Oriflame - Šampon, kondicionér a maska pro barvené vlasy

Když jsem si prohlížela katalog Oriflame, tenhle šampon mě okamžitě zaujal. Miluji jahody a co teprve mandle a mandlové vůně. Přiznávám ale, že jsem vůči šamponu byla trochu skeptická a váhala. I když vůbec netuším proč, s Oriflame mám zatím jen dobré zkušenosti, ale přesto jsem se šamponu trochu bála. A byla to velká chyba. Produkty jsou z řady Nature secrets, ze které jsem již měla sprcháč a krém na ruce a oba produkty byly skvělé.

Šampon pro barvené vlasy s mandlemi a jahodami
Extrakt z jahod a pečující mandlový olej pomáhají chránit barvené vlasy. Obsahuje UV filtr, který chrání vlasy před slunečnými paprsky. Vlasy jemně myje bez toho, aby vymýval barvu.

Šampon má gelovou, spíše řidší konzistenci, vytváří bohatou pěnu. Vůně sice není úplně taková, jakou jsem si představovala, přesto voní nádherně. Vůně je sladká, jemná. Ve vlasech se moc dlouho nezdrží, ale provoní Vám celou koupelnu.

A výsledky jsou naprosto úžasné. Vlasy mám krásně jemné, nadýchané a bez zatížení. Jsou takové vzdušné, jakmile jdu kolem zrcadla, musím na ně koukat a neustále mám nutkání se jich dotýkat. Navíc vlasy vůbec nemastí, i čtvrtý den po umytí neztrácejí objem a nadýchanost, kořínky nejsou mastné.
Obsah: 250ml
Cena: 109Kč
Hodnocení: 5/5

Kondicionér pro barvené vlasy s mandlemi a jahodami
Kondicionér má krémovou, ale opět docela řídkou konzistenci, která mě docela překvapila. U kondicionérů jsem zvyklá na hustější, ale nevadí. Voní stejně sladce jako šampon.

Vlasy jsou hebké, nezatěžuje je. Krásně je zjemní a jdou moc dobře rozčesat, což oceňuji. Vlasy se vůbec necuchají. Jinak já kondicionér dávám po celé délce vlasů, i ke kořínkům a také je nemastí.
 
Obsah: 250ml
Cena: 109Kč
Hodnocení: 5/5

Maska pro barvené vlasy s mandlemi a jahodami
Vyživující maska, která obsahuje extrakt z jahod, mandlový olej a bambucké máslo. Je krémová, ale zase má řídkou konzistenci. Při otevření mi voněla ze všech tří produktů nejvíce, to bylo ale první čichnutí. Pak se ale ta sladká vůně asi vypařila, nebo nevím, začala být cítit strašně chemií. A přijde mi, že stále více a více, vůně je docela nepříjemná, bohužel.

Má poměrně obyčejné balení, bílý kelímek jen s barevným víčkem, přesto se mi ale balení zamlouvá. Co ovšem postrádám, tak způsob použití, jak dlouho mám masku nechat působit. To jsem se nikde nedočetla, takže to dělám podle jiné masky od Oriflame, která se nechává působit 5 minut. Vlasy už při smývání jsou úžasně jemné a hladké. Nemastí je, ani nezatěžuje.Vlasy opět nemastí, jsou vzdušné a objemné. Hezky se lesknou.
Obsah: 150ml
Cena: 149Kč
Hodnocení: 3/5

Moc děkuji Oriflame za poskytnutí produktů k recenzi.

6 komentářů:

  1. Tento šampón som od Oriflame mala, páčil sa mi, bol fajn, pekne voňal ale ostávam verná Nivey :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento šampon jsme měli taky a já jsem ho milovala! Takže se těším až si ho znovu objednáme :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Není použití uvedený když odloupneš dole tu etiketu jak je tam ta šipka? ;) Avon to tak většinou měl, když to nebylo uvedeno rovnou nahoře.

    OdpovědětVymazat
  4. Já už tyhle katalogové věci moc nepoužívám, protože mě vesměs zklamaly. :-/

    OdpovědětVymazat
  5. Všecny tři výrobky vypadají velice lákavě :)) !

    OdpovědětVymazat
  6. bože ty umíš nalákat! Proč nikoho od oriflamu nemám v okolí =(

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...