Tag: Kolik stojí můj každodenní make-up

Krásné úterní ráno,
dnes z úterka na středu se vracím zpět z dovči. I když je článek přednastavený, jsem určitě nešťastná a nejraději bych tam zůstala :D Až se vrátím, určitě se Vám ozvu. A dnes si dáme další tag, který jsem měla v plánu už před nějakou dobu. Dozvíte se, kolik stůj můj každodenní make-up.

Ceny budou pouze orientační a budu uvádět ty, za které jsem daný produkt koupila. Jelikož třeba make-up kupuji vždy ve slevě, tak je podle mě nesmysl uvádět plnou cenu. Jinak produkty se samozřejmě liší, nepoužívám každý den to samé, ale vybrala jsem si ty, které používám nejčastěji nebo moje stálice.

Nepoužívám žádné báze a už vůbec ne pod make-up. Vždy než nanesu make-up, tak si pleť nakrémuji, takže jako první uvedu denní krém, bez kterého se opravdu neobejdu, jelikož pleť mám sušší. Navíc se mi pak lépe make-up i nanáší. Momentálně mám Dermacol Lift&Matt za 199Kč.

Líčení vždy začínám očima, jsem tak zvyklá odjakživa a nedovedu si představit, že bych začínala nanášením make-upu. Navíc některé stíny opadávají, občas opravuji řasenku apod a tím bych si akorát líčení zničila. Takže první oči.
První nanesu stíny. Ty hodně střídám, dost ale teď používám tohle duo od Rimmel, které jsem sehnala v akci za cca 30Kč. Stíny bylo opravdu těžký vybrat, vybírám je podle oblečení, aby barevně ladily. Teď v létě také často sahám po paletce Sleek iCandy. Dávám přednost studeným barvám, ale pokud mě čtete, tak to už jistě víte. Ihned po stínech si dávám černou spodní linku, na kterou už x let používám černou tužku se třpytem od Nice cosmetics za cca 70Kč. No a jako poslední je řasenka, ty také střídám. Ale vybrala jsem od MUA Mega Volume pro objem. Cenu si vůbec nepamatuji, takže oficiální je 129Kč.

Ihned po očích následuje make-up. A to je jasný Affinitone od Maybelline, který v akci seženu za 149Kč. Tenhle make-up ve slevě je poměrně často, jen jednou jsem ho kupovala za plnou cenu, mám několikáté balené a naprosto mi vyhovuje. K make-upu mám i pudr, na který také nemůžu nic říct. Pudr za cca 170Kč. Nesmím zapomenout na tvářenku, tvářenky mám strašně ráda. Hodně jsem si oblíbila od značky Paese, která obsahuje arganový olej. Nádherná barvička se třpytem a úžasná vůně. Cena přibližně 79Kč

No a nakonec tu máme něco na rty. Než někam vyrazím, tak si dávám na rty lesk. Momentálně mám v kabelce značku MUA za 49Kč. A během dne si patlám na rty balzám od Balei s vůní mandlí za cca 30Kč. Používám i rtěnky, ale ne denně a spíše jen večer, takže tu neuvádím.

To je vše, celková cena mě vyšla na 905Kč, což je podle mě hezká cena. Co jsem si přibližně počítala, tak to bylo do 1000 a to sedí. Nejdražší tu mám pleťový krém. Z toho, co jsem pročítala jinde, tak mi přijde, že mám snad jednu z nejnižším cen. :D
Jak jste na tom Vy? Kolik stojí Váš make-up?

7 komentářů:

  1. fú tak to mam asi tak približne ako ty....aj podobné produkty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brďo - ty jsi fakt levná. Já to ani nepočítám, nechci vědět k jaké částce bych došla, i když spoustu výrobků, co používám patří do té hodně levné kategorie, ale zase naopak tvářenky, bbčka a paletky mám z té high end kosmetiky. Ale článek to je moc pěkný a zajímavý!

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Trošku mě zarazilo, že píšeš, že máš sušší pleť a používáš matující krém, nevysušuje? Jinak na drahou kosmetiku si taky nepotrpím, takže bych na tom cenově byla zhruba stejně :) Na značku Pease koukám, už delší dobu, ale zatím doma nic nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevysušuje, ale ani si neporadí se suchou pletí. Jakmile mám suchý nos, tak s ním nehne.

      Vymazat
  4. Já bych dopadla... vyžívám se v líčení očí, když mám čas, jsem schopná použít třeba i tři různé paletky, takže klidně jen oči by mi vyskočily na 3x tolik...

    OdpovědětVymazat
  5. to je inak super clanok! to by ma ani nenapadlo,ale niekedy si to urcite tiez zratam :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takovou kalkulaci jsem ještě neprováděla, ale rozhodně mě to samotnou zajímá také :-D myslím si že se vyšplhám na stejnou částku, protože používám podobné značky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...