Balea Professional - After Sun 2in1 šampon a balzám

Pokud se teprve chystáte někam k moři, tak dnešní recenze je přímo pro Vás. Bude řeč o značce Balea, konkrétně šamponu After Sun 2in1, který jsem našla v DM boxu. Šampon se skvěle hodil a jel se mnou na dovču. Já na dovče mám většinou šílený vlasy, mořská sůl, neustále mytí, bez žehličky.. Vlní se mi, trčí a těžko s nimi něco udělat.

Balea Professional After Sun 2in1 je, jak název napovídá, šampon a kondicionér v jednom. Je určen pro sluncem namáhané vlasy, ze kterých odstraňuje zbytky písku, soli a chloru. Obsahuje UV filtr, který vlasy chrání přes slunečnými paprsky. Je bez silikonů a také by měl zamezovat elektrizování vlasů.

Obsahuje výtažek z papáji a kokosového oleje, který vlasy ošetřuje. Má hodně řídkou konzistenci, pění tak nějak přiměřeně. Spoustu pěny nevytvoří, ale napění tak akorát.

Používala jsem ho převážně na dovče, kde jsem si vlasy myla klidně 2x denně. Pokožku hlavy nevysušuje, nedráždí. Vlasy umyje a musím říct, že opravdu chrání. Poprvé nemám pocit, že bych je měla vysušený a zničený. Takže rozhodně doporučuji k moři vzít s sebou, já po něm příští rok sáhnu znovu.

Abych ale poznala, jaký je normálně, používám ho i doma. Vlasy jsou lesklý, nadýchaný a nemastí se. I po čtyřech dnech vypadají dobře, takže jsem spokojená.
Obsah: 250ml
Cena: cca 45Kč
Hodnocení: 5/5

12 komentářů:

  1. Včera som po ňom pokukovala, že super výrobok ale pre mňa by bol zbytočný, kedže trávim dovolenku v práci :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mmm, tak to je super, až pojedu k moři, tak vím po čem sáhnu :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Balea bola vždy dobrá :) taktiež som ho používala a nemôžem sa sťažovať :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na dovču letos nejedu, takže mi šampon zatím leží doma, ale těším se až ho vyzkouším. Bohužel jsem na něj úplně zapomněla a nakoupila šampony v Yves Rocher, ale alespoň mám zásobu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Mám ho taky a nevěděla jsem, jestli ho raději poslat dál nebo vyzkoušet. Jestli mi letos vyjde Chorvatsko, tak ho s sebou určitě vezmu, ale vlasy mám tak tragické, že stejně moc nevěřím na pěkný výsledek, no uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  6. Já tenhle šamponobalzám měla naposledy asi před čtyřmi roky u moře a moc mě nenadchl, ale může to být taky tim, že mám stejně vždy u moře vlasy jako chemlon a sebelepší šampon s tím nikdy nic nezmohl :D No a nebo mohli změnit recepturu :)))
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  7. Chjo, být to jen balzám, tak si ho klidně pořídím.. Ale nikdy se mi nestalo, že by tyhle 2v1 měly slušný výsledek - přece šampon musí jemně odmašťovat a balzám naopak vyživovat a nanášet se jen do konečků (nebo spíše nenanášet k hlavě). Takže výsledkem vždycky byly buď vlasy málo vyživené, nebo naopak u kořínků moc, mastily se a byly splihlé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ja si balzam nanasim na celou hlavu, takze i ke korinkum :D

      Vymazat
  8. Taky jsem ho měla v boxu a na dovolené využila, vlasy po umytí pořád vypadaly jako neumyté, ikdyž jsem ho zkusila nanést dvakrát. Za mě opravdu zklamání...

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsem ho teď u moře a uchvátil mě. Vlasy jsem po něm měla opravdu heboučké, nádherné a to jsem je ani poté nefénovala a nechala volně uschnout, normálně se mi krepatí a vlní když je nevyfénuji, ale teď jsem je měla opravdu krásně hladké a lesklé, nádhera :) Příští dovču si ho beru taky.

    OdpovědětVymazat
  10. Také ho mám doma, v pátek se mnou odjíždí na dovču :) tak jsem na něj zvědavá. Koupila jsem si k němu i sprej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad budeš spokojená, já ho beru na dovču vždy :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...