For Life & Madaga - Antistres sérum a Intenzivní kúra proti celulitidě

Krásnou středu,
dnes si dáme recenzi na produkty od značky For life & Madaga, o které jste si již mohly na mém blogu přečíst zde. Měla jsem možnost vyzkoušet další produkty a jelikož jsem s těmi předchozími byla nadmíru spokojená, tak mě tato možnost potěšila.

Na testování jsem si vybrala Intenzivní kúru proti celulitidě a Antistres Lifting sérum, které zkoušela převážně mamča.

Anti Cellulite SPA - Intenzivní kúra
Rovnou napíšu, to, co je určitě všem jasné. Samotný produkt Vás celulitidy nezbaví. I na stránkách For Life & Madaga si můžete přečíst doporučení ohledně celulitidy. Je třeba dbát na pitný režim, stravu, pohyb.

Obsahuje látky z mořských řas, které byly vyvinuty ve francouzských biotechnologických laboratořích a jsou hodnoceny jako jedny z nejúčinnějších. Kúra zvyšuje lipolýzu, omezuje ukládání rezervních tuků, hromadění vody v těle

Má konzistenci jako klasické tělové mléko, je spíše řidší, dobře se roztírá a rychle se vsákne, nelepí. Měla by se používat 2x denně na postižená místa po dobu jednoho až tří měsíců. Poté 1x týdně preventivně. Recenzi Vám přináším přesně po měsíci používání, přiznávám ale, že aplikuji pouze jednou a to večer na stehna a zadek.  

Po aplikaci Vás začnou namazaná místa studit, aspoň cítíte, že se něco děje, poprvé to bylo strašně nepříjemné, ale teď už se to dá. Dejte si pozor, ať si ihned nesáhnete rukama třeba na obličej, jelikož to pak cítíte také. Má hodně výraznou vůni, cítím z ní citrusy a pomeranče, vůně je opravdu hodně výrazná a občas docela štiplavá. 

Co se týče účinků, jak jsem psala, samotný produkt nestačí. Já celulitidu nemám naštěstí vidět, pouze když si kůži zmáčknu, tak vidím, že tam je. Po měsíci mi ale přijde, že mnohem méně a co je super, mám úplně hlaďoučkou pokožku, takhle hladký stehna jsem snad nikdy neměla, úžasný.
Obsah: 200ml
Cena: 534Kč
Hodnocení: 4/5


Antistres Lifting sérum
Obsahuje extrakt ze zeleného čaje, beta glukan, hydratační a liftingové složky. Pleti má dodat energii, osvěžit jí , rozjasnit a vyhladit. Sérum díky jeho složení je detoxikační a bojuje proti volným radikálům.
Nanáší se ráno pod make-up či krém a večer na vyčištěnou pleť. Buď samostatně, nebo pod krém.

Sérum má hodně řídkou konzistenci, téměř až vodovou. Skvěle se ale roztírá a do pleti se okamžitě vsákne, nelepí. Sérum má obyčejnější plastové balení, ale líbí se mi a vidíte, kolik séra ještě zbývá. Názorná ukázka na fotkách. Sérum totiž poměrně rychle ubývá.

Teď se dostáváme k účinkům. Já sérum použila pouze párkrát, mamča ho ale používá poctivě každý den a chválí si ho. Účinky jsou vidět téměř okamžitě. Po týdnu používání měla úplně vyhlazenou pleť, na pohled to je krásně vidět, pomalu jako kdyby jí měla vyretušovanou. Navíc pleť nepůsobí tak unaveně, naopak zdravě a svěže.
Obsah: 30ml
Cena: 491Kč
Hodnocení: 5/5

Znáte již kosmetiku For Life & Madaga? Co Vás láká vyzkoušet? S kosmetikou jsem moc spokojená a určitě doporučuji vyzkoušet.

Moc děkuji For Life & Madaga za poskytnutí produktů k recenzi.

3 komentáře:

  1. O kosmetice jsem už slyšela :). To sérum se mi líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ta anticelulitidová péče se mi líbí, jenom ta cena je dost vysoká :(

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle značka se ke mě také dostala celkem nedávno a jsem příjemně překvapená. A musím říct, že oba výrobky mě hodně zaujaly :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...