Pražská zoo 23.8.2014

Krásné středeční ráno,
sice jsem dnes plánovala recenzi, ale jelikož je to už nějaká doba, co jsem byla v zoo a ještě jsem Vám neukázala fotky, tak recenze bude jindy. Navíc chystám další výletní článek, tak ať nejste převýletované.
Přemýšlela jsem, že tyhle fotky úplně vynechám, přece jen fotky z pražské zoo už tu párkrát jsou, ale nakonec Vám je stejně ukážu :)

Pražskou zoo jsme letos navštívili již po druhé, Honza chtěl vidět malého ursona, který sice už tak malý není, ale alespoň nebyl zalezlý jako většinou. Měli jsme na něj kliku a celá rodinka byla venku. Bohužel zoo jsme si tolik nevychutnali, bylo tam strašně lidí, všude jste se museli procpat a nejvíc mi vadí, jak každý řve a bohužel ne jen děti, ale i dospělý se neumějí chovat.

V zoo mi ale přišlo, že je tentokrát hodně mláďat, od ursona po koně, žirafu a nejlepší byl pes pralesní. Ten nás zaujal již minule, ale letos tam byla štěnata, která jsou strašně sladká a vydržena bych se na ně dívat nevím jak dlouho. Také jsme měli štěstí na hyenu, většinou je zalezlá nebo leží, tentokrát se ale ukázala v plné kráse, to samé lvice :)



Byly jste letos v zoo?

14 komentářů:

  1. taky v srpnu! po dlouhé době, zrovna bylo fakt krásně, vyšlo nám to dobře... konečně jsme se byli podívat na slony, mají to úžasně udělané, a i na ty velemloky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak velemloci me dost zklamali, jit tam jen kvuli nim, tak budu hodne nastvana.

      Vymazat
  2. Ten malý tasmánský čertík je úžasný! :) (teda jestli se nepletu a je to on)

    OdpovědětVymazat
  3. V pražské zoo jsem byla pouze jednou před lety :) ale letos jsem byla v liberecké :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky se Ti povedly úžasný :) My jsme tam byli taky s rodičema hned od otevírací doby, ale příště bych šla asi později, protože zvířata ještě třeba spali nebo tak :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jéj, to jsou krásné fotky. Naposledy jsem byla v jihlavské zoo, ta je taková hodně maličká, za chvilku jsme ji měli prošlou, ale mají to tam moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam jsme byli minuly rok a pravda, ze nam tolik casu nezabrala :)

      Vymazat
  6. Letos jsem byla pouze u nás v Ostravské zoo a docela zklamání, před lety byla hezčí :(

    OdpovědětVymazat
  7. Jéééééééé...tak teď jsem z těch fotek úplně unešená :D tolik úžasných zvířat najednou:))
    V Praze v Zoo jsem byla celkem 2x - je to tam krásné, ale přijde mi, že na Zlín to nemá:)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam jsem byla v kvetnu, bohuzel jsme meli co delat, aby jsme ji stihli do zaviracky a navic lilo, takze jsme si ji nemohli poradne vychutnat. Rada bych tam jeste jednou v klidu :)
      A doporucuji Hlubokou, ta je prekrasna ;)

      Vymazat
  8. tie su ale nadherne, chcela by som velmi vidiet žirafy, a tie slony su ake pekne ako z nejakej knihy vidno že sa o ne staraju:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...