Zapečené oční stíny Glazel

Ještě neznáte kosmetiku Glazel? Tak je na čase to napravit. Pro mě byla ještě do nedávna také úplně neznámou, proto jsem ráda, že jsem měla možnost jí vyzkoušet a to díky e-shopu bestmakeup.cz, který rozhodně doporučuji navštívit. Glazel je polská značka, ale tím se rozhodně nenechte odradit. Nabízí profesionální produkty pro vizážisty, její ambasadoři jsou nejlepší polští vizážisté, takže kosmetika je určená opravdu i pro náročné klienty.

Měla jsem možnost vyzkoušet zapečené oční stíny v krásné fialové barvičce. Fialové stíny já můžu, takže okamžitě jsem začala zkoušet a jen tak z ruky jsem ho nedala, i když fialová je spíše tmavší, ne taková ta jemná letní barva, ale to vůbec nevadí.

Hned na začátku mě překvapila pigmentace, která je skvělá. Upřímně jsem jí od zapečeného stínu nečekala, zatím jsem se nesetkala se žádným, který by byl dobře pigmentovaný. Co mě ale zklamalo, tak výdrž. Bez báze jsou stíny do čtyř hodin slité, nebo pomalu mizí z víčka. Ovšem s bází vydrží naprosto bez problému po celý den a ani se nehnou a to jsem použila obyč od Essence. Navíc jsou ještě více sytější a vypadají naprosto skvěle. Mě se stín líbí samotný, bez dalšího stínu, jen třeba s černou linkou.

Stín lehce práší, ale není to nic hroznýho. K balení Vám toho moc neřeknu, jelikož mám tester, ale i ten se mi docela líbí, i když je hodně obyčejný. Bytelný, sám se neotvírá, víčko drží. Na jiné odstíny se můžete podívat zde.

Obsah: 9g
Cena: 199Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji e-shopu bestmakeup.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

9 komentářů:

  1. Já stíny moc nepoužívám, a když už, tak nějaké nenápadné ve stylu napatlat jednu barvu a je to. Ale tahle fialová je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Za 199 Kč něco co vydrží 4 hodiny a práší to? :-O No ty brďo, to bych nedala v žádným případě, za to bych na ebay měla třičtvrtě nějaký paletky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S bazi to vydrzi cely den a 9g je docela dost, ale pravda, cena je vyssi. Glazel neni Essence :D

      Vymazat
    2. Mně je jedno jaká je značka, spíš ten poměr cena X výkon. S bází mi celej den vydržej i stíny od číňanů za 35 Kč :)

      Vymazat
    3. Tak ja bazi normal ani nepouzivam, to uz musi byt, ale prece jen je leto, clovek se vic poti a to je urco znat i na ocich.
      Mam doma mnohem drazsi stiny, ktere fakt cenove neodpovidaji. Za tyhle dat dve stovky, tak nastvana nebudu. Pekna barva, super pigmentace a holt pouziju bazi :D To ty ostatni jsou i blbe pigmengovany a ani baze nepomuze. Ale chapu, nekdo by za tohle mohl byt nastvanej.

      Vymazat
  3. Doma mám bílý matný stín a je skvělý! krásně drží a hlavně ta pigmentace je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká barvička.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mi se ta značka strašně líbí - co jsem viděla recenze, tak všechny stíny byly krásně pigmentované :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...