Co mi letos Ježíšek nadělil

Krásné páteční odpoledne,
jak si užíváte vánoční svátky? A jak u Vás proběhly Vánoce? O tom, jak probíhá u mě Štědrý den jsem psala již zde, takže o tom se už moc rozepisovat nebudu. Vánoce byly moc fajn, den začala kafem a skleničkou s kamarádkou. Kafe v hospodě na Štědrý den je u nás už tradice, na kterou se strašně těšíte. Pořádně ani nevíme, kolik let  už funguje, asi šest. Jak Vás mohlo napadnout, den to byl tedy veselý. Již od dvanácti hodin jsem pila, což tedy byla letos výjimka.
Večeře probíhala v klidu, měla jsem výborného kapra, kterého se každoročně nemůžu dočkat a salát. Po večeři přišly na řadu dárky, kterých rozhodně nebylo málo. Pak už jsme koukali na pohádky, povídali a někdy po jedenácté odpadli únavou. Letošní Vánoce jsem slavila nadvakrát, ve středu klasicky s rodinou, ve čtvrtek s Honzou.

Jako první Vám ukážu balíček, který donesla sousedka, která každoročně chodí na Štědrý den popřát a dát si skleničku. V balíčku se nacházel čaj, ale hlavně vosky Yankee Candle, kterýma se naprosto trefila. Navíc vybírala zimní, takže na tohle období ideální :)

Pod stromeček si schovávám i dárek právě od kamarádky (mám tam toho pak více:D) a navíc více překvapení, o většině dárků totiž vím. Od kamarádky jsem dostala hnědou kruhovou šálu, peněženku a sladký hrneček se sovičkou.

Od prarodičů a strejdy dostávám každoročně peníze, za které si něco sama vyberu. Za strejdu jsem si koupila svetr s tučňákem v Terranově a teplé pyžamo v F&F, které má na sobě také tučňáka a je naprosto rozkošné. Už jsem po něm koukala delší době, ale šest stovek se mi za něj dávat nechtělo a pak bylo v akci, tak jsem neodolala.
Za babičku jsem si koupila také svetřík, chlupatý s řetízkem u krku, který mě zaujal už na první pohled. A dva knížky - Padesát odstínů šedi a třetí díl. Doma mám pouze díl druhý, tyhle dva jsem sehnala na bazaru za super cenu.

Moc mě překvapil kufr od mamči. Můj poslední se mi rozbalil hned při jeho první cestě. Mamča mi chtěla prý sehnat s Paříží, ale žádný hezký nesehnala, tak mám tenhle barevný se vším. Jen doufám, že se hned nerozpadne.

Následují další dárky od mamči. Fialový svetr, tričko s tygrem a ještě prstýnky dole jsem si sama vybrala v C&A. Svetry jsou trošku moje úchylka, fialový se mi také líbil na první pohled. Béžový lehký svetřík s kamínky bude fajn třeba k nějakým šatům. Tričko s jorkšírem je vtipné, ale bohužel i když se jedná o S, tak je šíleně velké. Vůbec nevím, jak ho unosím, asi jedině na spaní, což mi přijde ale škoda. Překvapením pro mě byl také cestovní termohrnek ve třpytivé fialové barvě.

Pod stromečkem nacházím také Ježíška od tety, se kterou si dárky předáme během odpoledne a schováme pod stromek. Letos jsem dostala červenou košilku a kosmetiku. Košilka je hezká, ale nemá klasické košíčky, což mě docela vadí. Laky jsou z H&M a tvářenka značky Vevay, kterou upřímně vůbec neznám. Ale je nádherná, obsahuje čtyři třpytivé, růžové odstíny.

