Paese - Tvářenka s arganovým olejem

Tvářenky mám hrozně ráda, nejraději bych kupovala další a další, jenže zrovna tvářenka je něco, co mi přijde, že moc neubývá. I když dávám přednost studeným barvám, u tvářenek klidně sáhnu po teplejší. Dnes se ale podíváme na jednu studenou, která se objevila kdysi v nějakém beautyboxu.
Docela dlouho se mi jen válela, sáhla jsem po ní teprve na jaře/létě a naprosto si ji zamilovala. Je od značky Paese, kterou jsem vůbec neznala.

Paese je značka polské dekorativní kosmetiky. Její název pochází z italštiny a znamená „země“. Kromě Evropy má i 9 prodejen ve Spojených arabských emirátech.

Prvním bych začala tentokrát balením. Na první pohled možná mnohé z Vás odradí, jedná se o obyčejný plast, který až tak nezaujme. Balení ale drží, nerozpadá se, jde dobře zavírat, nemám co vytknout.

Obsahuje arganový olej, který pleť vyživuje a má regenerační účinky. Jak jistě víte, na argan jsem zatížená, takže tímhle si mě tvářenka získala. Dále obsahuje vitamín A, C, a E, které chrání pleť před stárnutím. Naopak neobsahuje parabeny, ani alergeny.

Tvářenku seženete ve 14 odstínech, a to jak matných, tak i třpytivých. Mám odstín 35, jak vidíte, je to nádherná růžová barvička, která obsahuje zlatý shimmer. Ten ale na tváři není tak viditelný. Co je ale viditelné, tak tvářenka. Má vysokou pigmentaci, takže to chce s ní pracovat opatrně. Pigmentovaná je opravdu výborně, ale dá se s ní vytvořit i přirozenější růžová.

Krom pigmentace je skvělá i výdrž, naprosto bez problémů mi vydrží celý den. A abych nechválila málo, tak sladká tečka na závěr..Má sladkou vůni, která Vás okamžitě upoutá. Mě voní moc příjemně, takže k ní vždy čichám.
Obsah: 4g
Cena: 80Kč
Hodnocení: 5/5
Kosmetiku seženete na parfums.cz

Znáte kosmetiku Paese? Jaké s ní máte zkušenosti?

9 komentářů:

  1. Na tuhle značku vždycky koukám na parfums.cz, ale zatím jsem nic nezkusila... Na to, jak málo se líčím, mám doma docela zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku znám jen z blogů, ale nikdy jsem ji nevyzkoušela. Tvářenka vypadá opravdu bezvadně!

    OdpovědětVymazat
  3. Tu jsem měla taky v Ladyboxu, ale bohužel nezaujala. Obal se mi rozpadl a tvářenka začala jakoby hrudkovatět a špatně se nanášela, pak už to vypadalo dost bídně takže letěla do koše.

    OdpovědětVymazat
  4. No vypadá dobře :)) Já mám lesk bezbarvý a jsem také spokojená :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. O této značce slyším poprvé. Tvářenka má krásnou barvu a teda je hodně pigmentovaná
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. mám stíny a jsou skvělé, až mě to překvapilo =) a ještě transparentní pudr a ten je taky parádní!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tuto značku vůbec neznám. Slyším o ni poprvé :O ale mrkla jsem na parfums, a musím říct, že ta tvářenka má fakt krásné odstíny:) Růžová mi sice moc nesluší, ae ty odstíny do oranžova a do hněda mě zaujaly:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle značku vůbec neznám ale tvářenka mě zaujala už tím že obsahuje arganový olej :) Má nádherný odstín.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...