Lesní zoo Chuchle

Už jsou to pomalu tři týdny, kdy jsme vzali i Balůa a vyrazili na procházku do Chuchle. Je to taková mini zoo, podobná jako na Zbraslavi, o které jsem psala zde. Akorát nejvíce času Vám asi zabere procházka lesem, než do zoo vůbec dojdete. Samotná zoo je fakt jen na chvilku, není až tolik rozprostřena a zvířata jsou hned u sebe. Přesto ale myslím, že procházka je to hezká. :)
Bohužel fotek je jen pár, hodně zvířat, například veverka či fretka, bylo zalezlých a klece také nejsou moc vhodné k focení. Ale když budete mít štěstí, možná Vám vrána něco poví :)

Znáte Chuchli nebo nějakou podobnou lesní zoo?

6 komentářů:

  1. Tenhle článek mi tak ošklivě připomněl, že sem v zoo nebyla ani nepamatuju:D Naposledy sem byla asi v Praze (2-3 roky zpět). Což nechápu, protože bydlím cca 20km od Liberce kde je skvělá zoo s bílými tygry♥:D Vážně tam budu muset vyrazit:D. A jinak žádnou takovouhle lesní zoo neznám a ani sem v žádné nebyla, ale je léto a třeba to napravím:).

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee tam chodíme docela často :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Chuchli neznám, ale ta mláďátka jsou strašně roztomilá :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky, ešte som v zoo takéhoto typu nebola
    Pozývam ťa ku mne na blog na GA o balíček plný kozmetiky:)

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...