Dermacol - BB Magic Beauty Cream 8in1

Přeji Vám krásný čtvrtek,
jak se máte? Venku je mrzutě, vůbec ne letní počasí, ráno mě nebudí sluníčko a mě se vstává o to hůř.
Dnes Vám představím další produkt, který jistě většina z Vás v létě ocení. Jak tak sleduji, tak v létě dáváte přednost BB před make-upy. Já tedy do téhle skupiny nepatřím, stále mám raději make-upy, BB mi nesedí a s většinou jsem nebyla spokojená. Ale i zde se najde výjimka a tou je tenhle od značky Dermacol.

BB jsem si kupovala minulý rok před dovolenou, kdy jsem k moři chtěla něco lehčího a hlavně něco levnějšího než klasický make-up, který mi přišlo líto na sebe patlat, když stejně hned bude pryč. Ano, líčím se i u moře k vodě. Většina BB mi přišla, že téměř nekryje a i když mám dobrou pleť, nemám ráda přirozené make-upy apod. Ale u moře mám pleť opálenou, takovou hezčí a nepotřebuji nic extra.

BB seženete ve čtyřech odstínech, já mám Shell, což je ten nejtmavší a v létě mi skvěle sedí. Tenhle BB má o pleť pečovat jako klasický krém a zároveň mít efekt jako make-up. Sjednocuje, kryje, hydratuje a pleť rozzáří. S tímhle vším můžu jedině souhlasit.

Je to jediný BB, u kterého jsem spokojená s krytím, řekla bych, že je střední, ve větší vrstvě až vyšší střední a přesto nedělá dojem masky. S krytím jsem tak spokojená, že mi nedělalo problém ho používat i mimo dovču normálně v Praze. Dobře i hydratuje, vůbec jsem nepoužívala krém, když jsem nanášela BB.

Má SPF 15, takže chrání před slunečnými paprsky. Má zvláštní konzistenci, je hutná, ale zároveň docela řídká, jak vidíte, víčko bývá hodně upatlané. Dobře se ale roztírá a celkově pracuje. A i když jsem ho používala ve vedrech, nikdy mi po pleti nestékal.
Obsah: 30ml
Cena: 169Kč
Hodnocení: 5/5

Dáváte přednost make-upům nebo naopak BB? Jaký je Váš oblíbený a znáte tenhle?

7 komentářů:

  1. Já asi spíš klasicky make-upům, protože jsem zatím nenašla BB krém, který by mi vyhovoval.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Má opravdu pěknou barvu, to se musí nechat :)))
    Já když už, tak BBčka. Zdá se mi, že pleť tolik nezatíží :)
    Soutěž o paletku Catrice

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla vzoreček a velice mě překvapil, takže bych si ho chtěla i pořídit :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám BB od Maybelline ve verzi bez oleje pro mastnou pleť. Je to moje první BB, takže nemůžu srovnávat, ale je docela fajn :) Makeup moc nepoužívám a říkala jsem si, že BB použiju taky jen občas, ale když už někam jdu, tak po něm sáhnu skoro vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tenhle jsem zatím nezkoušela.. Jinak už jsem měla několik BB krémů a nakonec jsem je porozdávala a nechala si jen jeden CC (NIP+FAB), protože jako jediný hezky kryje :D

    OdpovědětVymazat
  6. Používám pouze BB od Maybelline a s tím jsem spokojená, nemám ráda makeupy a necítím se v nich dobře. I když už je mi 26 a sem tam nějaký červený flíček nebo nedokonalost, používám raději korektor než abych hned kupovala makeup. Asi jsem ještě nenatrefila na nějaký, který by mě zaujal. Tento BB od Dermacolu neznám, ale asi se po něm v drogerii podívám.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to mě hodně překvapilo :)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...