Jak jsem psala, letošní Vánoce jsem slavila nadvakrát. Ve čtvrtek s Honzou, se kterým to byly v podstatě první společně Vánoce. Vždy jsme si jen dali ráno dárky, které jsme schovali na večer a to bylo vše. Letos jsme si počkali na druhý den, dali si večeři a společně otevřeli dárečky. Já jsem za tyhle Vánoce hrozně ráda, určitě nejlepší Vánoce. K véče jsem tedy byla nucená sníst hrachovou polévku, kterou já nejím, ale prý je to u Honzy tradice a jelikož já mu cpu svoje tradice a nedala jsem mu s Vánoci pokoj, tak jsem nemohla říct ne :D Jako hlavní jídlo byly řízky, které jsem donesla a salát od jeho maminky. Salát moc nemusím, ale od jeho mamči mám moc ráda. Od ní mě také čekal pod stromečkem dárek, koule s Ijáčkem, ve které byly schované rukavice, které fungují i na dotykový telefon. Dostávám vždy i Mikuláše apod a vždy mě to potěší.

A teď se tedy vrhneme na poslední dárečky od Honzy. Honza tvrdí, že pro mě je nejhorší shánět dárky. Já si to nemyslím, potěší mě téměř vše. Navíc Honzovi nerada říkám, co bych chtěla. Od něj si ráda užiji to překvapení a vím, že dárečky budou krásné.
Dostala jsem vtipné tričko s donuty, což je v podstatě tradice dostat infantilní tričko :D

Dále plyšového Ijáčka, který musel dát zabrat sehnat. Mám Ijáčků už tolik a žádní noví teď snad ani nejsou, je jich nedostatek. Ale sehnal a je naprosto rozkošný, jeden z nejroztomilejších, jakého mám. Šíleně mě překvapila velká svíčka Yankee Candle s vůní Christmas cookie. Jsem naprosto nadšená, mám zatím jen vosky a svíčka je parádní, navíc úžasně voní. Já sama bych si jí nekoupila, za mě to je dost za svíčku, proto jsem moc ráda, že jsem ji dostala.  Zkrátka ví, co mě potěší a o čem mluvím.

A jako poslední parfém od Lancome, Trésor Midnight Rose, který voní dokonale. Od Lancome již mám Trésor In love a tu vůni miluji. Tahle je výraznější, ale stále sladká a mému nosu příjemná. Navíc má krásný flakónek. Parfémy se mi zatím vždy Honza trefil přesně do vkusu, určitě očichejte, voní opravdu krásně.


To je pro dnešek vše. Ze všech dárků mám velkou radost, Vánoce se povedly. Výborné večeře, hromady cukroví, rodina pospolu a bez hádek, pěkné dárečky a prostě pohoda. Jen mě mrzí, že zase tak rychle utekly.

Co Vaše Vánoce? Co jste našly pod stromečkem?

47 komentářů:

  1. ja mám tiež to pyžamo v tučniakom :) písala som o darčekoch článok, ak by si chcela mrkni sa :)
    http://notes-personnelles.blogspot.sk/2014/12/vianocne-darceky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem ho viděla u více blogerek, pyžamo s tučnákem je asi letošní hit :D
      Určo ráda mrknu :)

      Vymazat
  2. Krásné dárky :-) Pobavila mě vánoční tradice s kamarádkou :-D
    Nejvíc se mi líbí dárky, co ti dal přítel, má opravdu vkus :-) Velkou Yankee svíčku veeelmi závidím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, každej na mě vždy divně kouká, když řeknu, že ráno na Vánoce jdu do hospody :D
      Honza vkus má, o tom žádná :) Je mi až líto ji zapálit :D

      Vymazat
  3. Krasny Jezisko !:-) Tresor musi byt fajn a inak Vevay je svajciarska znacka spominala mi ju kamoska je 4x rocne chodi domov box Vevay. Kufor je supr podobny som pozerala a velmi sa mi pacil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, voní krásně. Děkuji za info, podívám se na ní blíže :) Já se jen bojím, aby se nepromáčknul, připadá mi docela měkký.

