Ladybox - Prosinec 2014

Hezký úterní večer,
tento měsíc dorazil Ladybox o něco dříve, aby to stihl ještě před Vánoci. Jelikož se jedná tedy o vánoční vydání, člověk by čekal krásnou krabičku, která bude nadupaná ještě lepšími produkty. To první box splňuje, tentokrát žádná obyčejná růžovka, ale krásná červenobílá krabička, opravdu nádhera.
S obsahem už je na tom ale box o poznání hůře. Již podle nápověd mi bylo jasné, že úplně dokonalý nebude, nápovědy by mě vůbec ke koupi nenalákaly a celkově obsah je hodně chudý.

  • Figs&Rouge Hand Cream French Vanilla - Plné balení, 80ml
Krém na ruce od značky Figs&Rouge byl jako první nápověda. Za značku dávám plus, ta je skvělá a ráda vyzkouším další produkty. Opominu i to, že krém na ruce byl v minulém vydání a zásobu krémů na ruce mám snad na dva roky dopředu.

  • E Style Kajal Eye Liner - Plné balení, 1,6g
Značku vůbec neznám, tak jsem zvědavá, jaká tužka bude. Když jsem spatřila tužku, první co mě napadlo bylo, zase další černá tužka, kterou nevyužiji, jelikož mám svoji stálici. Za bílou jsem ale ráda, využiji ji na vnitřní linku oka, tak jsem zvědavá, jak bude držet.

  • Skin&Co Roma Sicilian Light Serum - Vzorek, 5ml
Ne, nezdá se Vám to. Tahle značku se objevila již v minulém boxu a dokonce se jednalo také o sérum. Sérum je určeno pro péči o vrásky a povadlou kůži, minimalizuje známky stárnutí, zjemňuje a hydratuje. Péče o zralou pleť mi nevadí, ale na povadlou kůži? Vyloženě na vrásky? To ještě nepotřebuji.
Jinak tyhle vzorky jsem našla dva, tak nevím, zda se někde nestala chyba, tak kdyžtak pššš :D

  • Aubrey Organic Body Splitzer - Cestovní balení, 30ml
Tento sprej jste mohly najít v různých variantách, já mám mandarinku, která voní nádherně, ale bohužel podobné spreje nepoužívám, nějak pořádně nechápu jejich využití, pro mě zbytečnost.

  • Crea-m - Testovací balíček
Další z nápověd a bylo jasné, že testovací balíček jsou pouze pytlíčky. Musím ale uznat, že obaly vypadají originálně a skvěle. Produkty neobsahují parabeny.

  • Color Club lak na nehty - Cestovní balení, 7ml
A poslední nápověda v podobě laku, která mě také moc nechytla. Jelikož nosím gelovky, tak lak na nehty možná tak využiji na nohy. Jsem ale ráda, že přišla krásná červená barva, vlastně stejná jako krabička sama. Na Vánoce jak dělaná, tak aspoň dám nehtům vánoční nádech.

  • Mythos přírodní tělové mléko z oliv a aloe vera - Vzorek, 7ml
Pouze pytlíček na vyzkoušení. Stále mi nejde překousnout, že tyhle vzorky nejsou jen na dně krabičky jako bonus, jako to bývalo dříve, ale cpou se na informační letáček.

  • Schwarzkopf Professional Blondme keratinová obnovující kúra - Cestovní balení, 30ml
Kúra obnovuje vnitřní vlasovou strukturu a navrací vlasům vlhkost. Blond vlasům dodává nový lesk a tmavým hebkost. Jsem ráda, že kúra není určená jen pro blond vlasy, ale pro tmavé, které mám já.


Na prosincovém Ladyboxu je opravdu nejhezčí krabička, tu moc chválím. Z obsahu za mě asi nejlepší tužka na oči a krém na ruce. Nahlédla jsem i do Gold edice, která vycházela zároveň s tímto boxem a musím říct, že tam je obsah tisíckrát lepší. I když předchozí vydání nebyla kdovíjak úžasná, tohle je opravdu nejméně povedené.

Objednávaly jste? Líbí se Vám obsah?

