Rexona Maximum Protection - Krémový antiperspirant

Značku Rexona asi netřeba představovat. Troufám si říct, že neexistuje člověk, který by jí neznal. Mě se doma sešly rovnou dva antiperspiranty z řady Maximum Protection, oba už mám doma poměrně dlouhou dobou a tak je na čase o nich něco napsat.

Maximum Protection je řada obohacená o inovativní technologii TRIsolid, která bojuje proti pocení a zápachu, reaguje na pohyby těla a uvolňuje příjemnou vůni po celý den. Hydratuje pokožku.

Antiperspiranty Maximum Protection jsou 48hodinové (těžko říct, tohle asi nikdo netestuje:), pro lepší výsledek se doporučuje použít je na noc, jelikož právě v noci pokožka těla lépe vstřebává účinné látky a Rexona pak působí během celého dne, i po sprchování. Přiznávám, že večer antiperspirant nepoužívám, aplikuji až ráno, na noc se mi prostě nechce pokožku zatěžovat.

Jako první jsem doma měla verzi Clean Scent, která mi tedy ale vůbec nevoní. Vůně je poměrně výrazná, cítím v ní ale nějaký čistič. Když jsem tuhle Rexonu začala používat, při každodenním používání jsem měla šíleně podrážděné podpaždí, takže pak letěla do šuplíku a vytáhla jsem svojí Niveu. V létě jsem jí dala opět šanci a už bez problému.

Vůně je cítit opravdu po celý den, ale co je super, tak účinek. I v těch největších vedrech se vůbec nezpotíte. Se zápachem tedy problém nějak nemám, proto mi stačí i ne tak účinná Nivea, ale na Rexoně je super to, že podpaždí máte úplně suché. V létě si většinou netroufnu vzít trička s rukávem, na kterých by byla vidět mokrá kola, ale s Rexonou Clean Scent to vůbec není problém, je to úžasný.

Dále tu mám verzi Confidence, která už voní lépe. Lehce ovocně, vůně je příjemná a cítíte ji po celý den. Podpaždí nedráždí, jenže ho neudrží úplně suché jako předchozí Clean Scent. Mamča si jí ale vychvaluje a považuje ji za jeden z nejlepších antiperspirantů.

Antiperspiranty z řady Maximum Protection jsou příjemně krémové, otočíte dole kolečkem a vyleze Vám krém, kterého stačí opravdu trocha. Vůní u mě určitě vyhrává Confidence, ale účinností spíše Clean Scent.
Confidence
Obsah: 45ml
Cena: 160Kč
Hodnocení: 4/5

Vyzkoušely jste již Rexonu? Jak jste spokojené?

10 komentářů:

  1. Zatim jsem nani cetla samou chvalu, takze si ji planuji poridit, ale az na leto, ted pres zimu problemy s nadmernym pocenim nemam, a tak staci klasicky antiperspirant. Ja pouzivam vetsinou ty mineralni od Garnieru, alme nyni jsem vyzkousela Cien z Lidlu a mile me prekvapil ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. S těmito deodoranty jsem byla vždy hrozně spokojená, ale teď používám nějakou fialovou verzi a abych řekla pravdu, nevím co si o ní myslet.. :/
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna mi ta varianta Confidence ráno došla :( Byl to skvělej antiperspirant, za mě nejlepší ochrana, proti pocení, co jsem kdy vyzkoušela :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Možná zkusím na léto. Většinou i v parnu vystačím s Dove a podobně, ale nějaká jistota se hodí, hlavně na nějaké výlety a tak :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezká recenze, pořád nevím, jestli Rexonu nebo Dove :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada zajimave, budu shanet nove, tak se po nem podivam :) Ja zatim pouzivam od Nivea, ale moc mi nevoni, kupovala jsem ji ve spechu :)

    OdpovědětVymazat
  7. k tejto rexone môžem dodať len to, že je naj. Iný antiperspirant už ani nepoužívam.

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto Rexonu jsem ještě neměla, protože dávám přednost sprejům, ale asi jsi mě nalákala, a zkusím ji. Je to vážně lákavé :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ten růžový a je můj nejoblíbenější!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...