Nákupy a novinky za listopad 2014

Krásný první prosincový den,
listopad nám zase neuvěřitelně utekl a včera jsme zapálily první adventní svíčku. Zapalovaly jste? A máte již nakoupené dárečky?

Jako každý měsíc, tak ani tento Vás neochudím o novinky u mě doma. Ráda bych řekla, že jsem neutrácela, ale bohužel nemůžu. I když kosmetiky mám poměrně málo, co jsem ale ušetřila na kosmetice, tak jsem utratila tentokrát za knihy. Ty můžete vidět na mém druhém blogu Charmedky knižní regál. A také jsem si nakoupila nějaké vánoční dekorace, pokud mě sledujete na FB, tak pár jste jich mohly již vidět.

Kosmetika
Jak jsem psala, kosmetiky není až tolik. Mám ji fakt dost, takže nechci dělat další větší zásoby. Spíše chci co nejvíc teď spotřebovat a až se trochu vyprázdní krabice se zásobami, tak pak můžu zas nakupovat :)

Začneme opět Ladyboxem, který jsem si neodpustila ani tento měsíc. Objednávám ho téměř od začátku a i když už nedosahuje takových kvalit jako dříve, tak se na něj každý měsíc těším. Obsah není tak super jako minulý měsíc, ale jeho obsah využiji. Jsem zvědavá hlavně na oční krém Lambre a bezoplachový balzám od Schwarzkopf, který již testuji.

Na vánoční limitku krémů od Essence jsem se těšila už dlouho, ty loňské mi vůůbec nevoněly, ba naopak velmi smrděly. Jinak ale krémy z limitek mám ráda, voní, hydratují, jsou moc příjemné. Tentokrát  voněly opravdu krásně. Neodolala jsem kombinaci mandle & cookies a třešni & kokos.
Doufala jsem také, že nezmeškám tělová máslíčka od Alverde, ty minulé jsrm nestihla, byly hned pryč. Teď jsem ale měla kliku, slečna mi je dokonce nesla ještě ze skladu. Na máslíčka i na krémy by mohla být v nejbližších dnech recenze. A balzámek Love od Dermacol mám od maminky.

Na začátku měsíce mi k testování dorazil sprchový gel se třpytkami s vůní ostružin, který je z vánoční limitky. Stejně jako u Essence, tak i u Yves Rocher jsem netrpělivě očekávala vánoční produkty, ty loňské byly strašně povedené, voňavé. Ze sprcháče jsem měla velikou radost, recenze najdete zde.
Já si pak ještě zaběhla do obchůdku, kde jsem kamarádce vybrala balíček s pomerančem a sobě si vzala tělový krém s ostružinami. K nákupu jsem dostala dózu na čaj, kterou jsem bohužel zapomněla vyfotit, ale hlavně tyto dva krásné hrnky s vánočním motivem. Já hrnečky miluji, takže nákup byl nutností :D

Ostatní
Začnu kozačkami, které jsem sháněla fakt dlouho. CCC, Deichmann, hrozný zklamání. I minulý rok byl problém sehnat takové, které by se mi líbily. Tenhle rok to samé, všechny téměř totožné, ošklivé a když už ušly, tak šíleně drahé. Nejhezčí jsem viděla u nás u Vietnamců, tam jsem se téměř nemohla rozhodnout. Nakonec jsem si vzala tyhle černé na podpatku. Ráda bych ale ještě sehnala nízké, když bude mrznout a sněžit.

Obrovskou radost mám z hrnečků se sovičkami, které jsou za body z DM. Bodů jsem měla nasbíráno poměrně dost, takže jsem si vzala hrnky rovnou dva. Jsou nádherný a docela velký. Takže celkem tenhle měsíc čtyři nové hrnky, jsem nadšená :D

Po nějaké době jsme se zas viděly s kamarádkou, která mi od dubna nosí dárek k narozeninám, ale pokaždé ho zapomněla. Takže po půl roce jsem se konečně dočkala a neuvěříte, jakou mi udělala šílenou radost. Dostala jsem velikého plyšového oslíka. Pokud mě sledujete, určo víte, že miluji oslíka Ijáčka, ale i normální osly, kterých už mám šíleně moc. Je to taková úchylka. V krabičce na mě koukal řetízek se srdíčkovým čtylístkem s kamínky Swarovski. No nádhera. A jako poslední rozkošný deštník s pusinkami. Deštník nemám a dlouho jsem chtěla nějaký hezký, takže mě moc potěšil.

