Brandnooz box - Listopad 2014

Hezkou sobotu,
jak užíváte víkend? Já si dnes ráno přivstala a zajela s mamčou do velkoobchodu, kde jsem čekala, že si nakoupím nějaké vánoční dekorace. A ono bylo zavřeno, mají otevřeno obvíkend, takže skvělé a ani v jídle neměli nějaký super věci na Mikuláše, takže jsem byla akorát mrzutá.

Mrzutá jsem také byla z listopadového Brandnooz boxu, který změnil dopravce a místo PPL rozváží pošta, takže samozřejmě problém. Jene, že ve čtvrtek nenapsali přibližný čas, ale odpoledne mi přišla zpráva, že jsem nebyla zastižena a balík mám na poště. To mě rozčílilo, nechávám si vše posílat k mamče do práce právě proto, abych nemusela na poštu. Jak nejsem hádavá, tak jsem nas*aná vytočená volala na poštu a nechala si balík poslat znovu na druhý den. Jelikož to není poprvé, kdy mi takhle balíček od pošty nepřišel, tak jsem byla fakt vytočená, počta je podle mě hoodně špatný krok. Naštěstí už je doma a my se můžeme mrknout na obsah.

  • Perfect Pasta - 200g, 79Kč
Tak na zeleninové těstoviny jsme s mamčou hrozně zvědavé, i když upřímně, moc nevěřím tomu, že budou dobré. Neobsahují lepek, tuky, cukry. Jsou vyráběny z kořene Konjac, který roste v jihovýchodní Asii. Konjac obsahuje antioxidanty omlazující organismus a udržuje štíhlost. Nevaří se, pouze prohřejí.

  • Ahmad tea Citron a zázvor - 40g, 59,90Kč
Tato značka získává pravidelně od roku 2013 cenu kvality Czech Super brands. Já čajová nejsem, to už jsem tu psala několikrát, takže i tento čaj mě nechává chladnou. Pár sáčků jsem ale dala babičce, která zázvorový čaj sháněla a nenašla

  • Emco ovesné vločky - 350g, 34,90Kč
Tak tohle je snad nejlepší produkt z boxu. V boxu se objevily dvě verze - oříšky s karamelem a brusinky. Chytla jsem brusinky, což jsem ráda, jelikož je miluji. Neobsahují žádné přidané látky jako jsou aromata, barviva, konzervanty či stabilizátory. Já už si koupila bílé jogurty, takže se na ně hned zítra ráno vrhnu, dokud mi je nesní bratr :D

  • Meggle Lactose free smetana - 200ml, 19,90Kč
Smetana je fajn, na vaření super, takže ta se neztratí.

  • Kotányi Citronový cukr - 50g, 19,90Kč
Tahle značka se v boxu objevuje hodně často, což mi vůbec nevadí. Tentokrát tu máme citronový cukr, který ušetří práci při pečení, jelikož nahradí citronovou kůru. Teď před Vánoci by se mohl využít na nějaké pečení.

  • Chio Exxtra Deep - 65g, 24,90Kč
Opět jste mohly najít různé druhy, já mám grilované maso, což není úplně asi příchuť pro mě, ale z chipsů mám radost. Psala jsem to také několikrát, chipsy v boxu jedině vítám, na večerní zobání u telky s Honzou jsou fajn a alespoň vždy zkusíme zas nějaké nové.

  • Jumex pomeranč - 200ml, 14Kč
Jumex se objevuje v boxu snad potřetí za sebou, takže někomu může začít vadit. První nápoj mi nechutnal, ten minulý ananasový byl naopak výborný. Takovéhle malé pitíčko určo ocení i děti a já si samozřejmě také dám :)

  • Merntos Pure Fresh Cherry Mint - 60g, 59Kč
Když jsem viděla červené žvejky, měla jsem radost. Jenže tohle je kombinace třešní a mentolu, což já nemusím. Mám ráda čistě ovocné, nepálivé a tyhle tuším pálit budou, škoda. Využije mamča no. Mají měkké jádro s extraktem ze zeleného čaje.

  • Chupa Chups Melody Pops - 15g, 9,90Kč
Tohle je lízátko mého dětství, takže si nedovedete představit, jak jsem byla nadšená, kam se na mě hrabě nějaké dítko :D A rovnou tu mám dvě, klasické jahodové a nově i colové.


Když to shrnu, tak box je spíše průměr. Ten minulý byl svým obsahem bombový, neměl chybu. Tenhle už není až tak skvělý, ale na druhou stranu je tu vše, co využiji a když ne já, tak někdo z rodiny. Určitě mě nejvíc potěšili ovesné vločky, chipsy a lízátka. A zeleninové těstoviny je zas něco, co neznám a sama od sebe bych nekoupila, takže vlastně fajn.

Jak se obsah líbí Vám? Co by Vám udělalo největší radost?

6 komentářů:

  1. Ty těstoviny vypadají hodně zajímavě, ale asi bych se bála je pozřít :D Já bych toho z balíčku asi moc nevyužila :(

    OdpovědětVymazat
  2. Mnamky dala by som si cipsy alebo aspon ten mentos :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce by mě potěšily vločky a Mentos, jinak bych asi byla dost zklamaná :(

    OdpovědětVymazat
  4. No popravde tento obsah boxu by me moc nepotesil, neni tam tak co by me moc nadchlo.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tyto ovecné vločky jsem si včera koupila ve Sparu:) A nemůžu si je vynachválit:)))
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. zeleninové těstoviny, no, zajímavé :D jsem zvědavá, jak budou chutnat..

    fashion-lists.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...