Farmona - Sweet secret mandlový tělový balzám

O značce Farmonu jsem tu již jednou zmiňovala a to konkrétně zde. Značka je mi opravdu hodně sympatická, vše nádherně voní a vypadá. Doma mám ještě v zásobě dva peelingy, ale nějak nejsem schopná se k nim dostat. Zatím měly šanci jen tělová mazadla a o jedno bude řeč i dneska.
I tohle jsem koupila na veletrhu Interbeauty Prague a bylo snad první, které jsem vzala. Mandlový balzám, určo je jasné proč, mandle a vůni marcipánu já miluji.

No odolaly by jste sladkému obalu? Mě se při pohledu sbíhají sliny. Pralinky mandlí vyživují pokožku. Bohaté složení hydratuje pokožku, vyhlazuje a regeneruje.

I když má název balzám, konzistenčně je to jako klasické tělové mléko. Konzistenci má hodně řídkou a obsahuje takové černé tečky, bohužel jsem nepřišla na to, co to je. Ve složení se nevyznám, tak pokud na to přijdete, budu ráda za info :) Prvně jsem se těch černých teček lekla, ale během mazání se rozmažou a na těle nejsou vůbec vidět.

Balzám se dobře roztírá a do pokožky se poměrně rychle vsákne, nezanechává ji mastnou. Po použití je pokožka hebká a hydratovaná. Ovšem nemyslím, že s velmi suchou by si balzám poradil.
A teď k vůni. Nevoní přímo jako marcipán, ale vůně je příjemně sladká, spíše jako nějaké cukrovinky, pralinky. Pokožku provoní a na nějakou dobu se na ní vůně drží.

Obsah: 225ml
Cena: 96Kč
Hodnocení: 5/5

6 komentářů:

  1. Obal mě teda naprosto dostal! Musí to být krásná vůně :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se líbí jak nás ty obaly lákají :D mě někdy láká víc obal jak ten produkt !

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně by mě zajímalo, jak voní, vypadá úžasně :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že nám takhle přes blog nemůžeš dát čuchnout, jak to voní.. protože podle obalu to vypadá totálně úžasně.. ale věřím, že naživo to voní ještě lépe!

    Ketrin ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  5. Objevila jsem ho už před více než rokem v Polsku na studiích. Tam stojí asi 60 Kč. Dostává mě ta cena tady :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mandléééé... miluju mandle, mňam, ta vůně by mě taky zajímala. Ty černý tečky jsou ale psycho o.O No hádám to jedovatý nebude :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...