Nákupy a novinky za červen 2014

Přeji Vám krásný první červencový den,
jak užíváte prázdnin, pokud tedy prázdniny máte? Já mám až do příští středy dovču a včera jsem to využila k tomu, že jsme s kámoškou zašly na oběd a kafíčko, kterého jsme se nemohly dočkat. Normálně se vidíme u mě v práci a po práci někam jdeme, ale jelikož končím pozdě, tak to není ono, takže tentokrát jsme si to vychutnaly.

A jelikož začal nový měsíc, je na čase se vrhnout na různé statistiky a jako vždy začneme novinkami, které mám doma. Jak tak koukám, je toho docela hodně a to jak kosmetiky, tak oblečení. I když mi nepřijde, že bych tolik utrácela, o víkendu mě čekají ještě nákupy před dovčou, ale jak jsem už psala, nechci utrácet zbytečně, raději ty peníze dám právě na dovolenou.

Kosmetika
Kosmetiky mám docela hodně (zase), přesto v drogerii jsem si vzala pouze dvě věci, které jsem fakt potřebovala. Zbytek jsou boxy, tentokrát jeden navíc a to DM box.

Jako tradičně začnu Ladyboxem, což tentokrát byla zoufalost. I když Palmolive mám ráda, krásně voní a lesk od Inglotu má moc pěknou barvu, tak se box prostě nepovedl. Navíc ta ošklivá taštička :(

Joo DM box, to byla jiná. Krabička nadupaná skvělýma produktama a navíc za úžasnou cenu. Ještě mi na fotce chybí lak od Rimmel, na ten jsem zapomněla. Plus nějaké vzorky jsem nefotila.

V DM jsem zároveň udělala malý, tentokrát opravdu malý a nutný nákup. Došel mi čistící gel i zásoby, které jsem měla, po dlouhém rozmýšlení jsem sáhla pro čistící krém od Balei, tak jsem zvědavá, jaký bude. No a deodorant, Nivea je moje stálice.

Tenhle měsíc mi přišlo o pár balíčků k testování. Navázala jsem dlouhodobou spolupráci s Oriflame, ze které mám strašnou radost a Vy určitě také mít budete, jelikož zahrnuje i produkty do giveaway. K testování jsem si vybrala jahodový šampon s mandlemi pro barvené vlasy, ke kterému jsem ještě dostala kondicionér a masku. Prozradím Vám, že o šampon si budete moci brzy zasoutěžit. :)

Od e-shopu bestmakeup.cz jsem dostala na otestování fialové stíny Glazel, což pro mě byla neznámá značka. Na recenzi si ještě asi počkáte, jelikož nemám o stínech ještě pořádný obrázek. A z krasa.cz mi přišla také malá paletka stínů, tentokrát značky Astor.


Oblečení
Už minulý měsíc mi přibylo poměrně hodně kousků a tentokrát tomu není jinak, až mě napadlo, zda jim nevěnovat samostatný článek.

Po delší době jsem zavítala do sekáče. Byla jsem trochu zklamaná, někdy toho mají dost a někdy je to mizerný, většinou velký velikosti. Přece jen jsem ale něco našla a to tílko a kraťasy. Tílko bylo asi za 70Kč, kraťasy za 40Kč. Také tam na mě číhal kabátek, jsem ujetá na saka a kabáty a baloňáky miluji. Je úžasný, ale dlouho jsem váhala, jelikož nemá dlouhé rukávy a já si řikala, zda ho unosím, nakonec za 200Kč šel se mnou. Je nádherný, panenkovský a já se v podobných vyžívám, Honza je naopak nesnáší, jelikož mu přijde, ze rozšiřují, takže je "nadšen" :D
Select / Papaya

Mamča pak byla v sekáči ještě sama a něco málo mi donesla. Upřímně to nemusím, jelikož mamča nekouká po velikostech a většinou mi donese velký oblečení. A nechápe, že když na mě kolikrát visí XS, že M mi opravdu bude velký. :D
Internacionale / Atmosphere

V práci jsem od paní zase dostala nějaké oblečení. Největší radost mám ze saka, které je naprosto úžasný a skvěle mi padne. Pak tři trička, která jsou taková obyčejnější, ale využiji na doma.
Jackpot
Hugo Boss / Hugo Boss / Zara

Objednávala jsem i z ebay. Meruňkovou blůzu jsem si naprosto zamilovala a nejraději bych ji nosila pořád. Vypadá na těle skvěle a já se v ní cítím fakt dobře. Růžová košile mi přijde výraznější než byla na fotce, takže se jí trochu bojím. Přijde mi, že moc září.
Růžové sako jsem chtěla už dlouho, ale nikde nesehnala, tak jsem koukala právě na ebay a tohle bylo přesně podle mých představ. Bohužel neodpovídá velikost S a třeba přes ramena je mi docela těsné, ale nosit se dá.

V New Yorkeru měli neuvěřitelný slevy snad na vše a já bych vykoupila pomalu celý obchod. Vzala jsem si tři volnější tílka, která v létě nosím nejvíce a pod ně menší tílko. To černé jsem si oblíbila a nosím ho nejvíce. Většina kolem 100Kč. Šaty jsou obyčejnější a budu je mít na pláž, cena 250Kč. A bílé tričko s potiskem myslím také kolem 250Kč.

To je vše, je toho opravdu dost, ale z nákupů a všech novinek mám radost.
Co pěkného jste si koupily Vy? :)

11 komentářů:

  1. Pěkné nákupy :-) Já mám svůj "new in" na blogu, tak se můžeš podívat, co jsem nakoupila já (ačkoli něco málo dalšího zas přibylo) :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Teeeda, to jsou nákupy:D (No, méně toho nemám...) Jinak tomu řikáš ošklivá taštička? To jsi neviděla tu mojí :)))
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se fakt nelíbí. Neviděla, asi ses ještě nepochlubila. :D

      Vymazat
  3. Ty jo takové kosmetiky, já jsem začala provozovat systém "napřed vyplancat a pak koupit něco nového". Potřebuji ušetřit :)
    A moc pěkné oblečení jsi si koupila.
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten khaki kabátek byl fakt super úlovek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Baleu "na sluníčko" jsem měla, krásně mi voněl, mám i olejíček na vlasy a ta meruňková blůza je krásná :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pěkné nákupy! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. krásně si pokoupila =) Jinak u mně to s boxama bylo přesně naopak...dm box propadák a ladybox ušel =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, to je nových věciček. :) Jinak jak máš tu novou růžovou halenku z Ebay, zrovna jsem ji nedávno taky objednávala (v meruňkové barvě), tak doufám že bude sedět. :P A sáčko jsem jedno měla taky z čínského eshopu, a stejně jako Tobě mi úplně nesedělo - krátkodobě ok, ale při delším nošení se mi odkrvovaly ruce a strašně mě pak bolely.. Takže jsem si nakonec zašla koupit sáčka do H&M a Orsay.

    OdpovědětVymazat
  9. Jestli ten čistící krém od Balei bude tak dobrý jako ten denní krém tak budeš spokojena. To tílko s těma kratasama je moc pěkné a ta cena taky :) Mám hned nějak chuť jít nakupovat hadry :D

    OdpovědětVymazat
  10. Woow, to je novinek :-) Asi budu muset zajít nakupovat. Mám pocit, že to poslední dobou zanedbávám :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...