Interbeauty Prague 2014

Hezký začátek týdne,
doufám, že jste do něj vkročily tou správnou nohou a víkend jste si užily tak jako já. Mě teď čekají jen tři dny práce a ve čtvrtek mi začíná dovča, až do úterka budu výletovat. O víkendu jsem se byla na veletrhu Interbeauty Prague, chodíme s mamčou každý rok.

Dnes Vám přináším i pár fotek, nefotila jsem nějak moc, ale alespoň něco málo. Omluvte zhoršenou kvalitu fotek, prosím :)  Hned na začátku mě upoutal stánek Bomb, bohužel já dávám přednost sprše, takže jsem odešla s prázdnou.

Tentokrát mi přišlo, že tu byla spousta stánků zaměřená na vlasy, takže hodně Tangle Teezerů, Biosilk, Chi, Kapyderm... Milovnice laků a všemožných zdobících blbůstek si ovšem přijdou také na své. Tohle mi tolik neříká, na nehty chodím, takže tohle mě každý rok nechávám poměrně chladnou. 

Mohly jste tam také najít značky jako Ryor, Missha, Clinique, Golden Rose. Mě upoutala kosmetika Ruby Rose, od které mám oční stíny a vůbec jsem netušila, že ještě existuje. Pěkná byla kosmetika se včelím medem Pleva, kdybych teď neměla tak velké zásoby krémů, tak bych si něco vzala. Trošku mě ale mrzelo, že chyběla Farmona, od které jsem si minulý rok brala úžasně vonící produkty. Nechali jsme si dokonce změřit zrak.
 


Moc jsme toho nenakoupily, každý rok odcházíme jen s malou radůstkou. Tentokrát jsme skončili u Jordany a Milani, které jsem plánovala. Teď nás trochu mrzí, že jsme si toho nevzaly více. Já si vzala pouze růžové máslíčko a rtěnku. Máslíčko jsem měla včera večer a vydržela mi až do půlnoci i po jídle a pití, úžasný.

Byly jste také na veletrhu? Co jste si odnesly?

12 komentářů:

  1. Pokaždé, když vidím články z nějakého veletrhu, je mi líto, že jsem na ničem podobném nikdy nebyla. Ale pak mi dojde, že bych tam ani nemohla, protože bych utratila všechny peníze :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak vidis, ja moc neutracela, i kdyz pristi rok bych chtela vice. Setreni, nedelani zasob a pak se muzu rozsoupnout :D

      Vymazat
  2. Super fotky, to by se mi líbilo taková návštěva veletrhu kosmetiky, já ještě na žádném nebyla :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky! :))) Ta rtěnka má úžasnou barvičku :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, když vidím fotky lituji že jsem tam nebyla, krásné věci!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja nelituji, ze jsem na podzimnim veletrhu nebyla, je to pokazde stejne, jednou za rok to staci :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno vypadá moc hezky, bohužel jsem tam nebyla.:(

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi ty pastelky na rty :) Jinak jsou tyhle veletrhy mimo mě.

    OdpovědětVymazat
  8. U nás v Bratislave to vyzeralo biedne...asi si o rok zájdem do Prahy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty pastelky na rty vypadají super :) někdy se na nějaký veletrh musím taky zajet podívat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...