosmetický nákup za měsíc. Tak snad mi to vydrží.

    Přijde mi, že do tohoto boxu dali zase hlavně zbytky. Ta maska a ten Swisso krém... slyšela jsem, že některé dostaly masku s datem spotřeby do října 2014, což je přesně to datum, které mám na té svojí masce, kterou jsem dostala v boxu před rokem. Čím to asi bude?

    OdpovědětVymazat
  5. Opět zbytkový Ladybox. Osobně už mě to vážně točí. Chápu, že některé nové zákaznice jsou nadšené, on to konec konců není špatný box ALE když je tam polovina věcí, která už byla, tak opravdu pak nechápu kde je to jejich každý měsíc nové značky .

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle měsíc si LadyBox objednávala ségra a musím říct, že mě docela mrzí, že jsem si ho neobjednala taky :/
    chickflickcherry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tá rexona je na trhu už nejaý ten piatok takže to ma neprekvapilo ale tie vzorky od KEIMS ma zaujali :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento měsíc jsem poprvé prošvihla objednávku ladyboxu, ale jak koukám, tak zas takový zázrak to není.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Kdyby ti přebývala Rexona.... jsem zájemce :-) mám jí z DM boxu, docela mi ubývá a nechci už nic jiného :)
    Jinak ale myslím, že box je nic moc. Chápu, že pro novou vlnu zákaznic dobré, ale pro ty, co objednávali od začátku už je to pořád dokola.

    OdpovědětVymazat
  10. Mě už ten LB nějak nebaví, vždycky si říkám, že si po dlouhé době nějaký objednám, ale pak když to vidím... tak si raději dojdu do drogérky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...