Rozdělení blogu?

Milé čtenářky,
dnes mám na Vás dotaz a prosbu o radu...
Už dlouho si pohrávám s myšlenou, zda nemám blog trošku překopat. Když jsem blog zakládala, měl být čistě kosmetický. Jenže mojí velkou vášní jsou i knihy a tak se stalo, že z kosmetického se stal spíše mišmaš všeho, co se mě týče a mám ráda.

Jenže si v poslední době říkám, zda by nebylo lepší vytvořit samostatný blog, který bude opravdu jen knižní. Upřímně netuším, kolik z Vás tu knižní recenze čte, zda Vás zajímají, nebo naopak ruší. Tipuji, že je mnohem více kosmetických nadšenců. Sice vést dva blogy by bylo asi náročnější, ale zase i knižní by měl více prostoru. Kdo ví ale, zda by ho tolik lidí četlo.

Na jednu stranu mi to přijde jako super nápad. Beauty of pink by se stal kosmetickým (samozřejmě výlety, filmy apod by zůstalo), jen vše knižní by zmizelo a přesunulo se jinam. Na druhou stranu je tohle můj blog, blog, který tvořím pro Vás, ale zároveň i pro mě a je tu vše, co mám ráda. To je dilema :-/

Takže budu ráda, když se vyjádříte a řeknete mi svůj názor :)

23 komentářů:

  1. Rada si prečítam aj knižné recenzie, keďže sama mám knižný blog :)
    Pokiaľ sa budeš stíhať dostatočne venovať obom, tak si určite založ nový ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já třeba tolik už ani moc nečtu, takže si občas ty knižní tipy přečtu, ale spíš patří tyto typy článků mezi mé nejméně oblíbené. Ale jak píšeš je to Tvůj blog a když bys nechala knižní tipy na této adrese, tak záleží na člověku, jestli si to přečte nebo ne a počká si až na další jiný článek :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych nechala blog jenom jeden. Sice se přiznám, že zrovna o knížkách moc nečtu, ale je to součást Tebe stejně jako kosmetika, takže podle mě nemá cenu to rozdělovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si myslím, že nemá cenu blog měnit - knižní recenze klidně piš, buď si je člověk bude chtít přečíst nebo ne a počká, až zveřejníš jiný článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. upřímně, když vím knížky, tak to ani neotevírám =/ ne, že bych nečetla (knížky), ale prostě to podle mně na beauty blogu nemá co dělat =/ Beru to tak, že na blogu má být to, co si prioritně v začátku určíš ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já také moc rada čtu, ale díky skole na to vůbec nemám čas... Takže vetsinou vyhledavam pouze kosmetické články. Myslím, ze není spatny nápad mít blogy rozdělené, ale záleží na tobě, jestli by ti to tak vyhovovalo a zvladala přidávat články na oba :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně samostatný! Tvoje knižní články čtu, zatímco kosmetické mě vůbec nezajímají O:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě to záleží hlavně na tom, jak to cítíš ty. Já osobně tvoje knižní články většinou nečtu, protože většinou píšeš o knihách, které mě osobně nezajímají, mám na knížky jiný vkus. Zato kosmetický článek otvírám skoro každý :-) Takže bych spíš byla pro rozdělení, ale jak jsem psala - je to na tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych to nechala na jednom blogu, zajímá mě všechno ;-) Ale když bude samostatný, tak se přidám i tam, takže ve výsledku je to jedno. Takže je to jen na tobě, co je ti příjemnější :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Být aktivní na dvou blozích je dost náročné, ale na druhou stranu jak tu tak čtu ty komentáře, nejspíš máš jak čtenářky, které zajímá pouze kosmetika, tak ty, které zajímají pouze knihy... Já tě třeba sleduji také spíš kvůli knihám a kosmetické články mě moc nezajímají, ale občas si otevřu i nějaký tvůj článek "ze života", nebo když zveřejňuješ nějaké fotky odněkud apod. Tím, že tě sleduji spolu s dalšími blogery přímo přes Blogger, vidím, co kdo zveřejnil a otevírám jen ty články, které mě zajímají. Takže mě osobně vůbec nevadí, že máš všechno na jednom blogu. Ale možná by bylo lepší to rozdělit.

    OdpovědětVymazat
  11. Ja zase čítam len tie knižné veci :D Ale udržiavanie dvoch blogov je dosť náročné, ja som pri tom nevydržala :D

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím si, že jeden blog úplne postačuje a mňa osobne to vôbec nijako neruší a rada si prečítam o kozmetike aj knihách ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám ráda, když je na blogu víc druhů článků, ať už se jedná o články kosmetické, ze života, knižní, outfitové apod. Takže já jsem pro to, aby blog zůstal tak je.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  14. Mě baví že je tady u tebe všecko při jednom :) Mám ráda jak kosmetické, tak knižní blogy a u tebe jsem se dočkala doslova 2 v 1 ;) Takže za mně nedělit, je to skvělé tak jak to je teď :3

    OdpovědětVymazat
  15. mne to vyhovuje ako to máš spravené, čítam všetky články

    OdpovědětVymazat
  16. Je to těžká otázka, já sama se s podobnou také potýkám a řešení nevím. Vést dva blogy by bylo náročnější - musela bys více psát, ale myslím, že tak, jak to tu máš zařízené, to není špatné. :) Třeba bych dala knihám i tady větší prostor - štítky přesunout na viditelnější místo, aby blog nebyl prezentován jen jako kosmetický :)

    OdpovědětVymazat
  17. Také nemám knižní články moc v oblibě :) raději si přečtu články ze života blogerky, kosmetické recenze, výlety a tak :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já myslím, že bys všechno mohla nechat na jedné stránce, většina blogů jsou všechochuť různých věcí, které bloggerku baví :). Já osobně knížkám pozornost moc nevěnuji, ale články o nich mi tu rozhodně nepřekáží :).

    OdpovědětVymazat
  19. Já uprimne nečtu moc knižní clanky, ne protoze by byly špatně ale protoze na čtení moc nemam cas a tak tipy na knížky nevyhledávám. Občas me ale neco zaujme a jsem rada ze si to u tebe mohu přečíst. Blogy bych nerozdelovala, mam taky radsi kdyz se témata střídají, nez jen za sebou recenze produktu :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mně vyhovuje obojí pospolu :) Pokud někdo nechce číst nějaké články, tak je číst nebude a hotovo. Nezakládala bych kvůli tomu nový blog :)

    OdpovědětVymazat
  21. Upřímně tvoje knižní tipy nečtu (jenom mrknu na nadpis a na obrázek pro přehlednost), protože máš odlišný vkus jako já, ale blog bych nedělila. Přijde mi blbost říct, že by blogy měly být čistě kosmetické, cestovatelské nebo jenom knižní. Blog jako celek vypovídá o člověku a ten tvůj je prostě o dvou důležitých částech života. Každý si tady najde něco, co ho zajímá.

    OdpovědětVymazat
  22. Ja som za jeden blog. Kto chce citat o kozmetike, nech cita o nej, kto o knihach, nech cita o knihach a budu aj citatelia, ktori budu citat oboje.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...