Dove - Tělové mléko pro suchou pokožku a vyživující sprchový gel

Značku Dove zná snad každá z Vás, navíc teď mi přišlo, že se na blozích začalo objevovat spousta jejích novinek. Možná už jste Dove přesycené, ale dnes tu mám pro Vás také dva produkty, které bych Vám ráda představila. Jedná se o tělové mléko a sprcháč, který jsem dostala od tety tuším ještě k Vánocům, ale řada na ně přišla teprve nedávno.

Tělové mléko pro suchou pokožku Dove Essential Nourishment
Po mléku jsem sáhla v létě v době, kdy jsem se vrátila z dovči a začala jsem se loupat. Chtěla jsem něco hydratačního, díky čemuž bych se nesvlékla z kůže jako had. Okamžitě jsem sáhla pro Dove, ve který jsem vkládala důvěru a věřila, že to bude to pravé.

Mléko obsahuje DeepCare complex s bohatým esenciálním olejem. Díky tomu pokožku hydratuje a vyživuje do hloubky. Má hutnou konzistenci, když jsem začala mléko roztírat, spíše jsem měla pocit, že se mažu opravdu hutným máslem. Hned mi bylo jasné, že tohle bude hydratační bomba a také, že je. Pokožku krásně zregenerovalo a já se nesloupala, hydratace je na jedničku s hvězdičkou.

Sice trvá trošku déle než se pořádně vstřebá, ale nijak zvlášť mi to nevadí, nelepí. Parfemace je taková klasická krémová. Voní docela příjemně, vůně není vtíravá.
Obsah: 250ml
Cena: cca 100Kč
Hodnocení: 5/5


Vyživující sprchový gel Deeply Nourishing
Díky složení by tento sprcháč neměl pokožku vysušovat, ale naopak vyživit a hydratovat. Má krémovou konzistenci, v podstatě stejnou jako mléko. Krémové sprcháče mám ráda, možná i raději než ty gelové. Hezký pění a opravdu nevysušuje. Nemám po něm pocit pnutí, ani vysušení.

Má neutrální vůni klasické sprchového gelu. Narozdíl od mléka mi ale nevoní. Vůně je hodně výrazná a vůbec mi nesedí, přijde mi dost vtíravá. Pokud ale jste na klasické krémové a naopak nemusíte sladké vůně, asi Vám vonět bude, mě bohužel ale nevoní ani trochu.
Obsah: 250ml
Cena: cca 70Kč
Hodnocení: 4/5


Jakou máte zkušenost s produkty Dove?

10 komentářů:

  1. Ten sprcháč mám a milujem jeho vôňu, ja som na tieto krémové čisté :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dove mám ráda moc :) Sprcháče hydratují krásně
    BLOG BY VERU

    OdpovědětVymazat
  3. sprchový gel mám doma a musím říct, že je naprosto skvělý! pokožku mám po něm tak hebkou,že už se ničím nemusím ani mazat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tělové mléko Dove jsem taky měla a musím uznat, že hydratace je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  5. V poslední době jsem se díky antiperspirantu zamilovala do té neutrální krémové Dove vůně, takže sprcháč určitě zkusím, až spotřebuji nějaké zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  6. Značku Dove mám veľmi rada :)

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Od Dove mám antiperspirant a super :).

    OdpovědětVymazat
  8. Já Dove miluju!!! Momentálně především jejich vlasovou kosmetiku, zanedlouho budu mít na blogu Giveaway o produkty Dove :)

    www.mujsvetkosmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...