Jeden kouzelný obchůdek a kosmetika s růžovým olejem

Krásnou středu,
dnes Vám představím jeden nádherný e-shop a rovnou dva produkty, které na e-shopu můžete najít. Obchůdek levandulum.cz je poměrně malý, ale o to sympatičtější. Když mi přišla nabídka spolupráce, okamžitě jsem zvědavě nakoukla a byla unesená. Na kosmetice mě zaujaly hlavně ty nádherné obaly, působí jako retro a vypadají kouzelně, zamilovala jsem se a nabídku s radostí přijala.

Levandulum.cz nabízí přírodní kosmetiku, která má vysoký podíl růžového a levandulového oleje, který pochází z Bulharska. Kosmetika neobsahuje parabeny, je vhodná pro citlivou, dětskou i atopickou pleť. Navíc je za přijatelné ceny.

Zboží si můžete nechat zaslat prostřednictvím Zásilkovny, kde si zboží osobně vyzvednete na určitém výdejním místě, neplatíte poštovné, to máte zdarma. Na další způsoby a ceny se můžete podívat zde. A jelikož mi balíček přišel jako klasickému zákazníkovi, tak Vám můžu napsat i něco o balení. Vše přišlo v bublinkové obálce, hned víte, kdo Vám píše, jelikož i na obálce najdete logo e-shopu. Krom objednaných produktů najdete v balíčku i obálku s vizitkou  a slevou. Líbí se mi, že vše je hezky v obálce a ne jen tak pohozené v balíčku.

Hydratační mýdlo Regina Floris s růžovým olejem
Musím přiznat, že podobná mýdla moc nepoužívám, na tělo dávám přednost sprcháči a na ruce raději tekutá mýdla, takže jsem byla trošku skeptická a bála se, jak na něj tělo, případně pleť bude reagovat. Má hodně silnou parfemaci, provoní celou koupelnu.

Mýdlo obsahuje růžový olej, růžovou vodu, palmový a kokosový olej a lístky růží. Je vhodné pro všechny typy pleti, hydratuje a jemně čistí. Co mě zaujalo, tak obsah okvětních lístků, které působí jako jemný peeling. Je to úžasný a opravdu to působí jako peeling a jelikož já peelingy moc ráda, tak dávám velké plus.

Mýdlo jsem používala i na pleť a moc mě překvapilo, že ji skvěle vyčistí a odstraní všechen make-up. Když jí pak chci čistit ještě micelárkou, tamponek zůstává úplně čistý. Jednu výtku ale k mýdlu mám, jakmile mýdlo smyji, pokožka je taková napnutá, sice to trvá jen chvíli a pak pocit pnutí zmizí, ale přece tam chvilku je.
Obsah: 100g
Cena: 69Kč
Hodnocení: 4/5


Noční krém Regina Floris s růžovým olejem
Multiaktivní noční krém pleť tonizuje, redukuje vrásky a zpomaluje proces stárnutí, zvyšuje elasticitu a zanechává pleť rozzářenou. Je bez parabenů a klinicky testován.

Krém se ukrýval v krásné krabičce, sám je ale ve výrazném, červeném kelímku, který působí docela mohutně a velce, ale je ho klasicky 50ml.

Má hutnější konzistenci, což je u nočních krémů lepší. Dobře se roztírá a téměř okamžitě se vsákne. Na pleti je hodně příjemný, stejně jako mýdlo má silnější parfemaci, ale ta pak není na pleti cítit.
Jak působí na vrásky Vám bohužel neřeknu, ale po použití je pleť hezky jemná, příjemná na dotek a působí vyživeně. Na hydrataci si nemůžu stěžovat.
Obsah: 50ml
Cena: 249Kč
Hodnocení: 5/5

Tak už jste omrkly obchůdek či ho již dokonce znáte? Jak se Vám líbí a co by jste si rády pořídily?

Moc děkuji e-shopu levandulum.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

9 komentářů:

  1. Ja som si priamo z Bulharska doniesla výrobky z ruží ako šampóny, sprcháče, telové mlieka, balzamy na pery a podobne...zo začiatku mi voňali ale potom som to už nemohla ani cítiť navyše kvalita pri šampóne a sprcháči strašná :)

    OdpovědětVymazat
  2. O obchůdku slyším poprvé tak se jdu podívat co nabízí, díky za tip :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je náádhera - levandule a růže jsou moje nejoblíbenější "přísady" v kosmetice. A oba produkty bych hned vyzkoušela. Zvlášt to mydýlko vypadá krásně. Taková kosmetika, to je přesně můj šálek čaje :)

    OdpovědětVymazat
  4. No vypadá to moc pěkně. Asi se podívám, jestli by se někomu něco nehodilo na Vánoce. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak po Tvé recenzi mě tato značka velice zaujala :) Krásně jsi to všechno napsala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hnedka mrknu :)

    http://klarissaaddell.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Slyším o něm poprvé, ale mají krásné obaly a celkově to vypadá moc hezky :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  8. Teda to vypadá kouzelně. Pro takovou kosmetiku mám slabost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...