Spotřebováno za srpen 2014

Krásné středeční ráno,
doufám, že od zítra už zase začne hezké počasí. Deštivo a zima, vůbec se mi to nelíbí. V práci to teď dva dny byl masakr. I když jsem chodila až na půl jednou, odpoledne to bylo šílený. Jak jsem psala, dítko na ty dva dny dopoledne chodí do školky. Ve školce to celý prořve a odpoledne,asi jak je z ní vyřízený, tak řve taky a nedá se s ním téměř domluvit. Doufám, že dnes to bude lepší.

Spotřebovávat se mi v srpnu moc nedařilo. Kdybych nevyházela pár řasenek, tak je to mizerný. Čekala jsem toho mnohem více, ale určo to znáte. Dna jsou bezedný a i když si myslím, jak už jsem u konce, tak ten zbytek ne a ne zmizet. V koši skončilo tedy celkem šest produktů. Pojďme se podívat, jak jsem s nimi byla spokojená.

1. Yves Rocher sprchový gel Vanille Collect Or (Recenze) - Sprcháč měl hodně řídkou konzistenci, ale dobře pění a dá se použít i jako pěna do koupele. Má silnou vůni, bohužel sehnat se už asi nedá. Výhodou je balení 750ml, které strašně dlouho vydrží.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea Professional After sun 2in1 (Recenze) - Šampon a balzám v jednom, který je určen pro sluncem namáhané vlasy. Odstraňuje z nich zbytky písku, soli a chloru. Má řádkou konzistenci, krásně voní po kokosu a vlasy mi nepřišly od moře tolik zničené jako normálně. Navíc mi je vůbec nemastí a nevysušuje pokožku hlavy.
Koupila bych znovu: ANO

3. Saloos balzám granátové jablko (Recenze) - Balzámek jsem používala převážně na oční okolí a zbavil mě ošklivých pandích kruhů. Oční okolí vypadalo mnohem lépe.
Koupila bych znovu: ANO

4. Astor řasenka Big&Beautiful Lovely Doll (Recenze) - Řasenku jsem měla strašně ráda, až mi bylo líto jí vyhodit. Ale jak vidíte, už i obal je příšerný, nejde pořádně dovřít a není to, co bývala. Také mi vydržela přes rok. Krásně řasy prodloužila, dodala lehce objem, měla jsem po ní moc hezký řasy a držela celý den. Jen ve více vrstvách měla tendence řasy slepovat.
Koupila bych znovu: ANO

5. Essence řasenka 100% Splash proof (Recenze) - Řasenka by měla být voděodolná, což není ani omylem. S řasy nicmoc neudělá, používala jsem ji pouze na doma. Jediné plus je to, že neslepuje a nedělá žmolky, neopadává, ale na těch očích je efekt opravdu minimální.
Koupila bych znovu: NE

5. Golden rose Tube mascara - Musím se přiznat, že tuhle řasenku jsem měla šííííleně dlouho, ale bylo mi líto jí vyhodit, jelikož patřila tuším k těm prvním a ještě jsem jí dostala. Ze začátku nedělala nicmoc řasy, až teď, po pár let je krásně začala prodlužovat a dodávat objem :D
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Tak co Vaše měsíční spotřeba?
Znáte některý z těchto produktů?

12 komentářů:

  1. Ten balzám od Saloos vypadá dobře. Já mám od nich bambucké máslo, které je snad nespotřebovatelné a taky ho občas použiji místo očního krému. A moje spotřeba je za tento měsíc taky mizerná :D Dneska chci sepsat článek, ale bohužel zatím je světlo mizerné, tak ještě uvidím. I když na druhou stranu na prázdné obaly by to asi šlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty znám všechny, ale žádný jsem ještě nezkoušela. Nalakála jsi mě na ten balzám od Saloosu :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mam ruzovu maskaru. Obal sa osuchal aj mne. Ucinok priemer. Vobec nezodpoveda tej masivnej reklame, ktoru tato maskara mala.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
  4. Tu řasenku mám doma a je vážně příšerná :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé,jsem to trdlo :D tu od Essence :) ještě že jsem jí dostala zdarma k nákupu, nemusím litovat peněz :)

      Vymazat
  5. Od Baley bych si taky chtěla něco pořídit takových šamponu v tubě :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Takže ten šampon od Balea doporučuješ, jo?:)
    Noo..já používala celé léto šampon od L´Oréal Professionnel - taky na ochranu před sluncem a musím říct, že tak jemné a zdravé vlasy jsem už dlouho neměla. Vždycky jsem od moře jezdila s koštětem na hlavě a najednou takové zlepšení:) Myslím, že ty ochranné šampony na léto mají své kouzlo:)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja z nej byla nadsena, ale cetla jsem i negativni recenze.

      Vymazat
  7. já jsem měla teď tu Baleu u moře a jsem z ní nadšená, krásně vlasy vyčistí a není potřeba ani použít kondiš (a to mám normálně naprosto nerozčesatelné vlasy). jinak jsem tam měla řasenku od Essence, ale takovou tlustou modrou, get big! myslím, a ta teda držela perfektně a ještě dělala úžasné řasy

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, ta vanilková kolekce YR je ještě z Vánoc, koukám že sprcháč vydržel dlouho. :)
    Jinak se mi líbí nejvíce ten Saloos balzámek, ta značka je celkově jedna z mých úplně nejoblíbenějších (možná je u mě dokonce asi na úplně prvním místě). :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...