Essence - Zimní limitované edice

Hezký den, milé čtenářky,
jelikož je víkend, tak si dnes dáme odpočinkový článek, ve kterém se podíváme na limitované edice od Essence, na které se můžete do konce roku těšit. Limitky vždy vyhlížím a i když mě v poslední době nezaujala žádná natolik, abych jí musela mít, i tak se na ty další těším.

Good Girl Bad Girl
Musím říct, že tahle limitka je moc povedená. Odstínově jsem z ní nadšená, líbí se mi obě rtěnky a paletky stínů. A i když mám raději studené barvy, ta světlejší paletka vypadá nádherně. Zajímavý je fix na oči, který má tři aplikátory. A na své si určitě přijdou milovnice laků, jelikož obsahuje šest efektových laků a dva efektové top coaty.
U nás během listopadu a prosince v DM drogerii, v lednu v Tetě.


Come to Town
Come to Town je vánoční limitka, která opět září barvami. Stejně jako předchozí edice, i zde najdete dvě paletky stínů, rtěnky které barevně ladí s krémovými tvářenkami, tužky na oči s metalickým efektem. Zajímavý možná pro Vás bude třpytivý pudr na tělo, nebo sady laků. Navíc limitka obsahuje vánoční pohlednice. Tahle limitka mě asi nechá chladnou, i když fialová rtěnka s tvářenkou nevypadá špatně.
U nás v průběhu listopadu v Tetě.


Cake Pop
A to nejlepší na konec, krémy na ruce. Ty minulé mi vůbec nevoněly, tak doufám, že tyhle budou lepší. Rozhodně se chystám na cookies & mandle a třešně s kokosem. I když krémů mám pěknou zásobu, pochybuji, že odolám.
K dostání během října v DM drogerii, Rossmannu, Tetě, Globusu a Douglasu.


Zaujaly Vás limitky, nebo Vás nechávají chladnou? Která se Vám líbí nejvíce?

20 komentářů:

  1. Já netrpělivě očekávám krémy protože si chci koupit všechny 3 do zásoby, protože ten jeden perníkový jsem si totálně zamilovala a rvala jsem si vlasy že jsem si jich nevzala více :) Ale stejně je při mé smůle určitě prošvihu. Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. wau, limitky vyzerajú tak pestro. Ešte som ich ale v obchode nepostrehla.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc mě zaujala ta první limitka, moc se mi líbí laky, rozjasňovač a dokonce bych si vzala asi i ty gumičky, vypadají zajímavě:) Tak uvidím, jestli na ni někde narazím:) A krémíky, to je klasika:) Mám teda ještě doma ty z loňska, ale asi si pořídím i tyto, jsou prostě božské:)

    OdpovědětVymazat
  4. Z dekorativky mě nic nezaujalo, ale na krémy se zajdu aspoň podívat. Z minulé limitky mám všechny a díky bohu už dodělávám poslední, protože mi vůně nějak nesedly. Ale tyhle se mi líbí, hlavně ta skořice a sušenka. Kombinaci třešně a kokosu si nějak nedokážu představit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak te asi zklamu, ale ty Cake Pop kremy jsem uz mela moznost ochuchat v Nemecku a dost nic moc :/ zadna extra vune se nekona. Limitky vypadaji dobre a tesim se na ne :) jsem zvedava, jake budou nazivo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě lákají opět metalické tužky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem zvědavá, jestli u nás ve městě vůbec budou.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se limitky líbí, asi si něčím udělám radost, jestli na produkty narazím :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Já se těším na ty rtěnky, hlavně ty z kolekce Bad girl good girl. :) ty si koupím obě. :)
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. U ns většinou moc věcí z limtek není, chybí hlavně krémy apod. Těším se ale celkem na laky a to z obou edicí. Snad nějaký hezký ulovím :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle limitky nic moc, ale asi pak omrknu ty laky. A ta krémová tvářenka by také nebyla k zahození. Krémy jsem už viděla, ale nijak mě nezaujaly.

    OdpovědětVymazat
  12. Já se nemůžu dočkat té fialové rtěnky!!! ahah! hned si jí koupím, až bude v DMku :) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Z té první limitky mě zaujal ten trojlinkovač, jsem zvědavá, jak se s ním bude kreslit :)

    OdpovědětVymazat
  14. Všetko je tak úžasné,tie laky by som si hneď kúpila sú super
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Na limitky se moc těším a jako vždycky si z nich něco málo pořídím. Bohužel mě toho zaujalo víc, tak uvidím pro co se rozhodnu, až to uvidím naživo :)

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Já essence moc nekupuji, ovšem ty krémy na ruce mě zaujaly :) půjdu je minimálně očichat a možná si nějaký koupím :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak z těchto limitek jsem opravdu nadšená! Barvy přesně podle mého gusta. Hlavně ty rtěnky. To zas vykoupím půlku drogerky :( :D
    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  18. Já se těším právě na Come To Town. Jen doufám, že budou k sehnání lépe, než krémy Cake Pop... dosud jsem na ně v žádné drogerii nenarazila.

    OdpovědětVymazat
  19. vypada to dobre:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu o skvely technology case:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné barvičky ! Ty se jim povedly

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...