Spotřebováno za červen 2014

Krásné čtvrteční ráno,
jak si užíváte začátek července? Dnes jsem tu s další statistikou, tentokrát spotřebovaných produktů. Osobně mám tyhle články nejraději, ráda koukám, kolik toho kdo spotřeboval a k tomu si přečtu menší recenzi, jaký daný produkt byl.
V červnu jsem toho spotřebovala opravdu hodně a dokonce se jedná převážně o plná balení, o to větší radost mám. Ani se mi vše nevešlo do boxu, kde prázdné lahvičky schovávám. Z toho ale plyne, že tenhle měsíc až tak slavný nebude, navíc na dovču potáhnu úplně jiné produkty, než jaké používám doma a to bude také znát.

1. Dermacol čistící micelární voda (Recenze) - Já se normálně odličuji namokro, jen jinde než doma sahám právě po micelárce a tahle mi naprosto vyhovovala. Bez problému zvládne odlíčit voděodolný make-up, nelepí a nedráždí oči.
Koupila bych znovu: ANO

2. Čistící gel Oriflame s açaí a granátovým jablkem (Recenze) - Příjemně voní, dobře vyčistí. Má hustou konzistenci a gel se na pleť jakoby nacucnul a šel špatně dolů, což nebylo úplně příjemný.
Koupila bych znovu: NE

3. Urban Veda Radiance Daily Wacial Wash (Recenze) - Gel má hodně silnou parfemaci, která mi ne úplně voní. Měl by díky složení pleť sjednotit, to jsem si nevšimla, ale dokonale odstraní všechen make-up.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Urban Veda Radiance Day Cream (Recenze) -  Má stejnou parfemaci jako gel, akorát ne tak výraznou. Má spíše gelovou konzistenci, dobře se roztírá a téměř okamžitě vstřebá. Dobře hydratuje, ale pro úplně suchou pleť bych nedoporučovala.
Koupila bych znovu: ANO

5. Nivea antiperspirant Nivea Invisible for black & white - Tuhle Niveu jsem tu ukazovala již několikrát, je to moje stálice, naprosto mi vyhovuje. Pokud jste ale hodně potivý, nebude to to pravé.
Koupila bych znovu: ANO

6. Goldwell šampon Rich repair (Recenze) - Určen pro suché vlasy, které mi normálně mastí vlasy, ale tenhle ne. Obsahuje proteiny z pašmíny, které vlasy regenerují. Vlasy byly nadýchané, objemné, akorát mi nepřišly tak jemné jako normálně.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

7. Gliss Kur regenerační maska Ultimate color (Recenze) -Masky od Gliss Kur mám ráda a tahle byla skvělá. Hned po aplikaci cítíte, jak jsou vlasy nádherně hebké a jemné. Používá se 2x-3x týdně a nechá se působit pouze 1minutu, což je super.
Koupila bych znovu: ANO

8. Dermacol zeštíhlující mléko Enja (Recenze) - Samozřejmě samotné mléko nepomůže, ale pokožku hezky hydratovalo, na dotek byla příjemná a dá se říct, že i pružnější. Má řidší konzistenci, dobře se roztíralo a vstřebávalo. Navíc příjemně voní.
Koupila bych znovu: ANO

9. Sprchový gel Yves Rocher s medem a musli (Recenze) - Nevoní tak sladce jako ostatní produkty z této řady, je trochu tvrdší, ale vůně i tak příjemná. Moc dobře pění, umyje a nevysušuje.
Koupila bych znovu: ANO

10. Balea tělový krém Cukrová pusinka (Recenze) - Naprosto úžasná přeslazená vůně, kterou jsem si hned zamilovala. Má hodně hustou máslovou konzistenci, ale dobře se roztírá a poměrně rychle se vsákne. Pokožka byla po něm nádherně hebká, hydratovaná.
Koupila bych znovu: ANO

11. Oriflame lesk na rty Fuirt sorbet (Recenze) - Lesk jsem měla už hodně dlouho a bylo na čase ho spotřebovat, používala jsem ho fakt několikrát denně i místo balzámu, aby už byl pryč, také se mi už docela zprotivil, navíc vůně už nebyla tak sladká na zpočátku. Obsahuje lehký shimmer, na rtech vytvoří poměrně silný a lepivý film.
Koupila bych znovu: NE

12. Oriflame lesk na rty Heartbreaker (Recenze) - Hned po předchozím jsem ho dala do tašky, abych ho spotřebovala. Během pár dní změnil barvu a konzistenci a začal se kazit. Jinak voněl příjemně po melounu, barva byla výraznější. Na rtech příjemný a nelepil.
Koupila bych znovu: ANO

13. Make-up Affinitone od Maybelline (Recenze) - O make-upu jsem už také psala několikrát, další moje stálice, jistota. Naprosto mi vyhovuje, moc dobře kryje, nevytváří masku ani mapy a nezvýrazňuje suchá místa. Mám snad už sedmé balení. Navíc v akci se dá sehnat kolem 140Kč.
Koupila bych znovu: ANO

Co Vaše spotřeba? Znáte některý ze zmíněných produktů?

9 komentářů:

  1. To máslo od Baley musí být skvělé, škoda, že jsem ho už taky v obchodech neviděla...snad na zimu udělají něco podobného :) Jinak pěkná spotřeba. Taky mám takovou "úchylku" sledovat, kolik toho kdo spotřebuje :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém od Baley vypadá vážně skvěle,ale u nás v Dmku jsem taky neviděla :/
    http://terusweetgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém od Balei už se sehnat nedá, já ho kupovala někdy v listopadu už ve výprodeji a někdy před dvěma měsícema už jsem ho neviděla.

      Vymazat
  3. Samý super věci, hodně z nich bych si taky koupila :) Já miluju především másla od Baley a Alverde, vždycky tak úúžasně voní! :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ta micelární voda může bejt fakt dobrá :)) A ráda bych vyzkoušela cukrovou pusinku, jelikož balzám na rty jsem si kvůli vůni naprosto zamilovala :) YR sprcháče jsou hrozně fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal mě make-up, už jsem na něj koukala, ale nakonec jsem koupila jiný... Tak příště :-P

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký věci..:) 'Ten krém od Balei, bych si ráda koupila, jenomže u nás v Dm už ho neprodávají :/ :)
    http://andwearecrazy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Baleu tělový krém si také plánuji koupit :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  8. Moc produkté neznám, ale Affinitone je také moje stálice, je vážně super, navíc má nabídku i hodně světlých odstínů. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...