Zatočte s celulitidou s CelluBlue

Krásnou neděli,
jak užíváte víkend? Dnes tu mám pro Vás trošku netradiční recenze, nebude se jednat o žádnou kosmetiku, ale kalíšek CelluBlue, který působí proti celulitidě. Možná už jste o něm někde četly, což je docela možné a pokud ne, tak je čas to napravit.

Když mi přišla nabídka s možností CelluBlue vyzkoušet, ihned jsem se podívala, o co vlastně jedná a s radostí souhlasila. CelluBlue Vám přijde v hezkém pytlíčku, navíc velikostně nezabere vůbec žádné místo.

Co je CelluBlue
CelluBlue je vyroben z medicínského silikonu, je hypoalergenní. Tento kalíšek napodobuje pohyby vakuové masáže. Pomocí baňky se vytváří podtlak, který rozbíjí tukové buňky a ty jsou pak vyplavovány lymfatickým systémem. Dá se vyčistit mýdlem a vodou.

Jak se CelluBlue používá
1. Stisknete CelluBlue po straně a přiložte na část těla.
2. Pomalu rozevírejte, tím se CellueBlue přisaje (sílu přisátí můžete kontrolovat, stačí CelluBlue lehce nadzvednout, tím se sníží síla přisátí)
3.  Začněte posouvat baňku zespodu nahoru cca 3 minuty a potom zleva napravo cca 1 minutu.
4. Potom, cca 1 minutu dělejte kruhové pohyby ve směru zespodu nahoru.
5. Pro ještě větší efektivitu, můžete ukončit masáž silným přitisknutím
CelluBlue k pokožce a postupně od kůže odtahovat.
6. Každé ošetřované místo se masíruje přibližně pět minut a to každodenně. Výsledky by se měli objevit po dvou až třech týdnech.


CelluBlue není vhodný 
1 CelluBlue není možné používat na poškozené pokožce
2. Při onemocnění oběhového systému

Během používání se mohou na pokožce vyskytnout modřiny, v tomto případě stačí CelluBlue používat jednou za dva dny a snížit sílu přisání.

Spolu s CelluBlue je lepší i cvičit a zdravě se stravovat pro efektivnější výsledky. Před použitím je opravdu třeba pokožku namazat, mám doma různá mléka či oleje na celulitidu, takže dokonalá kombinace.
Zpočátku aplikace trošku bolela, znovu doporučuji, hodně mazat a mazat, pak už je to v pořádku. CelluBlue používala i mamča, které se dělaly malé modřinky prvních pár dní.

Baňka se ale dobře přicucne a aplikace je opravdu jednoduchá, zvládne ji každý. A co je nejlepší, tak výsledky. Ty jsou viditelné již během týdne, hlavně na vnitřní straně stehen, ty jsou již po čtyřech dnech jemná a mnohem pevnější.

Po masáži se doporučuje vypít 0,5 litrů čisté vody, což se přiznám, že nedělám. Masáže provádím večer, během sledování oblíbeného seriálu můžete kdykoliv vzít do ruky CelluBlue a zbavovat se celulitidy. :)
CelluBlue opravdu funguje, otázka je, zda výsledky vydrží i v případě, kdy CelluBlue nebudete používat tak často.

CelluBlue koupíte za 18,90 €, objednávat můžete na stránce cellublue.com
 

Znáte CelluBlue? Četly jste již o něm či dokonce máte osobní zkušenosti? 

Moc děkuji PR zastoupení za poskytnutí CelluBlue k recenzi. 

10 komentářů:

  1. Už jsem o tomto pomocníkovi četla asi 2 články a musím, říct, že mě zaujal :). Večer když mám čas, tak se většinou na nějaký ten seriál podívám, takže by to bylo super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Četla jsem o něm, ale tolik peněz bych za takovýhle kalíšek tedy nedala. Mně hodně pomohlo se každý den večer namazat krémem, pokožka se mi hodně zpevnila a celulitida už není tolik viditělná. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Je úplně zbytečné kupovat ho takhle draze... Kupte si normální baňku na masáže, stojí 50-100 Kč a poslouží stejně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tiez som citala uz viac blogoch o tom vyrobku. Vyrobok chvalili. Nastastie nie som cielova skupina :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  5. Zbytečně drahý, kupovala jsem to na Bachovkách, jednu snad za 75,-

    OdpovědětVymazat
  6. Cena mi taky příjde přehnaná za takový kalíšek :-) Ale něco na celulitidu bych potřebovala, protože na ní bohužel velmi trpím :(

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  7. O tomhle jsem ještě nikde nečetla, ale vypadá to zajímavě. Ovšem až na cenu, ta mi přijde za něco takového přehnaná. A taky už se vidím, jak ho používám denně :D Ale rozhodně věřím, že na rozdíl od nějakých krémů fakt může fungovat. Mně se zatím osvědčila nejvíc ledová sprcha, která pokožku vypíná a celulitida není tolik vidět. Ale chce to dost odvahy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ledovou sprchu bych nepřežila, vždy vylézám ze sprchy jak rak :D

      Vymazat
  8. CelluBlue je naozaj super a teraz ho môžete mať za špeciálnu cenu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...