Vánoční limitované edice od Yves Rocher - Sprchový gel se třpytkami ostružina

Milé čtenářky,
jak užíváte prodloužený víkend?
I když mi stále přijde poměrně brzo a nechci si to moc přiznat, nic to nemění na věci, že Vánoce se pomalu blíží. A ví to i Yves Rocher, který ani tento rok nevynechá limitované vánoční edice. Ty najdete ode dneška v kamenných prodejnách či na e-shopu. Loni se jim všechny strašně povedly a já bych je nejraději nakoupila úplně všechny, proto jsem se po celý rok těšila na další a byla zvědavá, co přijde letos.

Když mi přišel balíček, který ukrýval třpytivý sprchový gel s vůní ostružiny, skákala jsem pomalu nadšením. Minulý rok jsem měla malinový a byl dokonalý. Letos si pro nás Yves Rocher přichystalo edice ostružiny, lesní ovoce, hruška v karamelu a pomeranč kakaem. V edicích najdete sprchové gely, tělová mléka či krémy, krémy na ruce, balzámy na rty, mýdla a to není vše, tělo si můžete ozdobit například třpytivým pudrem.

Sice mi ostružina nepřijde moc vánoční, ale jakmile jsem ke gelu přičichla, okamžitě jsem se zamilovala. Ta vůně je dokonalá, sladká a moc příjemná. Opravdu voní překrásně po ostružinách.

Navíc to balení je zkrátka povedený a hezky zdobí koupelnu, už jen na pohled Vás zaujme a já mám v plánu koupit ho kamarádce do vánočního balíčku, protože je mi jasné, že stejně jako, tak i ona bude nadšená už jen z designu.

Gel má hustější konzistenci, na pokožce je moc příjemný. Pokožku jemně umyje a nevysuší jí, naopak mi přijde během mytí jemná, bez pocitu pnutí. Gel voní překrásně i na těle a provoní koupelnu. Třpytky Vám ovšem na těle nezůstanou.
Obsah: 250ml
Cena: 129Kč
Hodnocení: 5/5

Sprchový gel určitě není jediný produkt, který se zabydlí u mě doma. Plánuji očichat ještě další edice a určitě koupím tělový krém, který mě zaujal, stejně tak sprchový gel s peelingem.

Plánujete koupit si nějaký produkt? Zaujaly Vás vánoční edice od Yves Rocher?

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktu k recenzi.

8 komentářů:

  1. Pěkné. Ve středu plánuju pořídit tělový krém a pudr s ostružinou, mýdlo (asi pomerančové) a hruškovou šumivku ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé :) já měla v loni také ten malinový a byl skvělý :) byl to vlastně můj nejdražší sprcháč :D ! Letošní limitka se mi vyhne protože se za prvé už nikam nedostanu a navíc toho mám víc než dost a také budou Vánoce :) ale včera jsem dostala k svátku sprchový gel s peelingem od YR s bio vanilkou a voní úžasně :).

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoční edice mě zaujala a chystám v YR pořádný nákup :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá nádherně!! Koupím ji bráchově přítelkyni k Vánocům :) děkuji za tip :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. zaujimavy, najprv som myslela že je to pena do kupela lebo tie nemam rada, ale toto je už ina liga teda:))

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska jsem zrovna koukala na tuto kolekci a nejspíš ji někomu nadělím po stromeček :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé vypadá krásně, YR sprchové gely nádherně voní:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...