Lavera - Krémy z řady Basis Sensitive

Krásné pondělní ráno,
jak se máte? Užíváte prodlouženého víkendu, nebo se Vás netýká? Článek je přednastavený a já si užívám poslední dva dny volna z dovolené. Pravděpodobně jsem teď v Bratislavě a z ní mě čeká cesta do Brna.

O značce Lavera jsem tu kdysi psala, konkrétně se jednalo o balzám na rty z řady Basis Sensitive, ale už je to taková doba, že je čas mrknout se na další její produkty. Řeč bude o dvou krémech ze stejné řady a musím říct, že jsem zatím s touto kosmetikou jen a pouze spokojená.

Krém na ruce Basis Sensitive
Tenhle krém mám doma už hrozně dlouho, ale nějakou dobu byl ztracený a našla jsem ho teprve nedávno. Obsahuje BIO mandlový olej, který pokožku vyživuje a BIO bambucké máslo poskytuje UV ochranu a hydratuje. Navíc obsahuje i BIO heřmánkové výtažky, které hojí podráždění.

Krém má středně hutnou konzistenci, skvěle se roztírá a okamžitě se do pokožky vsákne. Už po pár použitích mám krásně hebké ruce, moc příjemné na dotek a dokonale hydratované. Hydratace je fakt na jedničku. A krém navíc příjemně voní po citrusech.
Obsah: 75ml
Cena: 118Kč
Hodnocení: 5/5

Univerzální krém Basis Sensitive
Stejně jako předchozí krém, i tenhle obsahuje BIO mandlový olej a bambucké máslo. Je vhodný jak k péči o pleť, tak k péči o tělo a ruce. Vhodný je dokonce i pro citlivou pleť.

Krém je hodně hutný, má máslovou konzistenci, podle které už poznáte, že bude extra výživný. Ideální pro suchou pleť, je mastnější, takže skvěle hydratuje. Proto bych ho nedoporučovala pro mastnou pleť, té by podle mě spíše uškodil.

Jelikož je mastnější, tak ho používám jako noční krém, na denní použití mi nepřijde moc vhodný. Trošku jsem se bála, jestli mi s pletí něco neudělá, produktům, co nejsou vyloženě jen na pleť tolik nedůvěřuji. Udělá, ale pouze to, že ji skvěle vyživí, zhydratuje a druhý den ráno je pleť báječně hebká.

A jelikož je univerzální, tak ho používám i na svoje suché paty, se kterými si také poradí skvěle či na ruce. Stejně jako předchozí, voní krásně po citrusech. Stačí ho pouze trocha, při větším množství trošku lepí.
Obsah: 150ml
Cena: 187Kč
Hodnocení: 5/5

Co Vy a značka Lavera?

7 komentářů:

  1. Oba 2 produkty se mi zalíbily, jen já nemám ráda tu citrusovou vůni, tak bych možná zkusila jinou verzi jestli je :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ja používam ako univerzálny krém Nivea ale tento zle nevyzerá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Laveru jsem ještě nezkoušela, ale možná zkusím :) Akorát bych nevěděla, který krém si vybrat :D Balení se mi zdá lepší u prvního, protože nemusím kelímky, ale zas na noc na paty a ruce by byl asi lepší ten výživnější.

    OdpovědětVymazat
  4. Slyším o této značce poprvé, ale ten krém na ruce se mi hodně líbí :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Ten druhý je tedy pěkný hutňák podle fotky :) to by na mě bylo moc, díky za recenzi, chtěla jsem si ho koupit :/ Ale díky tobě spíš koupím krém na ruce

    OdpovědětVymazat
  6. videla som ho v drogerii niekedy si ho kupim na zimu ako stvoreny:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeden krém od Lavery jsem jednou měla ve vzorečku, vypadal dobře, bližší zkušenosti s touto značkou nemám. Pořád nemůžu najít uspokojivou péči o ruce v zimním období, tak já ten krém koupím, když ho tak chválíš ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...