Ladybox - Září 2014

Hezkou sobotu,
jak užíváte víkend? Já dnes byla s mamčou sehnat dárek bráchovi k narozkám, zítra má 18 a ještě hafanovi, obě moje holky také slaví a zítra budem Barče sestavovat novou boudu.
Včera jsem se celý den těšila, až boxík otevřu. Měl dorazit mezi 8-11 hodinou, jenže nedorazil. S dopravcem také nicmoc domluva, místo po půl hoďce zavolal více jak po dvou,ještě byl na blbé adrese. Přesto ale dorazil ještě s jedním, oba snad byli sjetí a dodali, že berou výplatu a už nikdy víc. Doufám, že příště bude rozvážet ten "můj" :D

Ale už k boxu, viděla jsem balící fotky, takže jsem trochu tušila, co bude a hodně komentářů, že je to samá drogerie. To sice je, ale mě to nějak extra nevadí a stejně jako minulý box, i tenhle bych označila za povedený. Využiji z toho vše a obsah mi udělal radost.

  • Dermacol Aroma ritual tělové mléko sicilská pistácie - Plné balení, 200ml
Tahle řada je hodně oblíbená a vůni pistácií miluji. Jsem ráda, že se objevilo zrovna mléko, jelikož sprcháč už jsem zkoušela, používám ho u Honzy. Nádherně voní a že se dá sehnat téměř všude, to mi neva.

  • Sumita Beauty Champagne eye shadow pencil - Plné balení
Značku vůbec neznám, v boxu je poprvé, takže paráda. O tužce jsem četla už v nápovědě, ale moc jsem nebyla nadšená z odstínu, dávám přednost studeným barvám, ale na druhou stranu, žádnou podobnou tužku nemám. Vlastně je to oční stín, ale myslím, že spíše využiji jako linku.

  • Rituals sprchová pěna Yogi Flow - Cestovní balení, 50ml
Rituals je v boxu už potřetí, tu předchozí mám dokonce ještě v zásobě. Obsahuje mandlový olej a indickou růži, vůně mi přijde docela silná, ale voní mi.

  • Lavera Body Spa krém na ruce bio pomeranč & bio rakytník - Cestovní balení, 20ml
Moc příjemně voní, pokožku má regenerovat, revitalizovat a pečovat o ní. Já nedávno našla krém Lavera, který byl kdysi dávno v boxu, akorát z jiné řady. Sice krémů na ruce mám docela dost, ale rozhodně se neztratí.

  • Barefoot SOS Rescue cream, Weleda pupalkový denní krém - Vzorky
A ještě dva malé pytlíčky krémů. Co mi trošku vadí, tak to, že se tyhle sašetky udávají do seznamu produktů a Weleda dokonce jako bonus. Dříve tam prostě jen tak byly, sice jako bonus, ale nikde se neuváděly. Teď mi přijde, že se berou pomalu jako další produkt.


Jak se vydání líbí Vám?

14 komentářů:

  1. Tento krat pre mna vyuzitelne veci. Ani jednu vec by som si sice sama od seba nekupila, ale ak by som ich mala, dali by sa pouzit. A to som odporca tychto boxov :-)
    KAVIAREŇ-U-MAČKY


    OdpovědětVymazat
  2. Já tentokrát neobjednávala, bohužel mě odradila sprchová pěna, která je tam minimálně po třetí, pač tužka na oči,. jelikož já poslední dva roky nepoužívat tužku skoro vůbec a krémů na ruce mám taky na sto roků dopředu. Co se mi ale líbí moc je tělové mléko od Dermacolu, to bych brala hned :) No jsem zvědavá co nás čeká příště :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. Není to špatné, ale mám pocit, že je toho nějak málo?

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já nevím, Ladybox jde svou úrovní pořád jen níž. Sice je super, že jsou tam kupodivu použitelné produkty, ale mě by třeba štvala téměř nulová absence dekorativky, protože tělovku a vlasovku tak často nestřídám a sprcháč nebo tělový mlíko si prostě koupím sama. A taky se mi zdá, že jeho cena přestává být adekvátní obsahu... mlíko v akci koupím do 50 korun a ten zbytek taky není nijak závratně cenově drahý... hm... Škoda. Chtělo by to něco nového. :)

    OdpovědětVymazat
  5. No jako zdá se mi že tam toho je málo, ale celkem fajn produkty, které bych využila všechny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já už nějakou dobu box neobjednávám, jelikož mě obsah už nepřijde tak zajímavý, přesto se vždycky ráda podívám co v něm bylo :) Každopádně nechápu komentáře na fb stránkách LB, jak si tam každý stěžuje že je tam pořád to samé a nebo je tam toho málo apod., tak když se jim to nelíbí, tak ať si to nekupují ne? Ono není zrovna jednoduché každý měsíc vybírat co tam bude a taky ty produkty shánět, aby to mohlo stát pořád kolem 3 stovek.
    Každopádně na tu tužku jsem zvědavá, tak doufám, že o ní od tebe ještě uslyším :)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  7. Ta sprchová pěna mi přijde velmi zajímavá

    OdpovědětVymazat
  8. Dermacol vyrábí i tělová mlíka k těm sprcháčům?:) to jsem ani nevěděla:) Musím po nich mrknout:)
    Tyto sprcháče mám ze všech nejraději. Stále se nemůžu nabažit té vůně a nejraději bych ji pořád fetovala :D :D

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi pěkné vydaní, ale pěna už se opakuje, ale tak prý je výborná :)

    OdpovědětVymazat
  10. LB je povedený, všechno bych využila :)
    Krásný den..Kat....

    OdpovědětVymazat
  11. Vydání se mi líbí, asi bych byla nadšená :). Já jsem dneska byla příteli fandit na Spartan race
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. Kde jsou ty časy co mě Ladybox i uchvátil a měla jsem o něj zájem..:/ Teď mě to už tak nebere, přijde mi, že tam jsou pořád ty samé věci a méně plných produktů..(

    OdpovědětVymazat
  13. To Dermacol mléko je supr.. já teda používam spíš ty sprcháče, už jsem měla snad všechny vůně:D mléko jsem měla zatím jen to čokoládo-pomerančové:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento box vypadá docela dobře, ale už jsem je definitivně přestala objednávat. Udržují pořádek v koupelně, nechci mít sbírku nepotřebné kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...