Chtěla jsem do Ikei pro perníkové svíčky, které jsme ale prvně nenašli a místo nich jsme vzali velkou vanilkovou. Ta ale voní naprosto úžasně a provoní celý pokoj. Honza tam ale druhý den zajel znovu a ty pravé perníkové našel. Honzovi nějak extra nevoní, mě ano, voní jako cukroví a sušenky. Bohužel po zapálení už ne tolik.

A jako poslední tu jsou již zmiňované dekorace. Ty jsem našla v Kauflandu. Sněžítko stálo asi 80Kč a ostatní směšných 28Kč, nádhera. Mám z nich hroznou radost, jelikož doma tolik ozdob nemáme a spíše už starší. Zas tolik se mi investovat nechtělo, takže jsem byla teď nadšená.


Co Vaše nákupy? Utrácíte nebo šetříte na dárky?

18 komentářů:

  1. Máslíčka jsem si stihla sehnat taky! Brala jsem raději hned dvě balení, aby to zase nedopadlo tak, že za chvíli nebudou, ale kupodivu je potkávám na prodejně ještě teď :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Máslíčka i hrneček jsem stihla ukořistit už minulý měsíc. Botky a deštník jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hrnečky se sovičkou jsem také rovnou vzala 2, byla by škoda je tam nechat ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Hrneček z dm mám, jsem moc ráda, že na mně zbyl, protože se po nich jen zaprášilo:-) Krémy na ruce od Essence jsem si koupila všechny tři, ale ty vůně..já nevím, jsem z nich spíš mírně zklamaná, ale třeba jim ještě přijdu na chuť. A máslíčka od Alverde být moje prostě musely:-)
    Deštník vypadá krásně a krásný je i náhrdelník:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé hrneček se sovičkama! A sprcháč YR vypadá úžasně;))

    http://kate-trends.blogspot.cz/2014/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. ten dáždnik je úžasný aj všetky veci ;))
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Super nákupy ♥ fakt krásne vecičky si si nakúpila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Překrásné nákupy! Líbí se mi ten deštník, také mám průhledný jen s jiným vzorem :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja myslela, ze setrim na darky, ale kdyz jsem se podivala na seznam nakoupenych veci (pisu si to do mobilu, abych pak do new in nic nezapomnela :D), tak mi toho prislo moc :D Mas super nakupy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten třpytkový sprcháč musím sehnat :) a hrnky se sovičkama máme doma taky, hned 4 :D pro každého jeden, jsou pěkné, a hlavně - mají super velikost!

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Hrnecek z Dm vypada skvele.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé..ten sovičkovej hrnek mám taky ♥ a ranní kafe si už bez něj představit nedokážu :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,
    pozývam ťa ku mne na blog na Vianočnú Giveaway!
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem si tento měsíc koupila akorát odličovač, protože mi došel, jinak jsem nakupovala dárky, takže pro sebe nic :D. Dostala jsi nebo si pokoupila samé parádní věci

    OdpovědětVymazat
  15. Koukám hrnky zaplavily internet, já jsem si je s klidným srdcem nechala ujít :) Boty jsem taky sháněla, nikde jsem žádné pěkné nenašla, až včera (jako na zavolanou, v teniskách bych odpoledne už nepřežila).

    OdpovědětVymazat
  16. Moc krásné věci, limitka Yves Rocher je vážně povedená a ty jejich hrnečky jsou super :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
  17. Tie masla su kraaasne....jooj. Ja mam len tie minule....ale brala by som tieto hned :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...