Koněpruské jeskyně

Milé čtenářky,přeji Vám krásnou neděli a vlastně i konec týdne a pro mě konec dovolené. Hrozný, jak to volno zase uteklo. Já v tuhle dobu pravděpodobně někde výletuji, buď České Budějovice, nebo Hluboká, netuším. Každopádně je určitě super. A jelikož jsem Vám ještě neukázala fotky z jednoho výletu v červenci, tak dnes je na to ideální den.

Ještě před dovolenou jsme si udělali s Honzou výlet do Koněpruských jeskyní. Já tam posledně byla snad jako dítě, takže tenhle nápad se mi líbil. Koněpruské jeskyně se nacházejí 5km od Berouna, od Prahy tak 30.
Jsou nejdelším jeskynním systémem v Čechách. Asi nemám cenu se tu rozepisovat, v případě, že Vás něco zajímá, stačí mrknout zde. Do jeskyní chodíte s průvodcem a prohlídka trvá přibližně 60 minut. Připravte se, že v jeskyních je chladněji, 10°C, ale já byla pouze v saku a zima mi nějak nebyla. :) Zaplatili jsme si navíc i fotografování, takže Vám pár fotek můžu ukázat.



Znáte Koněpruské jeskyně? Pokud ne, určitě doporučuji navštívit, rozhodně stojí za vidění :)

6 komentářů:

  1. Moc pekné fotky, milujem jaskyne, ja som bola pred týždňom v Harmaneckej jaskyni a tam sme fotiť nemohli tak škoda, že ja také pekné fotky ukázať nemôžem :)

    OdpovědětVymazat
  2. O Koněpruských jeskyních už jsem něco slyšela, podle Tvých fotech rozhodně za vidění stojí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tam jsem ještě nikdy nebyla, mám dojem :D
    Fotky jsou opravdu pěkné.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky, v Koněpruských jeskyních jsem ještě nebyla :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Bezvadný, ještě jsem tam nebyla a tohle mě nalákalo :) Mám dost podobný fotky z jeskyně na Mallorce :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...