16 komentářů:

  1. No, mě by tento box vůbec nepotěšil. Neříkám, že produkty jsou špatné.. ale už podle nápověd jsem usoudila, že to není nic pro mě. Jelikož krémy na ruce používám jen občas - a mám doma prostě asi 3 :D takže nepotřebuji nový. Lakem se nelakuji, tužky na oči nepoužívám.. testovací balíček by mě o koupi prostě nepřesvědčil, a teď vidím, že dalším produktem je serum na vrásky a produkt na blond vlasy.. no, tak třeba příště :-) Objednala jsem si tu Gold edici, tak doufejme, že to bude podstatně lepší. Každopádně krabička i balení je nádherný, to se povedlo :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gold edice by mě potěšila, obsah vypadá skvěle :)

      Vymazat
  2. Mně přijde obsah OK, ale nemám srovnání s Gold boxem. Máš odkaz na obsah či fotku Gold boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě obsah poílala jedna slečna/paní na FB. Snad Ti to půjde:
      https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10872310_923568074328308_1870649724_n.jpg?oh=b080252edc2294bf4fe88da249fd01c8&oe=54931C1A&__gda__=1418943050_255c2972f82ee350e2ffae24e4969e0b

      https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10858382_923568254328290_2496416848319524604_n.jpg?oh=9bf403397716cc6ab38371b11fef356c&oe=5492F3E4&__gda__=1418930418_c9eca485a61988a5df8657d0f267eb1a

      Vymazat
    2. Jé, díky. :) No abych pravdu řekla, tak mně se víc líbí obyčejná edice. Já na high-end mazadla na obličej moc nejsem, radši něco přírodního...

      Vymazat
  3. Já jsem ho krom Crea-m a Skin&Co Roma Sicilian Light Serum, celý prodala. Nic, co jsem měla tam nevyužiju. Linka mi přišla šedá, kdyby bílá, tak ok, ale šedá... Krém a tělový sprej mi smrdí. Na to, jak propagovali, že to nejlepší nakonec, žádná sláva. Na dlouhou dobu s LB končím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šedá je špatná barva no, to bych také nevyužila. To můžu být ještě ráda za odstíny.

      Vymazat
  4. Tento boxík se jim moc nepovedl :/

    http://jijinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Je to děs. Ještě minulý rok to šlo, ale letos celý rok, hrůza. Tohle byl asi poslední hřebíček do rakve :/

    OdpovědětVymazat
  6. Bílou tužku bych brala taky... s mým štěstím mi přijde hnědá, to známe :-)
    Jinak teda docela slabota, na to že se čekalo, že to bude nejlepší krabička roku. Naštěstí všechno využiju, takže zatím nelituji. Já na balíček (i na gold) pořád ještě čekám, tak snad dneska odpoledne dorazí...

    OdpovědětVymazat
  7. Hm, tak to ať mi to ta ČP dneska radši vůbec nevozí :-D Jsem objednala po více jak roce a nejenom, že krabku dostanu opět později, ale navíc stojí za prd. Budiž mi ponaučením pro příště :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mě pouze krém na ruce, který má krásné balení :) jinak stojí celkem za nic na to, že to je vánoční edice ...

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jako na vánoční box je to pěkně slaboučký, fúúú

    OdpovědětVymazat
  10. Jak tak koukám, tak asi jediné, co by mě zaujalo, by byla ta kůra na vlasy. Bohužel mám ale taky tmavé vlasy, takže by mi taky k njičemu moc nebyla. LB jsem si nikdy neobjednala, myslím si, že není zrovna jednoduché se mi trefit do vkusu v tomto směru. Krémy moc nepoužívám, v líčení preferuju jen některé barvy...
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  11. Tak táto krabička sa im naozaj podarila. Ja som si box ešte nikdy neobjednala, lebo mi prišlo, že sú tam blbosti. Ale poslednú dobu vyzerá naozaj dobre :)

    OdpovědětVymazat
  12. Naštěstí jsem nedostala bílou tužku na oči a bílý lak, to bych byla opravdu vytočená. Ale to, že vzoreček přilepený na letáčku vydávají za plnohodnotný produkt, to mě štve, dřív byly tyhle pytlíčky mimo krabičku automaticky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...