Gliss Kur - Ultimate oil elixir

Krásnou sobotu,
co plánujete na víkend? Já se dnes chystám na veletrh Interbeauty Prague, nebude tam některá z Vás? :) Pokud něco pofotím, tak Vás určo nemine článek.

Dnes si ale dáme recenzi na tři vlasové produkty, které jsem teď používala. Pokud mě čtete déle, jistě víte, že značku Schwarzkopf mám moc ráda a Gliss Kur si s mými vlasy rozumí. Tentokrát se podíváme na řadu Ultimate oil elixir, kterou mám doba už strašně dlouho, ale řada se na ní dostala teprve nedávno.

Řada je určená pro velmi namáhané a lámavé vlasy. Obsahuje pečující olejový elixír, komplex tekutého keratinu a zlatavé částečky, které vlasy regenerují, posilují a snižují lámavost až o 95%
Šampon
Balzám

Celá řada moc příjemně voní a na pohled vypadá luxusně. Šampon má řidší konzistenci, skvěle pění, takže opravdu máte pocit dobře umytých vlasů. V šamponu jsou vidět zlatavé částečky a trošku jsem se bála, že díky oleji bude řada více mastit vlasy. Vůbec ne, bez mytí vydrží klidně čtyři dny a i ten čtvrtý den je mám krásně nadýchaný, nejsou mastné a zplihlé.

Balzámy používám převážně kvůli zjemnění a snadnému rozčesávání. Po opláchnutí jsou vlasy hezké a po delší době používám cítím, že opravdu jsou pevnější. Bohužel ale jdou špatně rozčesávat a během dne se mi také hrozně cuchají, takže s balzámem jsme si moc nesedly.

Sérum je třeba protřepat před každým použitím, jelikož zlaté částečky mají tendence se usazovat na dně. Sérum není vhodné pro zesvětlené, nebo bílé vlasy, což mě trošku překvapilo. Nastříká se do ručníkem vysušených nebo suchých vlasů. Já ho používám do vysušených a stříkám ho poměrně hodně a vlasy vůbec nemastí.


S čím mám trošku problém, po každém umytí vypadám, jako kdybych šla z nějaké párty. Pokud Vám nějaké přípravky slibují  lesk, tahle trojka to myslí doslova. Po prvním umytí jsem se druhý den v zrcadle lekla, celá hlava se mi třpytila. Myslela jsem, že to dělá sérum, tak jsem ho vynechala, ale stejně mám vždy na hlavě třpytky, přitom šampon i balzám smývám opravdu pečlivě. Mamča tyhle produkty používá také, ale na jejích blond vlasech není nic vidět. Třpytky jsou vidět ale převážně na silným, umělým světle.

Kromě balzámu, po kterém jdou vlasy špatně rozčesat jsem ale spokojená. Vlasy jsou silnější, krásně se lesknou a vůbec se nemastí, zůstávají nadýchané a vypadají moc dobře.


Máte rády produkty Gliss Kur, nebo Vám nesedí?

15 komentářů:

  1. Musím tuhle řadu vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ty třpytky by mi asi vadily. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mám svetlejšie vlasy, sérum v pohode používam a nemám tam trblietky, takže skôr pre svetlé vlasy sú tieto produkty. A hlavne krásne vonia. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem naposled měla šampon z černé řady a strašně mě po něm svědila hlava. Teď jsem dala Gliss Kuru opět šanci a pořídila si jejich fialový šampon bez silikonů :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Já nevím, ale já mám vůči týhle značce ňákou averzi.. :) Koupila jsem si teď masku, páč byla v akci, tak uvidíme..

    OdpovědětVymazat
  6. GK mi v 99% případů nesedí, bohužel. Docela mě to mrzí, protože jejich produkty vypadají vždy velmi lákavě.

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla něco od GK kdysi dávno a nebylo to špatné, ale ani mě neláká si něco pořizovat. Ty třpytky jsou zajímavé, nenapadlo by mě, že se i po umytí můžou ve vlasech držet.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem od GS už neměla dlouho nic, za chvilku začnu používat ten šampon, co jsem našla v DM, tak jsem zvědavá :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám GK hodně ráda, ale Elseve je ještě o kapku lepší. Jinak od GK momentálně testuju tu řadu Hyaluron Hair Filler (brzo bude recenze) a zatím jen prozradím, že mi řada vyhovuje.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  10. Tuto řadu od Gliss Kur jsem nezkoušela a přiznám se, že mě to ani nějak neláká. Teď přecházím na šampóny přírodnějšího složení, mám hodně slabé vlasy. Momentálně mám v plánu nákup šamponu Born to Bio.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak me prirodni sampony vubec nesedi ;)

      Vymazat
    2. Vidíš, to mě nenapadlo, že by mi nemusely vyhovovat, tak já to risknu.

      Vymazat
    3. Po prirodnich mam hrozny vlasy. Splihly, vice se masti, zadny objem nic. Me proste sedi ta chemie :D

      Vymazat
  11. Přemýšlím, že vyzkouším. Přestala jsem používat šampony se silikony před více jak rokem, kvůli lámavosti. Ale i když je nepoužívám, tak se mi vlasy dále lámou, takže přemýšlím, že to zase prostřídám, a Gliss Kur mám celkem v oblibě, a tohle vypadá slibně :)
    Mrknu v DM po mini balení na zkoušku :)

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
  12. Gliss Kur mám hodně ráda. Z této řady jsem měla kondicionér, ale třpytek ve vlasech jsem si nevšimla. Možná je to tím, že mám vlasy světlé, nevím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...