Česká profesionální kosmetika For Life & Madaga - Řada 2Derm pro citlivou a poškozenou kůži

Značka For Life & Madaga nebude asi pro Vás úplně známou značkou. Já upřímně o ní slyšela prvně až když mi přišla nabídka s možností vyzkoušet její produkty. Ihned mě zaujalo to, že se jedná o českou profesionální kosmetiku založenou na francouzských základech. No nezní to skvěle?!

S paní byla úžasná komunikace a domluvily jsme se na otestování produktů z řady 2Derm, která je určená pro citlivou a rizikovou kůži. Tahle řada je vhodná, pokud trpíte i na různé ekzemy, vrozenou suchost kůže apod.

Prvně ale ještě něco ke značce:
Vznikla v roce 1993 a je primárně zaměřená na výrobky pro ošetření pleti v kosmetických salonech, ale najdete i spousty produktů určených pro domácí péči a vhodnou i pro tu nejcitlivější pokožku. V roce 2007 přišla s novým konceptem „Natural Innovation“, což znamená, že ve výrobcích se snaží omezit konzervační a všechny fuj látky a nahradit je těmi přírodními.

2Derm Bariérový krém transparent
Jak jsem psala, tahle řada je určená pro hypersenzitivní, citlivou, poškozenou a rizikovou kůži. Krém na kůži vytváří "náhradní bariérový systém", tím pádem vznikají podmínky vhodné pro regeneraci porušené kůže.
Krém je vhodný jak na pleť, tak i na celou pokožku těla. Na pleti, dekoltu a krku je vhodný na stárnoucí kůži. Jako krém na ruce je vhodné ho nanést ještě před prvním kontaktem s vodou, zabraňuje tak vysušování pokožky.

Tenhle krém testovala převážně mamča. Trpí na suché paty, má je tak popraskané, že kolikrát nemůže ani chodit, jaké v nich má díry a zrovna teď měla období, kdy pomalu brečela, jak jí to bolelo. Krém přišel vhod a mamča okamžitě vyzkoušela. Už po prvním použití byla nadšená, stačilo jednou použít a mohla chodit.
Krém už nedala z ruky a jak sama říká, používá ho od hlavy k patě, je prý opravdu skvělý na vše. Pleť má hebkou jak miminko, používá ho i dekolt, ruce a hlavně ty paty. Je prý cítit, že na pokožce vytváří ochranný film. Tenhle krém může mamča jedině doporučit a stále dokola opakuje, že chce celou bednu :D

50ml seženete za 636Kč, případně 200ml za 1600Kč

2Derm Bariérový krém Colour
Tenhle krém má úplně stejnou funkci jako předešlý, jen s tím rozdílem, že obsahuje barevné pigmenty, které sjednocují tón pleti. Dá se tedy použít i jako lehký make-up, pokud nepoužíváte make-upy a chcete na pleti něco lehkého, je tohle ideální. Já bohužel na přirozené make-upy nejsem, takže tohle mi nestačí a přes něj nanáším klasický make-up.

Používám ho jako denní krém. Má hutnější konzistenci, ale dobře se rozetře a musím říct, že hydratuje skvěle. Poradí si se suchou kůži na nose, v podstatě od doby, co ho používám, tak nemám problém se šupinkami, což je skvělé. Navíc nos nemám ani tak začervenalý od neustálé rýmy. A stejně jako předešlý je dobrý na ochranu rukou před vodou.
Plusem je pro mě také příjemná vůně, cítím v tom limetky, stejně jako v ostatních dvou produktech.

2Derm Čistící duobase
Nedráždivá emulze, která šetrně čistí pleť. Už podle názvu je jasné, že se používá ve 2fázích:
1. fáze: Prsty se lehce vmasíruje do pleti, čímž se odstraní make-up a další nečistoty. Zbytek produktu se sejme tamponkem.
2. fáze: Nanese se další část, kterou cca minutu masírujete a zbytek odsajete ubrouskem.

Přiznávám, že mě zpočátku tohle čištění odrazovalo. Já totiž na nějaké zdlouhavé čištění a odličování nejsem, ve sprše vše vezmu čistícím gelem, max micelárka a tím to pro mě končí. Po dlouhým přemlouvání sebe sama jsem ale po emulzi sáhla, večer vyčistila pleť a ráno byla nadšená. Pleť jsem měla úžasně hladkou a příjemnou na dotek. Navíc opravdu odstraní všechny nečistoty a make-up.

Čistící duobasi seženete za 496Kč za 200ml


Se všemi produkty jsem spokojená a i když se jedná o dražší značku, ta cena je podle mě adekvátní ke kvalitě. Více se o kosmetice můžete dočíst zde.

Znáte kosmetiku For Life & Madaga? 

Moc děkuji For Life & Madaga za poskytnutí produktů k recenzi.

8 komentářů:

  1. O této kosmetice slyším poprvé, ale líbí se mi, jak jsou ty produkty hutné, ale zase míň se mi líbí cena. Tak to by se ten krém na paty hodil i mé mámušce, tu taky bolí při chození :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. O kosmetice slyším poprvé, ale hned jsem prošmejdila stránky :) Produkty se mi nezdají tak drahé (nebo alespoň ty, co bych chtěla na své akné - čistící emulze 180, gel 230). Takže rozhodně popřemýšlím, zkusím vzorečky a kdyžtak nakoupím :)

    OdpovědětVymazat
  3. For life je dobrá značka :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o tom jsem také neslyšela, půjdu se podívat na jejich sortiment :-)

    OdpovědětVymazat
  5. o této kosmetice také slyším poprvé... celkem na mne udělala dojem :) hlavně čistící doubase
    jinak tě zvu na giveaway
    http://lucieka.blogspot.cz/2014/09/giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :) taky jsem měla možnost vyzkoušet pár produktů od této značky a jsem moc spokojená, navíc teď si u mě na blogu můžete zasoutěžit o některé z nich: http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/2014/10/giveaway-s-ceskou-kosmetikou-for-life.html

    OdpovědětVymazat
  7. Haha, přesně tyto výrobky používá i moje mamča a je naprosto spokojená. Já mám od nich také celou řadu, ale na probl. pleť a je naprosto perfektní.!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...