Ladybox - Říjen 2014

Krásné středeční ráno,
jak jste si užily svátek, měly jste prodloužený víkend? Já se včera vrátila z dovči, kterou jsem si moc užila. Sice byla pořádná zima, ale klidně bych ještě někde cestovala, domu se mi vůbec nechtělo, uteklo to. Nafotily jsme přes dva tisíce fotek, takže až je protřídím, určo se můžete těšit na články. :)

Ale už k dnešnímu článku, doma na mě čekal říjnový Ladybox, na který jsem se podle nápověd těšila, jelikož vypadal skvěle. Po otevření sice malý zklamání a naštvání, ale jinak obsah není vůbec zlý.

  • Catrice make-up Nude illusion - Plné balení, 30ml
O make-upu jsem věděla z nápovědy a těšila se, odstín měl přijít podle dotazníku. Odstín mám 020 Rose Vanilla, takže bych řekla střední no, sice by mohl být malilinko tmavší, ale jinak dobrý. Ale už podle názvu Nude to vidím pouze na nějaký domácí líčení, nemám ráda přirozené make-upy. Je lehký, matující, pleť má rozzářit a hydratovat.

  • W7 Bronzer shimmer - Plné balení, 14g
Další nápověda, ze které jsem byla nadšená, jelikož se značkou W7 nemám žádné zkušenosti. Bronzer se opravdu hodně třpytí, pro někoho možná vhodnější na léto, mě nevadí ani teď a místo tvářenky bude třeba fajn. Na fotce tak nevypadá, ale je opravdu hodně tmavý.

  • Aubrey Organics Repair Scalp Tonic - Cestovní balení, 60ml
Tenhle sprej mě okamžitě zaujal, značku vůbec neznám. Jedná se o vlasové tonikum, které obnovuje vitalitu a zdraví pokožky hlavy. Zklidňuje podrážděnou kůži, proniká do pokožky a dodává vlasům objem. Voní po citrusech a cestovní balení je tak akorát, mě podobné spreje vůbec neubývají. No jsem zvědavá, co přesně bude dělat..

  • Palmer`s CNB Message Cream for Stretch Marks - Cestovní balení, 30g
Tuhle značku nemám ráda, smrdí mi a objevuje se v boxech moc často. Navíc tenhle krém už jednou v boxu byl, takže zklamání, asi zbavování zásob. Jediné plus vidím v tom, že tenhle krém nesmrděl tak jako ostatní a je super na strie, s tím jsem byla spokojená.

  • Vichy Pureté Thermale odličovací micelární voda 3v1 - Cestovní balení, 30ml
Cestovní balení micelárky je super, alespoň nebudu muset tahat velká balení. Pokud tedy bude dobře odličovat. Je vhodná i pro citlivou pleť a oči, obsahuje termální vodu.

  • Vichy Idealia Life Serum - Vzorek, 1,5ml
Jako bonus vzorek séra od Vichy, které je určeno pro pleť zkoušenou životem.

  • Goldwell šampon Rich repair - Cestovní balení, 100ml
Skončilo mi předplatné, tak jsem objednala další a byla zvědavá na dárek. Šampon, který se již v boxu také objevil, opět asi zbavování zásob. Šampon mi ale sedl, takže ok.

Jak se Vám líbí obsah? Já jsem tentokrát opravdu spokojená, obsah je zajímavý, pro mě dvě nové značky, využiju vše. :)

17 komentářů:

  1. Ten sprej vypadá zajímavě! Palmer´s mám ráda. Bronzer a make-up bych taky ráda vyzkoušela, jen ten odstín by mi nesedl už vůbec, jelikož mám z léta mám stále ještě opálenou pleť. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. No tak tento ladybox sa vydaril...ten bronzer by som rada vyskúšala, túto značku nepoznám a taktiež odličovač od Vichy....

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo..vidím, že tenhle boxík celkem pecka oproti těm minulým :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento boxík se jim celkem povedl :)

    http://jijinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Sprej vypadá dobře, ale tak strašně smrdí, že si ho na vlasy aplikovat fakt odmítám :-( Jinak box je povedený akorát nechápu ty jejich podtituly protože takto si halloweenský box asi nepředstavuju :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Když bych si box objednala, tak bych nebyla zklamaná, obsah se mi líbí :) akorát to palmers mléko, tak dávají pořád
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Tento ladybox mi přijde lepší než ten minulý a hodilo by se mi skoro vše..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Po dlouhé době hezký LB, takže trošku lituju, že jsem neobjednala. No co už :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já teprve na doručení Ladyboxu čekám, ale nejvíc se těším rozhodně na make-up, brozner a to tonikum na vlasy :)

    Spotřebováno - Září 2014

    OdpovědětVymazat
  10. Škoda, že místo téhle shimmer verze nedali tu matnou, ta by se dala využít aspoň ke konturování. Jinak bych byla ráda za recenzi make-upu, mám radši, zvlášť v zimě, hutnější a více krycí make-upy, tenhle právě moc krycí nevypadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak me naopak tahle vyhovuje. Make-up hutny neni a kryti bude fakt minimalni.

      Vymazat
  11. Od Catrice jsem ještě nic nezkoušela. A ten bronzer se mi líbí hodně :)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle LB,se ji opravdu povedl:) Ten bronzer od W7 vypadá krásně a makeup od catrice mě taky hodně zaujal:)!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to vlasové tonikum a pak snad cokoliv od W7 bych brala :)

    OdpovědětVymazat
  14. Obsah ladyboxu nevypadá špatně, ale já pořád nemám chuť objednávat si další, potřebuji delší pauzu. Efekt překvapení je sice fajn, ale nejradši si kosmetiku vybírám sama.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...