Sprchový olej mojito od Saloos

Krásný začátek týdne,
jak se máte? Článek je přednastavený, v téhle době si užívám sluníčka v Turecku a přesně v tuhle dobu se nejspíš chystám na výbornou snídani a pak chytat bronz :)

Přesto Vám o článek nechodím a ukáži Vám produkt, který se svojí vůní skvěle hodí právě na léto. Jedná se o sprchový olej od značky Saloos s vůní mojita.  Sprchový olej jsem nikdy neměla, takže jsem ráda, že jsem měla možnost ho vyzkoušet.

Oleje přispívají k obnově přirozeného lipidového filmu pokožky, podporují její regeneraci a hydrataci. Neobsahují tenzidy, minerální oleje vyráběné z ropy, syntetické konzervanty, syntetické vonné látky ani syntetická barviva – pouze pro estetický efekt.

Jak jsem již psala, mám verzi mojito, která voní stejně dokonale jako mojitový peeling. Vůně je svěží, energická a voní opravdu jak mojito, které mám strašně ráda. Právě na léto mi přijde skvěle osvěžující.
Olej jemně smývá nečistoty, je vhodný pro všechny typy pokožky a díky složení by oleje neměly vyvolávat alergické reakce.

Nanáší se na vlhkou pokožku. Olej nepění, ale spolu s vodou vytváří mléčnou emulzi. Pokožku nevysušuje, naopak jí hydratuje. Po použití je pokožka příjemně hebká a jemná. Olej určitě ocení ty z Vás, které potřebují hydratovat, ale na mazání těla nejsou. Po použití totiž není třeba další péče, olej se o hydrataci dokonale postará.

Olej nepoužívám denně, spíše tak 3x týdně. Bohužel docela ubývá a při každodenním použití by byl rychle pryč, navíc já se ráda mažu a vynechat různá mazadla, to by také nešlo :) Jinak ještě k balení, není ve skle, jak jste možné zvyklé u olejů Saloos, ale lahvička je plastová.
Obsah: 125ml
Cena: 108Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.  

3 komentáře:

  1. Vypadá dobře, ale ta cena....Navíc když ještě píšeš, že rychle ubývá :( Budu se bez něj muset obejít. Ale je fakt, že já náročná nejsem a na mytí mi stačí sprcháč Balea a krémů mám zásoby, takže tohle by byla stejně zbytečná investice :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jen kvůli tomu názvu MOJITO bych to vyzkoušela. Vypadá skvěle, i obal.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...