Linziclip - Skřipce, které uchvátily svět

Krásné nedělní poledne,
dnes si dáme trochu netradiční článek. Žádná recenze kosmetiky, ale skřipců do vlasů, které mi přišly z e-shopu krasa.cz a na pohled mě ihned upoutaly. Po novém, hezkém skřipci jsem se chtěla podívat, takže jsem měla ze skřipců radost. Přišly mi modré s kamínky, které vypadají skvěle.

Linziclip je novinkou v ČR a uchvátily celý svět, má rovný hřbet, unikátně postavené zuby, dvě skrytá pérka a díky svému tvaru slibuje nesklouzávání a výdrž účesu po celý den. Díky rovnému tvaru nebrání opření hlavy. Nabízí se v mnoha provedeních - jednobarevné, krajkované či s kamínky. Všechny seženete ve třech velikostech a to mini, midi a maxi.

Linziclip midi s modrými krystalky je střední velikosti, velikost má 3,5cm. Je vhodný pro středně husté a husté vlasy. Je vhodný jak na běžné nošení, tak i pro formálnější příležitosti, kamínky mu dodávají eleganci. Opravdu se mi líbí, že nikde nečouhají pérka, ale jsou skrytá a nenarušují hezký design.

Vlasy mám středně husté, je třeba skřipec pečlivě nasadit, aby držel všechny pohromadě. Když je ale pořádně nasazen, tak drží pevně a vlasy mi nepustí. Ovšem pro opravdu husté vlasy to není, mamča má hodně husté a do skřipce se jí je pomalu ani nepovede dát, natož aby jí je udržel.

Já jsem ovšem se skřipcem spokojená, vlasy udrží, na moji hustotu je akorát, krásně vypadá. Jen bych trošku více "zapilovala" zoubky, přijdou mi ostřejší než u jiných skřipců. Velikost midi seženete za 99Kč.

Velikost mini se prodává v balení po třech, velikost skřipečků je 1,75cm. Jsou opravdu maličké a nejlepší využití je spíše na dozdobení účesu, kdy potřebujete zachytiti menší pramínky. Jinak jsou vhodné pro všechny typy vlasů.

Design mají úplně stejný jako skřipec předchozí. Průhledná křidélka, rovný tvar s kamínky a nikde nečouhající pérka. Vlasy také moc dobře udrží. Balení seženete za 89Kč.

Používáte skřipce do vlasů? Znáte Linziclip, nebo o nich slyšíte poprvé?

Moc děkuji e-shopu krasa.cz za poskytnutí skřipců k recenzi.

9 komentářů:

  1. Tak o těchto skřipcích slyším prvně. Sama je nepoužívám a ani se mi moc nelíbí.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. na FB to na mě už vykouklo, ale blíž jsem to nezkoumala. nosím vlasy stejně spíš rozpuštěné a když ne, tak s gumičkou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o tom taky slyším prvně a nelíbí se mi :-/ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem se s nima nesetkala a desing není nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Podobné skřipce mám taky, ale moc je nenosím. Tyhle se mi nelíbí, designově mi přijdou mimo ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Skřipce nenosím, maximálně na koupání, takže by to asi nebylo nic pro mě .) Ale máš moc hezký blog, stávám se pravidelným čtenářem, budu ráda, pokud se staneš mým :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  7. Skřipce jsem dřív používala hodně, teďka spíš používám takovou sponu, hlavně když se jdu sprchovat nebo jen tak na doma :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Nechci kecat, ale stejné (nebo hodně podobné) jsem viděla už tak před rokem... No, možná tyhle jsou o něco vytuněnější, těžko říct, nenosím je, protože veškeré sponky, sřipce atd. z mých vlasů kloužou a nedrží :-(

    OdpovědětVymazat
  9. Skřipce jsou opravdu krásné..!!! Hned objednávám :)
    Děkuji za tip.
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...