      Vymazat
  4. Tu peněženku mám taky, je super roztomilá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je roztomilá, akorát peněženku mám poměrně novou, také od kamarádky, tak tuhle asi na čas schovám :)

      Vymazat
  5. Jéé, ty máš ten svetr s tučňákem z Terrranovy, ten jsem chtěla akorát v červené barvě :). Já si taky dárečky od kamarádek nechávám pod stromeček :) Dostala jsi nádherné dárky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, infantilní vánoční svetr jsem musela mít :D

      Vymazat
  6. Moc krásné dárečky! líbí se mi ten hrneček se sovičkou a kruhová šála. Svíčky jsou taky super!
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Mě každý rok tak mrzí že nedostávám knížky :( já ráda čtu a pořád si říkám, že až se jednou odstěhuji a budu bydlet ve "svém", budu mít knihovnu a v té budou knížky co jsem přečetla!! A pořád žádné nemám, protože většinu jsem četla na čtečce :( :D a nebo z knihovny!!

    www.instagram.com/randomm_beauty
    blog.jana-mei.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak do knihovny nechodím a čtečky neuznávám, takže knížky mám jedině svoje, ale musím si je většinou koupit nebo vybrat sama. Mám jich tolik, že nikdo si netroufne mi jen tak koupit knížku :)

      Vymazat
  8. Na to, ze mas knizny blog som cakala pod stromcekom mnozstvo knih :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma přes 80 nepřečtených, snažim se krotit :D

      Vymazat
  9. Všechno je krásné,ale nejvíc mě zaujal roztomilý hrneček a svetřík, ty jsou ňuňu :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne darčeky, musela si teda poslúchať :)) najviac s ami ľúbi ten svetrík :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné dárky :-) Taky by mě všechno potěšilo, až teda na ty věci s potisky - na to popravdě moc nejsem. Ale ostatní bych ti hned s radostí "ukradla" :D

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  12. Jeee krasne darky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Krasne darky si dostala :) mam moc rada takové roztomile darky vždy člověka nejvíce potěší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásne darčeky, sviečky YC sú skvelé, takže určite budeš spokojná a voňavka je úplne skvelá ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/12/vianoce-u-nicky.html

    OdpovědětVymazat
  15. Dárečky jsou opravdu krásné :) Stejnou peněženku, akorát v černé, jsem dávala já pod stromeček mamce :)

    OdpovědětVymazat
  16. jeee toho tmaveho tresora miluju jedna z mych top :)

    OdpovědětVymazat
  17. Super dárečky :) Moc se mi líbí ta peněženka :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  18. dostala jsi krásné dárečky, určitě tě moc potěšily :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné dárečky. :)
    Hrneček se sovičkou je parádní a svetry Ti závidím - nikdy jich není dost! :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  20. Taak ty si musela byť poslušná, veľmi pekné vecičky, určite si sa im všetkým potešila :) Ani neviem, čo by som vypichla ako naj, ale asi tie rozkošné svetríky a tie darčeky od priateľa :)
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
  21. wow tomu sa hovori nadielka:) Inak to mate pekne so susedkou ze si takto date darceky (A fakt doniesla mega vecicky).
    Honza ti dal uzasne veci, ta vonavka je cisty skvost takze verim, ze si mala obrovsku radost!

    OdpovědětVymazat
  22. krásné dárečky =) Buď ráda, že bez hádek, já byla chvilkama vzteky bez sebe =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  23. jůů, tričko je parádní náhodou :D moc pěkné dárky, tady někdo asi vůbec nezlobí :)

    OdpovědětVymazat
  24. Moooc krásné věci :) Brala bych je všechny. Hrneček se sovou je boží!

    OdpovědětVymazat
  25. náádhera, tolik dárečků. :3

    OdpovědětVymazat
  26. Teď nevím co obdivovat dřív, jestli tričko s sladkými sluchátky, peněženku a nebo cestovní hrneček.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...