L`Oréal - Dlouhotrvající make-up Infallible

Krásný začátek týdne,
jak jste si užily víkend? Já výletně v Liberce a byla to paráda, určitě se můžete brzy těšit na článek :) Dnes mám nečekané volno, takže ho využiji převážně k sepsání pár článků.

Dnes Vám ukáži produkt, který jsem si naprosto zamilovala a tím bude make-up. Na make-up tu dlouho žádná recenze nebyla, já totiž mám svojí stálici, jistotu. U make-upů nerada experimentuji a po novinkách moc nejdu. Sice mě třeba lákají, ale odolávám. Na make-upy jsem náročnější než na ostatní kosmetiku. Nejsem moc na přirozené, chci krytí a sjednocení, určo ne přirozený vzhled.

Měla jsem to štěstí, že jsem make-up vyhrála u Levandule, na kterou byl odstín moc tmavý. Jedná se o odstín 220 Sable Sand. Odstín je opravdu tmavší, takže jsem si make-up schovala až na léto a ihned po dovče ho vytáhla a naprosto perfektně mi sedl.

Začnu ale balením, které je jednoduché, elegantní. Make-up je ve skleněné lahvičce, laděn do černo-červena. Má praktickou pumpičku, kterou vymáčknete množství tak akorát, nestalo se mi, že by ho vyteklo zbytečně moc.

Make-up Infallible je dlouhotrvající, obsahuje vysoké množství pigmentů, díky kterým slibuje spolehlivé krytí. Je vhodný pro všechny typy pleti.
Slibuje: krytí nedokonalostí, sjednocení pleti, překrytí známek únavy, nevysušuje, vydrží až 24 hodin a působí přirozeně.

Make-up má příjemnou, spíše krémovou konzistenci, přesto se ale skvěle roztírá. Ihned po prvním použití jsem se zamilovala. Na pleti vypadá perfektně, odstín mi opravdu sedl. Nezalézá do vrásek, nezvýrazňuje suchá místa. Krásně s pletí splyne, nedělá masku, ale přesto perfektně kryje. Krytí je vysoké, bez problémů si poradí s kruhy pod očima. Nad těmi většinou trávím nejvíce času, ale tímhle make-up stačí lehce přejet a oční okolí vypadá rozzářeně. Vydrží mi na pleti celý den.

Pro mě to je malý zázrak a jsem ochotná za něj vyměnit i svůj Affinitone. Jakmile make-up nanesu, pleť vypadá nádherně, nejraději bych na sebe furt koukala do zrcadla :D Nadšená je z něj i maminka, která by mi ho nejraději vzala. A i když jsem teď vybledla, stále mi odstín docela sedí, hezky s pletí splyne.

Co ale vidím jako mínus, tak je cena. Koukala jsem v DM a cena je kolem 450Kč, když to srovnám s Affinitonem, který kupuji za necelých 150Kč, tak je to značný rozdíl. I tak ale plánuji další balení.

Obsah: 30ml
Cena: cca 450Kč
Hodnocení: 5/5

Znáte make-up? Jak Vám sedí?

8 komentářů:

  1. Víkend byl super, sluníčko hřálo, co mohlo takže jsem si ho pořádně užila :). Já make-upy vůbec nepoužívám
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho taky a taky jsem si ho zamilovala :) Dokonce mám i stejný odstín.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, to vypadá jako dokonalý make-up! Asi ho zkusím, do dm mám také slevový kupon, což se určitě vyplatí:)

    OdpovědětVymazat
  4. taky mám ten kupón do DM a i když mám MU hodně, tak jsi mě touhle recenzí docela přesvědčila o vyzkoušení! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hned na něj půjdu mrknout :) Taky potřebuji nějaký co něco zakryje :)
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Naprosto souhlasím! Jeden z nejlepších make-upů, které jsem kdy měla! Výdrž je perfektní, na pleti krásně sedí, neslévá se do pórů. Taky na něj plánuju udělat recenzi :)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá naozaj fajn :) Na mojom blogu prebieha giveaway, ale už iba posledných 5 hodín ! :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    KawaiiBox giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Sice dobré vlastnosti, ale tolik peněz bych za to nedala :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...