Sláva, nazdar výletu

Milé čtenářky,
dnes pouze informativní článek :) Již jsem to tu zmiňovala, ode dneška až do úterka mám dovču, děti, které hlídám mají tenhle týden prázdniny a tak jsem toho využila a zařídila si volno. Minulý rok jsme s Honzou byli na dva dny v Plzni, tenhle se podíváme na mnohem více míst. Já chtěla strašně do Vídně a i když tvrdí, že je to jedno z nejošklivějších měst, ve kterém byl, tak stejně nás čeká i Vídeň. :)

Vyrážíme dnes kolem desáté ráno, doufám, že stihneme i mojí milovanou snídani v mekáči, kam většinou chodíme před každým výletem, následuje cesta do Lednice, kde budeme až do soboty, ve Vídni jsme nesehnaly žádné rozumné ubytování, takže se budeme vracet právě do Lednice, kde máme úžasně vypadají pension. Od soboty do pondělí budeme v Bratislavy a poslední den v Brně. Také se chceme podívat do zoo Hodonín, takže to buď na začátku výletu, nebo až ke konci, uvidíme. Nemůžu se dočkat, určo víte, jak tyhle výlety miluji, jen počasí nevypadá nic extra :-/
Čeká Vás alespoň prodloužený víkend či dokonce také větší dovča?

A ještě malé připomenutí, pokud jste ještě nezaznamenaly, můžete mě sledovat i novém knižním blogu, který najdete ZDE. Určitě budu ráda.

6 komentářů:

  1. Jé, jak já ti závidím! :-) Já pracuju v cestovním ruchu, takže následující dny budu mít nejvíc práce - no co nadělám. Užijte si to! :-)

    http://mydiarymyjourneymylife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc si to užijte ! :) Mě čeká zítra oslava kamarádky a pak víkend na brigádě, takže si užij výlet i za mě
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Lednice su rozpravkove milujem to tam. Pekne si to uzi a nafot :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...