Ladybox - Listopad 2014

Hezkou sobotu,
co Vaše víkendové plány? Sice jsem dnes měla v plánu recenzi na jedno tělové mléko, ale jelikož včera dorazil Ladybox, tak se mrkneme na obsah krabičky. Box dorazil už včera, ale to jsem vůbec neměla čas ho prohlédnout. Na první pohled mi obsah nepřišel nijak úžasný, spíše chudý. Při bližším zkoumání už to není tak zlý.

Krabička je jako vždy světle růžová. Někomu to může vadit, mě alespoň není líto ji vyhodit a nebude dělat bordel. Pevně ale doufám, že vánoční edice bude opravdu vánoční :) Kromě produktů se v krabici ještě nacházel nějaký časopis, který je sice o ničem, ale jako zpestření je to milé.

  • Anatomicals sprchový gel - Plné balení, 300ml
První, čeho jsem si všimla, je Anatomical, který se do boxů cpe poměrně dost. To by mi ani tak nevadilo, kdyby to nebyly jen sprchové gely. Dyť Anatomicals má spousty jiných, zajímavých produktů. Sprcháč má praktickou pumpičku, varianty byly různé. Já chytla mango & papayu, které voní naprosto úžasně.

  • Crabtree&Evelyn Gardeners Hand Therapy - Plné balení, 25g
Krém obsahuje bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou a výtažek z myrty. Ruce hydratuje a zesiluje ochrannou vrstvu kůže. Od této značky jsem už jeden krém měla a byl poměrně fajn, tenhle má docela výraznou vůni, ale voní mi. Krémů mám ale teď tolik, že než na něj přijde řada, tak si pěkně počká :)

  • Lambre Olivový oční krém pro citlivou pleť - Plné balení, 15ml
Pečuje a hydratuje o oční okolí, regeneruje a je hypoalergenní. O krému jsem věděla z nápovědy a těšila se na něj. Žádný oční krém jsem ještě neměla, na oční okolí používám balzámky Saloos, tak aspoň konečně zkusím oční krém, jsem zvědavá, zda uvidím nějaké výsledky.

  • Cattier maska na mastnou pleť - Plné balení, 12,5ml
O masce jsem také věděla z nápovědy, ale ta mě nijak nelákala, jelikož mastnou pleť nemám. Tohle podle mě měl být personalizovaný produkt. Co mi také vadí, sice je to plné balení, ale pytlíček, který je hoodně nepraktický. Jinak maska tedy zvlhčuje a detoxikuje a jemně ošetřuje pleť. Nanáší se na čistou a suchou pleť, nechá se deset minut působit a poté se opláchne.

  • Skin&Co Roma Sicilian Light Serum - Vzorek, 5ml
Sérum už mě láká více než maska, bohužel ze vzorkového balení toho asi moc nepoznám, ale aspoň vyzkouším. Pleť rozjasňuje, zjemňuje a zpevňuje. Jeho složení podporuje tvorbu kolagenu, minimalizuje vrásky a vyrovnává tón pleti.

  • Schwarzkopf BB Bonacure Moinsture Kick Beauty Balm - Vzorek, 30ml
Tak za tenhle vzorek jsem fakt ráda. Bezoplachový balzám, který chrání vlasy před ztrátou vlhkosti, zvlhčuje je a zjemňuje. Dodává lesk bez zatížení. Malé množství se nanese do vlhkých vlasů, neoplachuje se. Schwarzkopf mám ráda a na tenhle balzám jsem fakt zvědavá.

  • Max Factor Skin Luminizer Foundation - Vzorek, 2x2ml
Bonus v podobě dvou vzorků make-upu od Max Factor. Vzorky ráda zkusím, navíc to vypadá, že budou i v přijatelném odstínu.


Minulý měsíc byl naprosto úžasný obsah. Dalo se tedy čekat, že listopad bude trošku slabší. Slabší je, ale na druhou stranu já využiji úplně všechno, tedy asi až na masku.

Jak se Vám obsah líbí?

