Random aneb listopad 2014

Krásné středeční ráno,
jak zvládáte tohle počasí? Už se těšíte až pořádně nasněží, nebo naopak zimu nemusíte stejně jako já? Já zimu fakt nesnáším, nechci aby sněžilo a nechci mráz. Podle mě sníh patří na hory, ne do města. I když zimu nemám ráda, tak na horách bych byla schopná ji snášet lépe. Doufám, že to bude lepší.

Dnes si shrneme listopad v podobě randomu, který tentokrát nebude nijak zvlášť dlouhý a zajímavý. Nic moc se toho v listopadu neudálo. Hned na začátku měsíce se ale konala rodinná oslava, mamči přítel měl narozky a jelikož jsem na ně byla na dovče, takže se s rodinnou oslavou počkalo, až se vrátím. Jako odpustek jsem slíbila uvařit panenku a upéct cupcaky.

Téměř po roce jsme se s mamčou dočkaly muzikálu Fantom opery, na který jsem kupovala lístky loni k Vánocům. Pokud Vás muzikály zajímají, článek o něm naleznete zde. Na muzikál jsem se hodně těšila, bohužel nedosahuje takových kvalit jako starší muzikály, které jsem viděla.

Po dvou měsících jsem zvládla dojít na nehty, už jsem se za ně vyloženě styděla :D Podzimní jsem nestihla, takže už mám rovnou vánoční :D

Poslední den v měsíci jsme také s mamčou zajely do centra Prahy, kde jsme plánovaly i nějaké menší nákupy. Bohužel v obchodech se nám toho moc nelíbilo, vybrala jsem si jen dva kousky k Vánocům za strejdu, které si ale rozbalím až po stromečkem. Mrkly jsme ale alespoň v rychlosti na trhy, daly se tam menší oběd a pak zašly do Světozoru k Hájkovi na pohár, který nikdy nevynecháme.

 Dort pro mamči přítele k narozeninám / Panenka / Marcipánové cupcaky

 Ritter sport mám ráda, ale zimní mě zklamala / Popíjím v práci, i doma a mám už tři příchutě, miluji tohle kafe / Velká pistáciová Orionka je výborná

 Lístky na Fantoma opery / Vánoční nehty / Od Honzy jsem dostala úúúžasný adventní kalendář

Perníková Margot / Ve Světozoru s mamčou / Arizona čaj je trošku zklamání / Adventní věnec



Jaký byl Váš listopad? :)

14 komentářů:

  1. Super článok. Takéto mám fakt rada. Musím povedať, že tú tortu by som si hneď dala. Vyzerá fakt úžasne. Čo sa týka ostatných vecí, tú perníkovú Margot som ešte nikdy nemala a ani tú vanilkovú kávu. Raz som mala nejakú orieškovú a odvtedy som si ju už nekúpila. Vôbec mi nechutila. Vanilku mám však veľmi rada, tak si ju skúsim kúpiť. :)
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vanilkova mi chutna ze vsech nejmin. Jeste mam orisek a karamel a ty jsou mnohem lepsi :)

      Vymazat
  2. Souhlasím, že nejlepší kafe, já jsem teda měla zatím jen vanilkové, které mě chutnalo a teď zdolávám čokoládové, které mi taky chutná, ale na oříškové a karamelové se chystám taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) miluju filmovou verzi Fantoma opery, teď jsem v takové fázi, že si to ani nemůžu pustit, protože už to mám tak strašně ohrané, až mě to nebaví :D A tento Arizona čaj jsem měla v létě, a byl naprosto skvělý! co se ti na něm nelíbilo? :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja cekala neco vybornyho a on je to proste jen caj :D Zkusim ale jeste jinou prichut.

      Vymazat
  4. Mmm, tolik dobrot, to mi nedělej :D

    OdpovědětVymazat
  5. Čaj Arizona mě taky zrovna nenadchnul - moc jsem nepochopila, co na něm ostatní vidí. Zdá se mi dost sladký, za tu cenu jsem čekala něco víc. Nehty se mi moc líbí, já letos snad po třech letech nebudu mít na Vánoce gelovky.. :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  6. Perníková Margot?! Jak to, že jsem na ni ještě nenarazila?! Tu musím mít!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Omg ten adventní kalendář nutně potřebuji :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tu kavu mame doma s prichuti cokolady a je docela dobra :) A Arizona caj podle me take neni nic tak zavratneho, neni spatny, ale nejlepsi je na nem asi ten obal :) Varianta s granatovym jablkem je podle me lepsi, ale stejne mi prijdou lepsi caje od Liptonu, Nestea apod. :) Jinak moc pekne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Poveene fotky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mně zima a sníh až tak nevadí, spíš nesnáším když fučí studenej vítr nebo prší :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé, ta pistáciová Orion čokoláda je přímo boží :-)
    Jinak jsem tě nominovala do Tagu na mém blogu, není to povinné.. ale když se ti bude chtít, ráda si přečtu odpovědi :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...