Himalaya Herbals - Čistící pleťový peeling s nimbou

Krásný začátek týdne,
jak jste si užily víkend? Včera bylo nádherně a dnes to hezké počasí snad bude pokračovat. O víkendu jsem nebyla schopná nic sepsat, takže snad vše stihnu dopoledne před prací. V pondělí rovnou začneme recenzí na jednu značku, která se u mě na blogu ještě neobjevila :)

Značka Himalaya Herbal je indická kosmetická značka, založena v roce 1930, která obsahuje výtažky z bylin, jak už je patrné z názvu, jsou sbírány na úpatí Himálají. Pro mě byla tahle značka neznámá do doby, než se v jednom beauty boxu objevil peeling, o kterém dnes bude řeč. Peelingy mám moc ráda, miluji ten pocit, kdy pleť či pokožku vydrhnu a ona je pak nádherně hebká a čistá.

Obsahuje výtažky z rostliny nimba, která má antibakteriální účinky. Tím pádem je peeling vhodný pro problematickou pleť, zabraňuje vzniku akné, absorbuje kožní maz a čistí ucpané póry. Dále obsahuje kurkumu, která pleť rozjasňuje. Obsahuje také jadérka z meruňky, která pleť čistí.

Peeling má krémovou konzistenci, do teď jsem měla spíše jen gelové, takže tohle je velmi příjemná změna. Na pleti je hrozně příjemný, vůbec nevysušuje. Jak ale působí na problematickou pleť, to Vám bohužel neřeknu, na akné netrpím, přesto jsem si peeling oblíbila.

Obsahuje poměrně dost zrníček, stačí nanést jen velmi malé množství a dobře tím vyčistíte celou pleť. Peeling není nijak drsný, přijde mi oproti jiným docela jemný, ale přesto pleť úžasně vyčistí. Po použití je krásně hebká a příjemná na dotek. Navíc moc hezky voní.

Obsah: 100g
Cena: 106Kč
Hodnocení: 5/5

Znáte značku Himalaya Herbals? Bohužel mi přijde hůře dostupná, u nás jsem jí nikde neviděla.

5 komentářů:

  1. Myslím, že už jsem na tuto značku nějakou recenzi na jiném blogu viděla :). Sobota byla super, neděle půlka dne taky, pak mě bylo zle, tak jsem jen ležela a trávila zbytek dne s hlavou v záchodové míse:D

    OdpovědětVymazat
  2. Na problematickou pleť působí asi tak, že nic :-D A musím říct, že mě i dráždí, mám citlivou pleť a akné a tohle fakt ne. Jinak takhle značka se dá sehnat v Rossmannu.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku znám, ale neuchvátila jsem, měla jsem krém na ruce a teda hrozně smrděl, letěl do koše. Na tenhle peeling jsem ale četla hodně pozitivních ohlasů, takže až mi dojde můj, možná zkusím tento. U nás se dá sehnat v pohodě v Rossmannovi :)

    OdpovědětVymazat
  4. O značce jsem slyšela, ale peeling nebude nic pro mě, po jakémkoliv mám pleť strašně podrážděnou :/ :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Od téhle značky mám masku a je super. Nad peelingem budu uvažovat, ale zatím mám zásobu jiných :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...