20 komentářů:

  1. Z celeho boxu by som uvitala ocny krem, nakolko sa mi uz mina :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  2. presne tenhle sprcháč jsem měla v LB už kdysi a vůbec mi nevoněl, ještě že jsem neobjednávala, poslední dobou je mi líto těch peněz, naopak ale schwarzkopf bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já minule měla kávovej, voněl ze začátku krásně, ale pak se hrozně zprotivil. Jsem ráda, že jsem chytla jinej :)

      Vymazat
  3. Tak a myslím, že jsi teď naštvala spoustu holek, které dostanou LB až v pondělí (psali na fb) :-D Jinak nic moc, ten sprcháč jsem měla už v předchozí krabičce a za mě propadák, ani zbytek boxu se mi moc nelíbí. Ale pořád uvažuji, že zkusím tu vánoční edici :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo nechce vidět obsah, tak at nekliká na článek, také se vždy vyhývám článkům, dokud ten svůj nemám. :)
      Na vánoční jsem zvědavá no, zda to bude nějaká pecka :)

      Vymazat
  4. Za mě určitě super, všechno bych využila:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já už si LB nekupuji, mám kosmetiky až moc a vždycky jsem půlku stejně nevyužila. Ale oční krém je super výrobek, Crabtree krém na ruce snad taky nemůže nikoho urazit. Anatomicals mě štve, ale ten balzám od Schwarzkopf je ve spotřebovatelném balení a hodí se, a zbytek vzorečků je jen tak do počtu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiš, normálně jsem ti teď zjistila, že ses mi nějak sama od sebe smazala ze sledovaných blogů! To mě teda pěkně naštvalo, tak už zase hnedka sleduji! :-)

    Jinak box by mě osobně nijak nenadchnul, a to jen z toho důvodu, že krém na ruce zas tak často nepoužívám, a krém na oči už vůbec ne.. takže hlavně kvůli těmto dvou věcem jsem LB na listopad zatrhla.. A koukám, že by mě radost asi udělal jen ten produkt od Anatomicals :D

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tos byla ty, ten čtenář co mi zmizel. Tak to mě teda zamrzelo :( :D
      Tak naopak krém na ruce používám denně a na oči se snažím také pravidelně, nemám pak takové kruhy :)

      Vymazat
    2. No ale já to absolutně nechápu, zmizela jsi mi sama od sebe... :( Právě koukala jsem na FB, že jsi dala článek s Ladyboxem a koukám na články od svých sledovaných blogů a tvoje články nikde, tak jsem se díky tomu dopátrala..:D no hned zase sleduji! :-)

      Vymazat
  7. Tak z tohodle boxu bych byla velice spokojená! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Me se moc libi, jaky maji Anatomicals design kosmetiky :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem upřímně ráda, že jsem listopadovou krabičku neobjednávala, protože bych kromě krému na ruce asi nic plně nedocenila... zato mám prosincovou a gold, tak se těším za pár týdnů na dvojitou radost :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké věcičky, sprcháš má hodně zajímavý obal :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  11. Obsah boxu je moc pěkný, mě by udělaly věci radost :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. Box mi přijde povedený, asi nejlepší za poslední dobu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mám krém od stejné značky a musím říct, že mi se mi ta silná vůně zprotivila, že jsem ho musela přestat používat :D
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Mi se zdá obsah krabičky hrozně bídný. Je to čím dál horší a bídnější. Pořád se opakují stejné značky a původní koncept krabičky (jakože poznávání nových značek) se úplně vytratil.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  15. Nad tím Max factor make-upem furt přemýšlím..dost mě láká, ale četla jsem i dost záporných recenzí...a zase nechci další make-up který pak bude ležet jenom bezvýznamně v poličce, ptž mi nebude vyhovovat:(
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  16. Já tě prostě pořád obdivuju, že do toho vždy znovu jdeš. Já měla tři boxy a už bych na to nervy neměla... :-) A ten obsah by mě nezaujal, vůbec nic z toho bych nevyužila, nebo prostě bych se snažila, ale s klidem žiju dál i bez toho :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...