Brandnooz box - Září 2014

Krásný čtvrteční večer,
jak se máte? Už nám začal podzim, i počasí venku tomu odpovídá a musím říct, že jsem z toho nešťastná. Nesnáším zimu, ráno je opravdu šílená zima, navíc ještě tma, večer se vracím taky pomalu za tmy. Už aby bylo zase léto :D

Tenhle měsíc se boxíky prohodily a první dorazil Brandnooz box, mailík hlásil, že zásilka váží 2kg, tak jsem byla zvědavá, co bude obsahovat, ten minulý měl jednou tolik. Box není tak narvaný jako předchozí,přesto se v něm ale najde pár fajn produktů a každý si přijde na své...
Ještě se moc omlouvám za kvalitu fotek, ale večer už opravdu není světlo na focení, a bude hůř :-/

  • Habánské sklepy - 0,75l, 79,90Kč
Tohle je trefa, řikala jsem si, že by bylo fajn, kdyby se v boxu objevilo nějaké vínko. Bohužel víno je suché, což si nejsem jistá, zda mi bude chutnat, já raději sladké nebo polosuché. Ale hned zítra určo vyzkoušíme. Vůní má být ovocné, chuť svěží s nižším obsahem kyselek.

  • Bohemia Preclíčky - 70g, 16,60Kč
Pokud mě čtete, tak jistě víte, že různé brambůrky apod jedině vítám  jsem ráda, že se opět objevilo něco na večerní zobání. Tentokrát preclíky a ještě ke všemu bylinkové, na ty se hrozně těším.

  • Kafe.Guru Brazílie - 40g
Kafe miluji, nádherně voní, ale horší bude příprava. Budu muset prostudovat stránky jak na tohle kafe :)

  • Jack Link`s Beef Jerky - 25g, 63Kč
Sušené maso jsem nikdy neměla a nemůžu ani říct, že by mě někdy lákalo k vyzkoušení, ale proč ne. Sušené maso by mělo mít vysokou nutriční hodnotu a minimum tuku. Varianta mi přišla Peppereo, určo ochutnám.

  • Racio Cornier - 75g, 22,90Kč
Tyhle kukuřičné plátky máčené v čokoládě určitě každý z Vás zná a myslím, že už se snad i jednou v boxu objevily. To ale neva, jsou moc dobré a máčené v mléčné čokoládě.

  • efko Genuss Plus Ovocný snack - 180g, 25Kč
Genuss Plus seženete ve čtyřech příchutích, já mám jablko s jahodou. Neobsahuje konzervanty, umělá sladidla, aromata ani barviva. Na tomhle si smlsne spíše brácha, já o podobné ovocné mňamky nestojím.

  • Rio Mare Kousky tuňáka ve vlastní šťávě - 160g, 64,90Kč
Rio Mare podle mě dělá nejkvalitnější tyhle produkty. Je ideální do salátů, sendvičů a přitom si zachovává kvalitu. Můžete sehnat i ve slunečnicovém oleji.

  • Penam Fit den Žitno slunečnicový chléb - 250g, 20Kč
Tenhle chléb byl v boxu nedávno, já ho měla prvně a musím přiznat, že mě až tolik neuchvátil. Dám si ho, to jo, ale není to něco, z čeho by se mi vyloženě sbíhaly sliny.

Krom výše zmíněných produktů byla v boxu ještě 5% sleva na sušené maso.
Když to shrnu, box je podle mě průměrný, určitě už byly lepší vydání a bohužel tohle patří mezi ty slabší. Sice se u nás vše opět využije, ale krom preclíčků a kávy tu není nic, z  čeho bych vyloženě jásala.
Jak se Vám vydání líbí? Co na produkty říkáte?

9 komentářů:

  1. Bylinkové preclíky jsou výborné, Racio miluju ... dobrou chuť :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tím chlebem souhlasím. Měla jsem ho nedávno a čekala jsem, že za ty prachy to bude bomba. Ale moc mi nevyhovuje ta slisovaná struktura, takže dám přednost uměle obarveným chlebům :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty preclíky bych chtěla ochutnat :) A káva bude určitě skvělá :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Celozrny chleb bych nepozrel, kafe nepiju, tuňák nejím, sušené maso se nedá ani rozkousat, víno nepiju...... No.. dobře vyhozené peníze :) Zkusím ještě další měsíc a jestli to bude stejné tak ádie..

    OdpovědětVymazat
  5. miluju zimu a celý zbtek roku nenávidím =D
    Jinak teda boxík je fakt chudý =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  6. Box se mi líbí, tuňák, preclíky, slunečnicový chléb i racio plátky by mi udělaly radost :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Mám stejný názor jako ty - taky se mi box zdá takový ,,chudý". Jsem zvědavá, jaké bude další vydání.

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle boxíky nejsou nic pro mě, ale vidím, že tobě se docela trefily do chuti, ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v každém boxíku si něco najdu, zrovna v tomhle toho není tolik jako v jiných, ale přesto se něco najde. Vlastně se vždy využije vše, když to nejím já, tak to jí někdo jiný z rodiny :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...